• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jos oj tak w dupie z nimi...niech sobie mysla co chca, co cie moze obchodzic zdanie ludzi ktorych moze widzisz pierwszy i ostatni raz w zyciu?
lil o kurcze , wysoka jestes:-). moj m najlepiej lubi jak ja w sukienkach albo w spodniczach chodze wtedy sie odkleic ode mnie nie moze:-) a ja najlepiej w adidasach i bojowkach sie czuje.
mamus papa

reklama
Jos, szybko Ci zleci:tak:
Spójrz, ja niedawno byłam w 33, a tu już Mikołaj ma skończone 3 msc- szok:-)
i dziękować :* będę nieskromna, ale mi też się podobają:-D

Wiolka, będę zaglądać, o np. teraz;-)
w końcu mój Łobuziak zasnął... no i pora na kawkę:tak:

Pysia hejka:-)
a u Ciebie to który już to tydzień?

Cześć dziewczyny...
Nie będę dziś zaśmiecała forum moim podłym humorem...
Wizyta dzisiejsza totalna porażka...pan G tak się spieszył ,że USG nie trwało dłużej niż 10s po czym stwierdził brak widocznego czegokolwiek...potem dziękuje do widzenia ot cała wizyta...aaa i za tydzień na powtórne USG...to ja już sobie poczekam na mojego Gina ,albo poszukam innego...

ewcia to ja ty pijesz kawe to ja sie herbatki napije bo mi cos slodko... pewnie po tej princesie i kawalku ptasiego mleczka:-)
pysia akurat co do laktatora to ja rowniez uwazam ze jest przydatny, tez mialam z tt i sie dobrze sprawdzal... tyle ze moj byl reczny , teraz wiem ze jakbym mial kupowac to zdecydowanie elektryczny

marcpanku:-* . co za sku.... z tego gina no...ale to wczesna ciaz i w takim tempie mogl najzwyczajniej nic nie zoczacyc... palant no... kochana nie smutaj. idz do innego gina a tego losia olej

:-D:-D:-D

A dzień dobry babolki :happy:

Ale wieeeeeeeeeeeje w Gdyni :szok::szok::szok:

kurka wodna niby ładna pogoda, ale taki wiatr, że wyjść na spacer nie ma jak :no: głowę mi urwie, a Remek ma jeszcze taką śmiesznie dużą główkę :-D więc chyba jego by nie zwiało :-D

witam się z kawusią i ciasteczkami :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::wink: które wcale nie idą mi w doopkę :no::-p :-D

Lil Ty masz na tym zdjęciu 33lata???? :szok: wyglądasz jak małolata, chciałam powiedzieć, że Maciuś ma taką fajną młodą mamę, a Ty mówisz o takich liczbach, to jakaś pomyłka, ale ja Ci w akt urodzenia zaglądać nie będę :-p:-D super mamuśka z Ciebie :tak:

Jos Robaczku :happy: Ty zakupoholiku :-D:-D:-D też bym tak sobie poszalała po sklepach :cool: co do trampek, to ja bym z miłą chęcia przygarnęła wszystkie kolory i fasony z Conversa :-D :tak: kooooocham trampki!!! :-D a szczególnie mi się podobają czerwone, do tego granatowe spodenki typu St.Tropez i biały tshirt, lub koszulka w paski biało niebieskie MARINERO :-D

Wiolka kupuj trampki babolu!!! :tak: trzeba się odmładzać, a nie lat sobie dodawać :cool:

Mama z tymi kwiatkami, to masz kręcioła ;-) ja nawet jednego kwiatka w domu nie mam :zawstydzona/y:

Made koleżanko lansiaro :-p:-D spaceruj sobie spaceruj, korzystaj z pogody na maksa, nie znane są nam kolejne dni i zapowiedzi pogodowe :-D
pytałaś o Kocurka, więc Maleńka Czarna i jej mama strrrrasznie zabiegane są i z internetem słabiutko :sorry:

Rurreczko trzymam kciuki &&&&&&

Marcepanku serdecznie gratuluję :happy: oby wszystko przebiegało jak należy, bez niespodzianek :tak:

hmmmm:huh::confused: co to ja miałam jeszcze napisać??? eee... skleroza :sorry:

HAAHAHA Boogie!!!!!!!!!! Ja idę w ślady Kuby Wojewódzkiego i wieku 50 lat zamierzam wyglądać wciąż tak samo hehe :))) Tylko partnerów nie zamierzam zmieniać na wciąż młodszych i młodszych hehe :) Z moim mi dobrze :)) A jak u Ciebie humorek dziś????

Pysiu jak będzie kiepsko z mleczkiem to laktator tym bardziej się przyda!!!!!!!!!! Mi się dzięki laktatorowi laktacja podniosła!!!!! Ale ciężka robota to była - to fakt!!!!!!!!!

Wioluś ja też w sumie lubię sukienusie i spódniczki, ale ponad pół mojego życia nie mogłam dostać damskich butów na swój rozmiar (hehehe!!!!!!!!!), musiałam chodzić w męskich butach (hehehe!!!!!!!!!!) i chyba stąd ten mój styl (hehehehehe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Palma mi odbija!!!!!!!!!!

Pysia, to już lada moment :)) i nie zakładaj z góry, że mleka nie będzie ;)

no duży, duży już jest w porównaniu do noworodków:-D:-D

A PROSZĘ BARDZO, SAMA ZOBACZ:-)

Ostatnia edycja:
ewcia a tego no raczke da sie odczepic? bo tam zawsze ja go mylam to raczce dawlam swiety spokoj:-)
just u nas tez tak wieje... masakra jakas.lepszy juz dzis nastroj?
pysia z poczatku moze byc cienko z mleczkiem ale wlasnie po to jest laktator zebys sobie sciagala i dzieki temu rozkreca sie produkcja mleczka... a poza tym bedziesz ciala wyjsc np na zakupy , sciagasz mleczko i zostawiasz malego z odpowiedzialna osoba...wiem ze pewnie teraz ciezko ci pomyslec ze pojdziesz gdzies bez synusia :-)

ewcia ale wy sliczni jestescie...a zdjecia jakie profesjonalne...super

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry