• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lil Wiola witajcie..

Wiola no to miałaś pobudkę...powodzenia w załatwianiu terminów i przyjemnych zakupów...

Lil jak sie płacz włącza to nic nie poradzisz-rycz :))) im szybciej się wypłaczesz tym lepiej ;)

reklama
to i ja się witam porannie i poniedziałkowo z kawką w ręcę :)

U nas starania pełną parą poszły w tym miesiącu .... zobaczymy co z tego wyniknie, to pierwszy cykl po stracie

Wiola a po weekendzie si-tylko wiesz...pogoda średnia..ogladam własnie tvn meteo-masakra jak Łódź zalało...;/

my w następną sobote robimy rocznicę ślubu-plan jest na ogrodzie ,ale czy wypali -to się okaże-w piatek przyjedzie moja siostra z mężem i 4letnią Julką a w sobote dojada rodzice i brat z narzeczoną-wszyscy beda do niedzieli :))

a 3 wrzesnia idziemy na rocznicę-10tą- do znajomych-nie mieli wesela tylko obiad i teraz cgcą "nadrobić" więc robią w lokalu dużą imprezę jak wesela-mama moja do dzieci przyjedzie a ja.....mam powód do kupienia nowej sukienki
a115.gif
c007.gif
c007.gif
c008.gif

Palemko- kochana-cała masa &&&&&&&&&& i ciepłych mysli dla Ciebie...najważniejsze,że czujesz się gotowa psychicznie...my podziałalismy też i jak potem policzyłam to był 13 d.c. więc zawsze jakaś nadzieja na wpadkę jest ;))

Wioluś to szkoda z tym spaniem - dla mnie Maciusiowa drzemka to ulubiona pora dnia hehe :))) No ale pozałatwiaj sobie kochana wszystko co potrzeba!

Mamuś no wczoraj to aż się wstydzę jak ryczałam, rzucałam się na łóżku jak dzika gęś, a najgorsze, że Maciuś to widział, no ale już dziś lepiej.

A jeszcze w temacie zakupów - moja koleżanka z Warszawy zaczęła kupować spożywkę przez internet - kupuje tyle, żeby nie płacić za przesyłkę, więc w sumie cenowo bardzo korzystnie jej to wychodzi. Dla mnie teraz to też byłaby bomba, bo ciężko już tak nosić i łazić po sklepach, ale u nas w Toruniu to chyba jeszcze nie ma ciekawej oferty jeśli chodzi o takie sklepy internetowe.

Mamuś ale fajne pomysły z tymi rocznicami! Na weekend chyba będzie fajna pogoda - choć u nas i ten weekend był szczodry - aż za bardzo - samo słońce i duchota - na jezioro super, ale w mieście to średnio. No i kupuj sukienusię i nam się tu chwal!

Ostatnia edycja:
czesc palemko. cala masa za was&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
lil hustawka nastrojow ci przejdzie i bedzie si... pamietam jaka ja mialam w ciazy:szok:.ale wyplakalam sie i zaraz bylo ok.
mama no to fajnie sie zapowiada... a sukienka musowo musi byc nowa:-pw starej to nie wypada nawet sie pokazac:-p;-):-D
my idziemy na wesele 20... i tez juz zaczelam marudzic o sukienke ale co Lukasz na to powie to nie mam pojecia...

mama - no dzięki wielkie, Tobie równiż masa pozytywnych &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ...
Fajnie, że rodzinka się zjeżdza na łikend, w takim razie do szczęścia będzie potrzebna tylko pogoda :) i tego Wam oczywiscie już teraz życzę :))
Ps. Już masz jakąś kieckę na oku ?

lil - cześć :) hormony buzują co ?

wiolu - cześć , dzięki za &&&& i Tobie również posyłam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& . Ty też idziesz na wesele, ale Wam fajnie, my dopiero za rok jestesmy proszeni :)

Palemko kochana witaj! Nie wiem jak mogłam Cię przeoczyć SŁONECZKO nasze! Jak Ty masz jakieś wesele za rok to Ci przepowiadam, że sobie tam nie popijesz, bo albo będziesz w ciąży, albo będziesz karmić! Przepowiada Ci to wróżka LIL!

Wiolka może postaw go przed faktem dokonanym - kup sukienkę, ubierz się, połóż w świeżej pościeli - no i ciekawe czy będzie miał jakieś obiekcje hehe :)))

palemko to juz 3 w tym roku... tylko ze na 1 nie bylismy bo za daleko a ja Iwci nie zostawie na kilka dni. a znowu jechc taki kawal drogi, wydac kase na prezent, paliwo, kreacje i o 21 isc z dzieckiem spac to jak dla mnie mijalo sie z celem... niestety mlodzi sie pogniewali

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry