• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wiolka, no chodzi mi nie tyle o rączkę ile ten środek gumowy, żeby go wyciągnąć...
da się?

Kinga
, miło Cię zobaczyć :))
i wszysstkiego najlepszego :**

Pysia, a ja laktator kupowałam jak Mikoś miał 2 tygodnie, bo musiałam latać po urzędach, a Mały był z mężem i byłam spokojna, że nie muszę zaraz wrócić, żeby Synka nakarmić :)
a w ciąży twierdziłam, że nie będzie potrzebny hahaha

dziękuję za miłe słowa :)

ewcia : powtorze sie : zdjecia piekne :)))

just : fajny taki styl :)))) tez lubie :) a kwiatkow w domu tez nie mam i nawet nie probuje w nie inwestowac, bo po 2 dniach zapomnialabym o podlewaniu :)

wiolka : tylko patrzacy sie zbulwersowanym wzrokiem - nic mi to nie robi, za to jak mi sie zdarzy uslyszec jakas uwage to mnie strzela, ale to juz inna historia, podesle kiedys opis na pw :)

marcepanek : ozesz gin... lysle ze na widok pecherzyka za wczesnie jeslit o 5tc! ale jemu tak czy owak juz za wizyte nie plac, niech kto inny mu sponsoruje wakacje, ty poczekaj na swojego sprawdzonego lub znajdz innego, poleconego najlepiej !

u nas tez dzis wieje jak cholera, poldek sie ekscytuje, biega po domu, pokrzykuje... wiatr to na niego wplywa jak na mnie zamknieta o 10:05 sephora :)

kinga : HEEEEJ ! 100 Lat zycze!!!! jak sie urodzinki udaly??? :) Jak filipek? Gotowy na nowy rok przedszkolny ???? :)

ewcia nie no ten srodek gomowy sie da. u mnie wystarczylo pozadnie pociagnac.

jos wiesz ja do tych spokojnych naleze :-) i jakbym cos uslyszala to zaraz bym wybuchla i opierdzielila.np. ostatnio poklucilam sie z baba w kosciele bo mi powiedziala ze moje dziecko nie szanuje Boga i kosciola bo chodzi ze mna za reke w ta i spowrotem... tak sie wtedy zagotowalam ze ... masakra

Wiolka, a u mnie dochodzi do połowy i d.u.p.a, dalej nie idzie:wściekła/y::wściekła/y:
chyba będę musiała naprawdę mocno pociągnąć, najwyżej połamie ten plastik co idzie od rączki:sorry:

ha znalazłam Cię na nk;-)

Ostatnia edycja:
widze forum nam ozylo od kilku dni znowu mam sporo nadrabiania :) fajnie :))))

Jos zakupki udane :) ja wczoraj spozywka , reczniki , farbe do kacika malego i potrzebne duperele ziemia do kwiatow wiec calkiem inny kierunek niz ty :)
czekam na mame bedzie w sobote to z nia po sklepach polaze , chociaz szczerze mowiac ja juz nic nie potrzebuje narazie , a tym bardziej na ten brzuch hehe
co najwyzej z 2 pary butow ;-) tego nigdy za wiele hehe
a tak na powaznie to nie mam na jesien butow na plaskim za bardzo , bo ja w szpilach duzo latam , ale teraz z wozkiem to jakies fajne wygodne buty jedne na koturnie niskiej , a 2 moze tez trampki ?? :)

kurcze tak piszesz , ze u was tak pozno piersze dziecko maja ... u nas odwrotne , ja taka stara sie czuje hehe , a wczesniej to takie malolaty z wozkami i wszedzie ich pelno , ze mialam wrazenie , ze tylko ja w ciazy nie chodze i mama nie jestem !!

Mloda super foty :) ale Rafik podobny do ciebie jest !!

A ja SE jeszcze przyszłam :eek: a co !!!

Asionek - ja tam nikogo na siłę przekonywać nie będę, nie powiem, że wszystkie moje zakupy były czy są do końca przemyślane, ale co do dzieci, to staram się korzystać z doświadczenia starszych, a przede wszystkim opinii lekarzy różnych specjalizacji :))) No tak już mam, że wolę spać spokojnie :-))))

nie no wiadomo przekonywac na sile nie ma co :) ja tam uwazam , ze lozeczko i dobry materacyk to podstawa , a turystyczne to jak Jos tylko na wyjazdy i awaryjne sytuacje :)

Cześć dziewczyny...
Nie będę dziś zaśmiecała forum moim podłym humorem...
Wizyta dzisiejsza totalna porażka...pan G tak się spieszył ,że USG nie trwało dłużej niż 10s po czym stwierdził brak widocznego czegokolwiek...potem dziękuje do widzenia ot cała wizyta...aaa i za tydzień na powtórne USG...to ja już sobie poczekam na mojego Gina ,albo poszukam innego...

kurka co co palant :/
a mowilas o bece ?? co on na to ??
kiedy bedzie twoj gin ?? ehh nie stresuj sie bedzie dobrze :)

Pysia, to już lada moment :)) i nie zakładaj z góry, że mleka nie będzie ;)

no duży, duży już jest w porównaniu do noworodków:-D:-D

A PROSZĘ BARDZO, SAMA ZOBACZ:-)

ale slodziak !! i ty jaka sliczna :) super fotki !!

buziaki dla calej reszty :)

ewcia u mnie 32tydzień - a Twój synuś duży chłop pewnie już jest jak ma 3 miesiące - ale zleciało :szok:
Wiolka wiem, że laktator przydatny ale hmm... a jak się okaże że u mnie będzie licho? pfu pfu oczywiście... nie no kupię raczej
eeee elektryczny? czuła bym się niczym krowa podłączona pod "dojarkę" :D

Pysiu dla mnie była ważna cena :sorry: jak zobaczyłam, że elektryczny laktator kosztuje ponad 350 zł, prosty model Aventa :szok: to zrezygnowałam i kupiłam ten TT i zostałam mile zaskoczona, ale fakt, trzeba się napracować :tak:

HAAHAHA Boogie!!!!!!!!!! Ja idę w ślady Kuby Wojewódzkiego i wieku 50 lat zamierzam wyglądać wciąż tak samo hehe :))) Tylko partnerów nie zamierzam zmieniać na wciąż młodszych i młodszych hehe :) Z moim mi dobrze :)) A jak u Ciebie humorek dziś????

Pysiu jak będzie kiepsko z mleczkiem to laktator tym bardziej się przyda!!!!!!!!!! Mi się dzięki laktatorowi laktacja podniosła!!!!! Ale ciężka robota to była - to fakt!!!!!!!!!

Wioluś ja też w sumie lubię sukienusie i spódniczki, ale ponad pół mojego życia nie mogłam dostać damskich butów na swój rozmiar (hehehe!!!!!!!!!), musiałam chodzić w męskich butach (hehehe!!!!!!!!!!) i chyba stąd ten mój styl (hehehehehe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Palma mi odbija!!!!!!!!!!

Lil i to mi się podoba!!! :-D bądźmy wszystkie niczym Kuba Wojewódzki :tak::-D

ewcia a tego no raczke da sie odczepic? bo tam zawsze ja go mylam to raczce dawlam swiety spokoj:-)
just u nas tez tak wieje... masakra jakas.lepszy juz dzis nastroj?
pysia z poczatku moze byc cienko z mleczkiem ale wlasnie po to jest laktator zebys sobie sciagala i dzieki temu rozkreca sie produkcja mleczka... a poza tym bedziesz ciala wyjsc np na zakupy , sciagasz mleczko i zostawiasz malego z odpowiedzialna osoba...wiem ze pewnie teraz ciezko ci pomyslec ze pojdziesz gdzies bez synusia :-)

ewcia ale wy sliczni jestescie...a zdjecia jakie profesjonalne...super

Wiolka dziś już lepiej, zresztą Remek nie pozwala mi się nudzić i sam serwuje mi codziennie nowe atrakcje :cool:

Ewcia rączkę można zdjąć jak wyparzysz i ten plastik jest trochę bardziej miękki, mi się kiedyś udało

ewcia : powtorze sie : zdjecia piekne :)))

just : fajny taki styl :)))) tez lubie :) a kwiatkow w domu tez nie mam i nawet nie probuje w nie inwestowac, bo po 2 dniach zapomnialabym o podlewaniu :)

wiolka : tylko patrzacy sie zbulwersowanym wzrokiem - nic mi to nie robi, za to jak mi sie zdarzy uslyszec jakas uwage to mnie strzela, ale to juz inna historia, podesle kiedys opis na pw :)

marcepanek : ozesz gin... lysle ze na widok pecherzyka za wczesnie jeslit o 5tc! ale jemu tak czy owak juz za wizyte nie plac, niech kto inny mu sponsoruje wakacje, ty poczekaj na swojego sprawdzonego lub znajdz innego, poleconego najlepiej !

u nas tez dzis wieje jak cholera, poldek sie ekscytuje, biega po domu, pokrzykuje... wiatr to na niego wplywa jak na mnie zamknieta o 10:05 sephora :)

kinga : HEEEEJ ! 100 Lat zycze!!!! jak sie urodzinki udaly??? :) Jak filipek? Gotowy na nowy rok przedszkolny ???? :)

Jos moja wybawicielko :-D ja tam nigdy w ziemi nie lubiłam grzebać i nie mam kwiatów z własnego wyboru, zapominam o podlewaniu, o przesadzaniu, o jakiś tam odżywkach, jedynie rósł mi jak na drożdżach na starym mieszkaniu bambus :-D ale jemu tylko wystarczy dużo wody nalać :-D

a od wczoraj wieczorem jestem posiadaczką wyparzarki i podgrzewacza marki Avent, koleżanka łowi dla mnie takie gadżety od swoich dzieciatych znajomych :cool: jeszcze muszę tylko się dowiedzieć jak to się obsługuje :tak:

Just dzięki, będę musiała spróbować :))

a co do elektrycznego, to też zszokowały mnie ceny i nie żałuję, że nie kupiłam go, bo tylko raz na jakiś czas ściągam mleczko:tak: więc ręczny jak najbardziej pasuje:-)
no chyba, że będziesz Pysiu musiała często zostawiać Małego, to wtedy lepiej elektryczny :)):tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry