• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pysia - łoj tam...mi też powiewa :cool2: Same krogulce z pięć kilo będą ważyć :-D:-D:-D))))

rureczka - ufffffff, aż mi ulżyło czytając Twój post :*:* Nie wolno Ci się tak załamywać !!!!

ewula - najwyższy czas abyś w końcu odpoczęła od tych mdłości ;)) Same dobre nowiny. Jak zgracie fotki, to nie zapomnij o nas ;-) I koniecznie przed połówkowym się pokaż i przypomnij, bo u mnie skleroza jak obwód brzucha ;)))))
Ja do tej pory przytyłam 9 kg :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
misie robie liste rzeczy potrzebnych dla dzidziusia i mam pytanie.

Czy np. laktator, podgrzewacz i sterylizator do butelek to przydają się? to dość duży wydatek są różne czy któraś z was może mi coś polecić. .... a butelki które najlepsze? Chce karmić piersią, ale będę wracała dość szybko do pracy więc potrzebuje zestawu do odciągania i mrożenia czy to sie sprawdza?

E Made miałam chwile słabości, zajadłam ją ciastkami bananowymi w białej czekoladzie i jest git:-D

Ewula taki mamy plan :-D

Pysia pokaż, normalnie zazdroszczę, co 2 dzień coś nowego :zawstydzona/y: ja jutro do hurtowni kosmetycznej się wybieram, to może też jakiś zakupię:-D

rurka tak trzymać;) ciastka powiadasz........... a ja walcze ze sobą żeby nie zrobić sobie miski budyniu:-D

pysia czyli myślisz ze można sie obyć tak?

pysia - Ty to wszystko wypatrzysz :-)))))) hahahaaa
Pokazuj lakier :-p

ewula - ja sterylizatora w ogóle nie kupowałam, wrzucałam wszystko do gara i gotowałam :tak: Laktator miałam z Medeli - zwykły ręczny, użyty na samym początku parę razy, kiedy to walczyłam o laktację. Butelki mam z Tomme Tippee - polecam z czystym sumieniem.

made słyszałam o tych butelkach,a powiedz ile ich trzeba kupić tak na początek? czy taka butla musi mieć jakiś specjalny smoczek żeby dziecko nie oduczyło się ssania cyca? a podgrzewacz przydaje się? gotowanie tych butli w wodzie to dużo roboty?

remi;) zakochałam się......... :happy2:

reklama
just - Kochana, no teraz to zaspokoiłaś moje tygodniowe zapotrzebowanie na cukier :-D))))) Wycałuj tego cukiereczka od made, a najbardziej po piętaszkach :zawstydzona/y: :)))))) No cudeńko aż dech zapiera :-D

pysia - a kiedy pazury nim pomalujesz? Bo w butelczynie, to taki dość nieokreślony...ciekawe jak się będzie prezentował :blink:

ewula - ja karmiłam piersią i specjalnie wybierałam butelkę z takim smoczkiem żeby nie zaburzał w razie konieczności ssania. Smoczki mają tak skonstruowany kształt, że przypominają kobiecy sutek, są naprawdę rewelacyjne. Nie ma obawy, że Ci dziecko odrzuci pierś :))
Ja sobie właśnie zamówiłam taki zestaw startowy na Allegro:
ZESTAW STARTOWY TOMMEE TIPPEE 8 EL + PREZENT (1754694472) - Aukcje internetowe Allegro

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry