• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Palemka nie jeszcze nie mam upatrzonej..
dzięki za &&&&

Wiola pewnie,ze wstawię jak tylko kupię :))

Lil no mam nadzieję ,że pogoda dopisze...
w środe zamawiam torty w cukierni u nas...mają smaczne ..no i oczywiście zrobię sernik na zimno:)))

reklama
Palemka to normalne, że masz mieszane uczucia - ale pamiętaj, że masz tu wsparcie! Po tym, co przeżyłaś to nikt by nie był w 100% optymistycznie nastawiony - ale ja wierzę, że będzie dobrze i sobie poradzisz z naszą pomocą! Najważniejsze, że starania w toku! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Wioluś z tymi weselami to niestety tak właśnie jest, że zawsze ktoś się musi pogniewać - albo jak kogoś nie zaprosisz, albo jak kogoś zaprosisz i ten nie przyjedzie - no tak to już u nas w Polsce jest, więc nie ma się co martwić :)))

Mamuś torciki powiadasz!!!!!!!! MNIAM!!!!!! A o tym serniczku Twoim to już tu legendy krążą, a ja wciąż nie wiem o co chodzi....

Lil legendy mówisz o serniczku chodzą:-p:-p
super,że babkom smakuje:tak:
może Wiola ma gdzieś zapisany przepisy to Ci wstawi:tak:

Palemko-mam nadzieje,ze niedługo zaciązymy-i Ty i ja i Wiola i Oliwka...i każda która pragnie...

Mamuś no czekam na przepis od Wioli :tak:

Palemka od czegoś trzeba zacząć - malutka nadzieja to już jest bardzo dobry początek!!!! Plus nasze kciuki i będzie dobrze! To dotyczy wszystkich pragnących zafasolkować! KCIUKI ZACIŚNIĘTE!

reklama
dziewczyny Rurka testowała owulacyjnymi testami i ciągle owu nie ma ..ale Rureczko jeszcze masz czas -tak ze 2 dni jak potem nie bedzie to może musisz brać po 2 tabletki Clo...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry