• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jestem, wstalam :)

mama : no foszka juz nie ma :) ales sie wytlumaczyla tym ogrodem i zakupami, ze dla calej rodziny hahahahaha
wiesz co ci powiem, z emoje kosmetyki i ciuszki tez sa dla calej rodziny, bo jak mama w dobrym humorze, to cala rodzina na tym kotrzysta ... hihihihihihiihihhi ;-):-D

oliwka : nie nakrecaj sie! na pewno nic zlego sie nie stanie!

ewcia : witaj! no juz 23, ale osobiscie to wolalabym juz miec 33 jak np made ;)
ps. widzialam super fotki na nk :))))

lil : super brzucho :) a tampki czadowe :) tez sie czaje tylko nie wiem czy takie w stylu bensimon czy conversiki czy co...?

wiolka : ty sie nie czaj na trampki, tylko choc razem kupujemy :) bo ja tez sie czaje. tutaj trampole nosza nawet 30-37 latki do jeansow z fajnym t shirtem :) i super to wyglada. a poz atym to ja lubie jak mi daje wciaz sweet Sixteen :) nie no dobra... 16 i 18 juz jakis cza smi nie daja... Powiedmzy sweet 20-22 ;)

uciekam na sniadanko mi mi burczy ze szok... dopiero sie z wyrka zwleklam :) do pozniej!

edit : MADE : hehe nie liczy sie! widzialas ze jestem podlaczona!!!!:-D

palemka : &&&za klucie w boczku ;))))

marcepanek : JAK WIZYTA??????????????????????????????????????????? :-):rofl2::-D

i pouciekaly...
jos no to obie przestajemy sie czaic i sobie kupujemy co?... fajnie masz ze cie biora za 20 ..ja wygladam dosc powaznie...

Ostatnia edycja:
Hehe laski dzięki za komplementy -nie ma to jak słodycze z rana:))) Ja na tych zdjęciach się tak super nie oceniam, jak chodzę to już mi się nogi o siebie obcierają - no i w ogóle takie tam. Ale apropo trampek:

Wioluś ja mam 33 lata i w trampkach chodzę! Chyba ze względu na wzrost (180 cm) nigdy nie nauczyłam się w szpilkach chodzić hehe :))) Także dawaj trampeczki a może akurat mężowi się spodoba!

Jos ja mam trampki made by deichmann hehe :)))

No i tym co pouciekały buziaki!!!!!!

Made tydzień 29 od jutra!

Ostatnia edycja:
lil : a ja tutaj nie mam deichmanna... a kiedys specjalnie jezdzilam 45km do torunia

wiolka : czasem fajnie czasem nie... jak tutaj pierwsze dziekco kobiety maja w wieku NAJWCZESNIEJ 29, a zazwyczaj przedzial 30-34 to wiesz jak na mnie patrza...
jak na chodzaca patologie ktorej system socjalny sponsoruje pieluchy i mleko...

reklama
Jos witaj ;)) no o to chodzi- jak mama szczęśliwa to cała rodzina szczęśliwa :)))))))))
Ty szalejesz z kosmetykami a ja z zieleniną :))
Palemko- przyjemnego spotkania:)

zmykam babki-poodkurzać trzeba a zaraz po dzieci jadę..
u nas nadal wieeeje jak 150 i głowa zaczyna boleć;/;/

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry