• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pysia - najzwyczajniej w świecie chciał być uprzejmy :-D:-D:-D))))))))) mój listonosz to się zachwyca mną na każdym kroku.....:-))))))))))))))))) cholera, tylko, że on stary :eek::rofl2::laugh2:
Maluj pazura na niebiesko !!!! :-)

reklama
I dupa z obiadu wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kurka,musiałam obiad wyrzucić...skończyła mi się sól i użyłam tej z mieszkania,co się okazuje???Że tam kwasek jest albo inne cholerstwo i wszystko kwaśne jest...
Musiałam dziewczynom dać jajo sadzone i ryż...
Się namęczyłam i nici z mięska:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Made hehe to było w zeszły poniedziałek - jak szłam na badanie krwi - czyli to był chyba 27 tydzień. Ale jakbym goły brzuch Wam pokazała to jest o wiele większy - OOOOOLBRZYMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam go nie na boki - tylko do przodu - jakbym piłkę miała - jedno wiem - niewygodny taki brzuch do noszenia!!!!! Mam wrażenie, że na boki byłoby wygodniej!!!!

pysia - ja w przypadki nie wierzę, to musi być przeznaczenie :zawstydzona/y::-D:-D)))))
Ja jeszcze nie pomalowałam pazurów, ale muszę to zrobić bo jutro mam wizytę, a mój lekarz to wzrokowiec jest :-p:-)

:rofl2: Made koleżanko :happy: jak spcerowicz??? My dzisiaj w domu cały dzionek, bo okrutnie wieje i pada przelotnie :angry: ale mój towarzysz Remigiusz :cool: zapewnia mi atrakcje, więc nie jest tak źle, chociaż chciałoby się pogadać z kimś dorosłym :sorry: bo ja gaduła jestem :zawstydzona/y::-D

Lil - ja też mam taki w szpic, i zgadzam się, że taki na boki jest zdecydowanie wygodniejszy :))) a pysia to też ma taki do przodu, widziałam na własne oczy i potwierdzam, zresztą....pysia w ogóle ze wszystkim jest do przodu :-)))))
Lilu, a mierzyłaś brzucholek w obwodzie ? Ja mam 105 cm :)))

just - może tego tak nie widać, ale my tutaj jesteśmy bardzo dorosłe :-D z nami możesz nawet o seksie :zawstydzona/y::-)))))
A spacerek krótki bardzo, bo pachwiny mnie bolą, a jutro czeka mnie wizyta, na którą muszę się jakoś doczłapać :))))

pysia - maluję na kolor fuksji :cool:

Ostatnia edycja:
Made zaraz zmierzę brzuch - ale gdzie to mierzyć??? W talii?? Tam gdzie pępek????

A w ogóle Ty i Pysia ciągle o tych paznokciach - a ja to mam takie pazury, że byłoby mi wstyd teraz pokazać! Nie umiem zapuszczać, nie umiem pomalować - wersja bez niczego jest dla mnie jedyna najprostsza....

Just ja Cię rozumiem jeśli chodzi o tych dorosłych - od tego dobre forum jest no nie? Zobaczysz, że niedługo poznasz inne mamy z dziećmi i będziesz się z nimi na kawki spotykać - to będzie wtedy zupełnie inaczej!

Pysia mi niewygodnie!!!!!!!!!! Wystarczy że ciut za dużo zjem i już mnie tak do przodu ciągnie, że szok!!!!!!!! A już nie powiem co moje żebra przeżywają!!!!! MASAKRA!!!!!!! Chodzić nie mogę!!!!

reklama
Lilu - zmierz na poziomie pępka :tak:
A z tymi pazurami, to mnie tak teraz coś dopadło, jakieś szaleństwo :szok: Ja wcześniej nawet lakieru do paznokci nie miałam :)))) ale w ciąży mam dość mocne pazury i nadrabiam ;-)

Marcepanek - jej....ale ekstra, ze teścior jest !!!! :-)))))
Ja nie umiem wstawiać, ale na pewno się znajdzie jakaś dobra dusza :)))))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry