O
oliwkakarolina
Gość
Ninka miała styczność z trawą i to podobno od tego ale dermatolog mówi,że podłożem jest AZS a wysypka wirusowa.mamuś jeszcze raz dziękuje ;-) A Tobie piwko i chipsy nie zaszkodzą bo już Ci kiedyś pisałam ,że laska jesteś
oliwka a nie miała kontaktu z czymś NOWYM? Jedzenie bądź picie,rośliny,zwierzęta? Faktycznie dermatolog potrzebny. Lepiej dmuchać na zimne.
boogie gdzie dorwałaś takiego pirata ? ;-)
Jako ciekawostkę powiem Wam,że mój mąż raz tak miał i lekarz powiedział mu,że to wirusowe i od dziecka się zaraził
Asionek,Jos...byłam u dermatologa,on nas generalnie ostrzegł,że to może goić się do kilku tygodni.
To taki starszy Pan,ale jedyny dobry dermatolog,nie przepisuje sterydów na siłę a jak już trzeba to mega rozrzedzone na zamówienie,zachęca do zakładania dzieciom naturalnej bawełny,nie barwionej-przynajmniej na czas choroby i pranie rzeczy dziecięcych w płatkach mydlanych...jakkolwiek śmiesznie to brzmi to ma racje.
Zasnęłam wczoraj na łóżku w ubraniu.Obudziłam się nad ranem przerażona bo wydawało mi się,że ktoś chodzi po domu...
Ostatnio boję się o Ninkę...mam schizy,że ojciec Oliwii zrobi małej krzywdę
Ledwo żyję przez to

z bólu AAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!