• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kurde,właśnie smarowałam Ninkę...nic jej nie schodzi to uczulenie...ma jakby więcej i przerzuca się jej w inne miejsca...
Przecież to już ponad miesiąc będzie...Nie wiem co robić...wygląda okropnie cały prawy bok w krostach....od kolana po udo,lekko brzuch,bok cały i ręka od pachy aż do łokcia...musi się parzyć w długich spodniach i rękawkach...Nie może iść na basen,na plażę...
i swędzi ją strasznie mimo leków.

reklama
jestem po pracy...wynudziłam sie jak mops..jak dwa mopsy.....ba-jak całe stado mopsów
a227.gif
a227.gif
a227.gif
a227.gif
a227.gif
a227.gif

pogoda do bani to i ludzi nie było,a że fryzjerce zmarł wczoraj tata(50lat) to ma wolne do czwartku i sama byłam....

ale zrobiłam sobie manicure-zdjęłam sobie hybrydowy i zrobiłam klasyczny cążkowy i pomalowałam takim jasnym jak do frenczu i na to pękający rózowy z inglota :))

witam wszystkie babeczki wieczornie-słyszycie jak trzeszczy???
c029.gif
to doopka mi rosnie-wcinam chipsy i pije piwo:)

rurka mama w pracy dziś była i pewnie dopiero do domku wraca ;-)
oliwka miało być dziś ,ale nie było już miejsc to jeszcze jakaś niemrawa pani ginekolog która wyjątku nie zrobi i blablabla dlatego jutro na 9.15 mam wizytę. A co do tej wysypki małej ,a może wapno jej daj? Takie dla dzieci z Sanostola bananowe jest. Po tym zazwyczaj wysypki schodzą.

Proszę o &&&&&&& ;-)

Dziękuje za wszystkie gratki ;-)
Teraz tylko pierwsze USG...jejciu stres jakbym miała pisać maturę :-D
Muszę jeszcze jakoś obliczyć który to tydzień bo według OM będzie 6tc ,ale według moich obliczeń dzidziolek ma 3tyg no i plus te dwa które zawsze więcej są czyli 5tc. Wiem zakręcone ,ale lekarz sam mi tam coś oszacuje :-)

Marcepanku &&&&
To nie jest zwykła wysypka,to jest mega hiper wysyp...Wapno nic nie zdziała
nic nie pomaga...fenistil w kroplach,zyrtec,kremy na zamówienie robione...
porzuciłam je wszystkie i po prostu nawilżam,jutro albo pojutrze idę znowu do dermatologa.

misie robie liste rzeczy potrzebnych dla dzidziusia i mam pytanie.

Czy np. laktator, podgrzewacz i sterylizator do butelek to przydają się? to dość duży wydatek są różne czy któraś z was może mi coś polecić. .... a butelki które najlepsze? Chce karmić piersią, ale będę wracała dość szybko do pracy więc potrzebuje zestawu do odciągania i mrożenia czy to sie sprawdza?

Ewula ja mam butelki z Tommy Tippi z takim wkładem antykolkowym i też mi się bardzo podobają :tak:

just Remik jak zwykle slodziak i ma zabójcze spojrzenie ale mogłaś nam kochana oszczędzić widoku tych niepomalowanych swoich pazurów u stóp :-D

Pysiaczku :-D to nie moje paznokcie, a mojego braciszka :tak::-p moich to przy takich modelkach jak Wy, to nawet nie śmiałabym wstawić :-D:-D:-D

pysia, oliwka, made dzięki za opinie. Przyznam, że ja jestem dość wygodna więc jśli coś ma mi zaoszczędzić czas to ja chcę to mieć:-) ale tyle tego ze mózg staje i wiem ze nie zawsze wszystko sie przydaje chcę więc sparwę dobrze przemyśleć.

a co sądzicie o łóżeczkach? szczebelkowe? czy takie jak turystyczne? u mnie w rodzinie zdania podzielone? a jakie są wasze doświadczenia?

pysia a na lakiery to była ostatnio promocja w biedronce;)

Ewula ja kupiłam laktator z Tommy Tippi i jest świetny, w zestawie jest już butelka, pojemniczek na pokarm z zamknięciem i przede wszystkim! ta część która dotyka piersi jest pokryta sylikonem i jest przyjemniejsza w kontakcie silikon-pierś :tak:

A tu 5 letni pirat :cool2::cool2::cool2:

Ostatnia edycja:
Rurka martwiłas się o mnie ?:)milusio
a194.gif

Oliwka- mówisz ,że masz nerwa ??
e035.gif

Marcepanek- jeszcze raz gratki:)

Just- cześć robaczku:))
134.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Status