• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
- 1 kg sera do sernika
- kostka masla
-6 jajek
-1 szkl cukru
wszystkie skladniki wlozyc do garnka i gotowac na wolnym ogniu az do polaczenia skladnikow i tak z 15 minut zeby masa sie przegotowala.
nalej pol kubka mlek zimnego i rozpusc w nim 2 budynie smietankowe lub waniliowe a nastepnie dodaj do garnka , gotowac z 3 min az poczujesz opor.
na blache kladziemy herbatniki na to wylewamy mase sernikowa, a na to albo herbatniki albo polewa czekoladowa, owoce... ale co ci fantazja podpowiada

Mamuś ja już biorę po 3 :(

Lil miałam w tamtym miesiącu i nic. Teraz też mam iść, chcialam jak mi test wyjdzie, a one jak na złość nie wychodzą:wściekła/y:

Lil i Tobie dziękuję za &&&& :)) jakie imię dla córy macie???
c005.gif

Wiola- napisz Lil niech i Ona spróbuje tego pysznego ciacha....:))

Rurka- tulimy Cie wszystkie
f050.gif

Mamuś ja już biorę po 3 :(

Rurka-
a093.gif
a093.gif
a093.gif
ożesz szlag !! po 3 i nie ma owu:szok:no to nie dziwię sie ,że się martwisz i smucisz.....

wiem ,że oprócz Clo dziewczyny biorą jeszcze na wywołanie owu jakis lek w zastrzykach-ovitrelle chyba sie nazywa...może jak teraz nie wyjdzie to zapytaj gina o te zastrzyki...przytulam Cię:-(

Mamuś no właśnie jest kłopot z imieniem. Nie mamy jeszcze - nie możemy się zgodzić - Maciuś był od razu i wszystkim się podobało. A tu klops. Zawsze jest jakiś minus. Na samym początku jak wyszły dwie kreski to zamarzyłam sobie dziewczynkę KALINKĘ - ale mój m stwierdził, że choć imię ładne to nie pasuje do nazwiska (!!!!!!!!!!), później wybrałam Martynkę, ale się okazało, że przez pewne smutne wydarzenie to imię jest spalone. No i siedzimy z ręką w nocniku, bo te imiona tak mi w serce zapadły, że już żadne inne mi nie podchodzi.

Rureczka ja też Cię przytulam! A może być tak, że CLO zaburza wyniki testów owu??? Masz możliwość iść do ginka sprawdzić co i jak?

Lil clo wywołuje owu, więc dzięki niemu jest owulacja. Pójdę do gina może jutro, ale ochoty na to nie mam żadnej :(

Mamuś dzięki, spytam.

Rureczka nie dziwię Ci się - ale lekarz będzie mógł dokładnie zobaczyć co się u Ciebie dzieje - różne rzeczy o testach owu słyszałam. Czy to nie nasza Sol zaciążyła w cyklu, w którym testy owu wcale nie wykazały?

reklama
Dzień dobry :)))))

A ja tylko napiszę krótko: testy testom nierówne. O! I jak dla mnie rureczka, to zbyt wcześnie na owulację, to jest dopiero 10 dc przy cyklach 28 dniowych. Zupełnie niepotrzebnie się stresujesz :)) Po co Ci to ??? Aha..już Ci miałam wcześniej pisać, że według mnie, testy robisz zbyt wcześnie, ja bym proponowała między 15:00 - 18:00. Nie wiem z jakich testów korzystasz, ja przy dwójce korzystałam z testów i polecam z Domowego Laboratorium :tak: Pysia i Kocurek, też z nich korzystały :))) i całej naszej trójce się udało, jednym słowem, to są sprawdzone testy !!!!
I jeszcze raz Cię proszę: nie zamartwiaj się, bo naprawdę jeszcze masz czas na pozytywny test.

Teraz się napiję kawy :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry