• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiola - :-D))))))) hahahaaaaa
Masz jeszcze te papierówki ??? Jaką mam ochotę, to Ci mówię....

mamitka - ja wszystko kupuję z myślą o moim małżu :-p oficjalnie :-)))))))))

reklama
Mama pewnie oglądasz często "Maję w ogrodzie" - bardzo lubię tę kobitkę i jej zamiłowanie do pięknych ogrodów :)

Made to w takim razie miłego spacerku życzę, niech krążenie pójdzie w ruch!!!!!!!!!!

Wioluś a Ty dziś też kwiatki malujesz z tego, co pisałaś hehe :)))

Ostatnia edycja:
Jeszcze nie wylazłam,wichura nieziemska i zadzwoniłam po męża żeby nas zawiózł:)
Mama,ja wiem,że mąż nie pozwoli ale ojciec Oliwki to psychopata,był w legii cudzoziemskiej i jakiś czas temu nawet go wsadziłam do więzienia za znęcanie się nad matką,o mało jej nie zabił...mimo,że ma odebrane prawa rodzicielskie uważa,że ukradłam mu dziecko...i obawiam się zemsty..a dla niego nie ma,że dziecko...on jak wpada w szał to...szkoda mówić...Boję się jak cholera.Przeżyłam koszmar.
Chyba się wybiorę na komendę pogadać o tym...

Wiola kiedy ja tak uwielbiammmmmmmm
i047.gif

Oliwka -uuuła poważna sprawa....

Made ;))))niech chłopy tak wiedzą :-p

Lil tak lubie Ją oglądać-mało tego...mój mąż tak na mnie mówi:-D:-D

no i czekamy na lansa ;)

Mama po remoncie czekam na rady od Ciebie jakie kwiatki podokupywać:)
A sprawa poważna,nawet bardzo:(
W nocy wstawałam dziewczyny oglądać,przykrywać i drzwi zamykać na dodatkowe zamki...ja,której nic nie rusza jak śpi...wpadam w paranoje.Nie ma tu moich psów i czuję się nie pewnie...

made dla ciebie jeszcze kilka sie znajdzie, a poza tym moge ci zaproponowac sliwki wegerki i morele .
lil juz dala mi spokuj... ale pewnie tylko na chwile. moje malenstwo kochane
mama ja wiem ze ty to kochasz... dobrze jest miec jakas pasje
lil sliczny masz juz brzuszek... a Macius jaki duzy. super zdjecia.. o i widze tramki na nogach, od wiosny sie czaje zeby sobie kupic ale Lukasz sie ze mnie smieje ze bede wygladac jak malolata...

Ostatnia edycja:
reklama
ja przesadziłam 3 kwiaty

Lil no pięknie wyglądasz ;) a Maciuś jaki uroczy:)))
udany lans;))

Wiola- tak-kwiaty i kosmetyka to moja pasja...no i dzieci
i070.gif

Oliwka- nie ma sprawy- z kwiatami chętnie pomogę :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry