• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pysia no ja już tyle list z imionami przejrzałam i nic mi nie przypadło do gustu.........Kiedyś jeszcze Maję chciałam mieć - bo chciałam jej śpiewać "Tę pszczółkę, którą tu widzicie zowią Mają...." - ale teraz to bardzo popularne imię - nie wiem czy nie bardzo.........

reklama
czesc dziewczynki :) :-)
wróciłam od taty ze szpitalka i zabieram się za porządki
rureczko - tylko ja nie wiem czy dobrze rozumiem, Ty masz dopiero 10 d.c. wiec testy raczej Ci jeszcze nie wyjdą ?

Pysia Lilianna też mi się bardzo podoba! Tylko mój M ma owocowe nazwisko i chyba nie pasuje mu żadne imię, które jest związane z roślinkami - a Lilianna to jakby od Lilii...Tak samo Kalina...Malina...

Też czekam co u Marcepanka!

Jezu dziewczyny was doczytać do normalnie jak przy książce formatu Potop :-D
Mam już wyniki już po siódmej rano byłam w laboratorium aż się ze mnie śmiały ;-) Nawet były tak miłe panie ,że powiedziały mi ,że specjalnie dla mnie wyniki będą migiem za dwie trzy godzinki. Ale dopiero teraz odważyłam się zajść no i wynik jest 276mlU/ml...
I teraz zastanawiam się czy po 72godzinach przyrost jest prawidłowy jak pierwsza była 122mlU/ml ?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry