reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
W końcu mogę pisać z Wami. Musiałam umowę napisać klientom.

Sol to uważaj na Malutką żeby sobie krzywdy nie zrobiła w rączkę, Słodziak kochany :-)

Witaj POK powodzenia jutro na teściku :-)

Hej Asionek kiedy następna wizyta u gina?

Jos jeszcze 2 godzinki i idziecie :-) Polduś śpi?

5 kwietnia i USG genetyczne ... mam stracha , ale musi byc dobrze !!!

witam kobitki dziś test troszkę ciemniejszy .... oby teraz się utrzymał .

to duze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

mamitka - a koperek to mrożony taki ? Bo suszonego to nie chcę :-D
Ja też już po obiedzie, mój Pan mi zrobił dzisiaj ucztę dla podniebienia: wątróbeczki drobiowe, smażone na wcześniej przysmażonej na masełku cebulce, plus ziemniaczki vel pyry (tu uśmiech w kierunku wiadomym) zaakcentowane plasterkami kiszonego ogórka...mmmm ))))))

palemka - witaj śliczna )))))))))))

oj joj az sie zaslinilam :) niami !!! dobrego masz meza :)

gosiane bede zagladac, w koncu znow wracam na pole staraczek. Do czerwca musze czekac, szlag by to. Mam nadzieje, ze chociaz cykle bede miala regularne. Nie wiem jak to jest po poronieniu z cyklami, ale chyba powinny byc ok, nie?

zalezy od kobiety , mi od razu wrocil regularny okres i tobie tez tego zycze !!!

MADE- dzieki-w tym m-cu nie ma starań,nie ma seksu ,nie ma suwaczka :))))))jeste odpoczynek !

babki napisze Wam tak-troll pier....olony był na naszym wątku pod 2 nickami....to ,ze mi "zniknęly" suwaczki,potem fotka z Avatara i zdjęcia moich dzieci z albunu na profilu to nie przypadek tylko....laska włamała sie na moje konto...
Sol zrobiła"Porządek" zgłosił gdzie trzeba i laska ma bana....
jest mi zle,przykro i czuje sie okradziona...

nie mialam na profilu jakichś tajemnic ...ale laska mogła wejśc na wątki zamkniete a tam wiadomo są nasze dane....
dobrze,ze nie pisala pod moim nickiem postów.

napisała mi dzis pw z wyjasnieniami i przeprosinami itd............

co ja komu zrobiłam ,ze mnie to spotkało-moje zaufanie sie baaardzo ograniczyło!!

no coz ja juz pisalam raz na naszym forum pazdziernikowym Mamusi , zeby nie podawala tak kazdemu dostepu do grupy , bo pelno swirow w necie jest :(
ja siedze od lat na forach i widzialam juz pelno dziwnych sytuacji .... nawet u nas na pazdziernikowkach na 99% byla laska co klamala o poronieniu i nie tylko :/
nie wiem jak trzeba miec zryta psyce zeby takie rzeczy robic ?? do tego wlamania na konto ?? porazka normalnie

szkoda tylko , ze nie podalyscie jej nickow tutaj !!
kazda z nas powinna wiedzeic co to za laska madra .... w koncu nie ma co chronic takich popaprancow ....

Mary &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
nic nie chce mowic , aleeeeeeeeeeeeeeee mialam tak samo :tak: wiec <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
poprasowałam,ugotowałam ogórkową - ma któraś ochote ? Wyszła naprawde pyszna.
A teraz obejżę klas i ide się kąpać razem zOlbas Oil,to mi dobrze na zatoki zrobi :)

a u mnie Iwa sie kompie, ja przed kompem jedno oko w forum drugie na iwcie:-)
a M poszedl do ogrodu cos grzebac...po godzinie w domu nie wytrzymal nerwowo tego marudzenia Iwcia i placzu co chwile....

mary kusisz, zeby Ci kciuki trzymac, kusisz :)))) i mi wielka nadzieje zrobilas, ze w ciazy jestes :D kiedy testujesz?

mary - włacho kiedy testujesz ??? MAry jak długo Ty się starasz wogóle ?

Poczuś, Palemka - 19-go marca - suwaczek odlicza. ;-);-) U Wioli na liście chyba też jestem (pod jej suwaczkami). Palemko - staram się już rok! :szok: Czas strasznie szybko mi leci i normalnie nawet nie wiem, jak to się stało, ale już rok! :szok:

Mary &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
nic nie chce mowic , aleeeeeeeeeeeeeeee mialam tak samo :tak: wiec <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< ;-)

Asionek - :*:*:* A jak Ty się czujesz? Trzymam kciuki za 5 kwietnia! :happy2:

Żarcie wjechało na stół!!! :-D:-D:-D

A właśnie się dowiedziałam, że mam wizytę u gina pod kątem mojej domniemanej niepłodności 7 kwietnia, czyli w moje urodzinki! :happy2::happy2: Mój rodzinny mi zamówił jak ostatnio u niego byłam (tydz. temu), bo chce sprawdzić, co i jak ze mną...

No, pożarłam! :-D Aaaale mi M. zrobił kulinarną niespodziankę!!! Dziś była kuchnia włoska i normalnie palce lizać! :happy: Widzę, że cisza nastała, więc ja przyłożę się do podusi na momencik, ale będę zaglądać do Was! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry