mama05
prrrryy szaaaalona :))
Lil no to owocnych debat na temat imienia
)
kiedy usg??
Rurka zapytaj-musi być lek który na Ciebie zadziała...
ciekawe jak tam Marcepanek po becie....
Lil zapisałas przepis na sernik??Wiola podała-ja daje na spód blachy herbatniki na to masę i znów herbatniki i polewa i posypuję wiórkami kokosowymi..
do lodówki wstawiasz najlepiej na wieczór zrobic to na drugi dzień popołudniu juz mozna wcinać

Made a Ty na ławeczce????????
Made no jesteś
) to ja sie herbatki z Toba napiję bo kawę już pochłonęłam
a co do testów to masz rację-najlepiej robic w tych godzinach co padałas-ja jak robiłam to też koło 16.00 no i 2 h wcześniej starałam sie nie pić ,żeby nie rozrzedzać moczu..
kiedy usg??
Rurka zapytaj-musi być lek który na Ciebie zadziała...
ciekawe jak tam Marcepanek po becie....
Lil zapisałas przepis na sernik??Wiola podała-ja daje na spód blachy herbatniki na to masę i znów herbatniki i polewa i posypuję wiórkami kokosowymi..
do lodówki wstawiasz najlepiej na wieczór zrobic to na drugi dzień popołudniu juz mozna wcinać

Made a Ty na ławeczce????????

Made no jesteś
a co do testów to masz rację-najlepiej robic w tych godzinach co padałas-ja jak robiłam to też koło 16.00 no i 2 h wcześniej starałam sie nie pić ,żeby nie rozrzedzać moczu..
Ostatnia edycja:
))) dupka by zamokła
Ciśnienie mi siada...chyba jednak popada.
Zaprosili nas na niedzielę, ale tak mi się nie chciało jechać, że zadzwoniłam i ładnie przeprosiłam, a tu za dwie godziny patrzę, a oni podjeżdżają pod nasz blok, a tu wszyscy, łącznie z Mańkiem w majtach
ale będzie...luksusowo :-):-):-)))))))
potrzebuję Koleżanek do pomocy...nie potrafię sama wstawić zdjęcia :-))))))