reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mamitka - wiem, wiem, czytałam ... tylko ja mam przydługie trawienie, muszę najpierw dobrze pogryźć :-D Buzi i głowa do góry !!!

Wiola - a bo mi się zawsze takie wieśniackie porównania nasuwają :-D:-D:-D i co mam z tym zrobić? ano przyzwyczaiłam środowisko ))))))))))

A wracając do TROLLA, to ja bym jeszcze napisała pod jakim nickiem się ukrywał !!!!!!! Dla dobrego samopoczucia. O !

reklama
a mi wszystkie cztery ósemki wyrosły jak jeszcze 20 ki chyba nie miałam i bez bólu się obeszło :)

mama - ja bym tez nie odpusciła, ale pewnie masz juz dosc , tule cie skarbie ...

pok - widze, ze obie waleczne jestesmy

palemka - ja musialam 2 usunac do leczenia aparatem ortodontycznym a pozostale w badaniu rtg wyszly, z e i tak beda zle rosnac.
brrr zycze ci, zeby nigdy Ci klopotu nie sprawily.

Ja tam bym ją zostawiła, no ale babka wie co robi, nakupiłam sobie tabletek i tak się właśnie boję, bo jak ten brak @ jest na fasolkę, to raczej mi nie wolno :(

Nie mam właśnie Poczku. Wczoraj rozmawiałam z koleżanka, powiedziała mi, że 6 dni po terminie @ wyszedł jej negatywny i dopiero 2 tygodnie po pierwszym teście miała bladą druga kreseczkę, więc mam malutką nadzieję jeszcze. Pani w aptece powiedziała, że apap można brać w ciąży, więc w razie co apap wezmę.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry