• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pysia sorki za te wykrzykniki!!!!!!! Chyba dziś emocje mnie ponoszą - a może po prostu za dużo drożdżówki zjadłam!!!!!!!

O MATKO MAM 106 cm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Może coś źle zmierzyłam!!!!!!!!!!

Made no ja się zastanawiam czy na porodówkę nie pojechać z pomalowanymi paznokciami od nóg - w razie gdybym nie zdążyła domyć paznokci hehehe Ale mi to łatwiej chyba całe palce pomalować niż w paznokcie ucelować....

Ostatnia edycja:
reklama
made dzięki...jedyne co dziś poprawiło mi humor choć i tak tylko na moment...te słowa ,że nic tam nie widzi grrrr....chodzą mi cały czas po głowie.
Wstawiłabym sobie sama ,ale znów gdzieś kabel od telefonu zapodziałam...

Lilu - nie, nie....na pewno dobrze to zrobiłaś :-)))))) Ja już miałam schizy, ze mój jest gigantyczny, ale widzę, że w tym okresie to wszystkie podobnych rozmiarów :))))
Aaa...zapomniałam Ci napisać, że Maciuś rewelacja z tym dinozaurem pod kocykiem, uśmiałam się wczoraj przednio :-D))))

Marcepanku trafiłaś kurcze na gbura, ale nim się w ogóle nie sugeruj. Jeśli potrzebujesz to idź do innego lekarza jak najszybciej - lub poczekaj na powrót swojego - który miałabyś wtedy tydzień?

Made ale ja jestem parę tygodni za Tobą i mam już większy obwód!! Załamka!!!!!! Może ogólnie jestem większa po prostu....

A z tym dinozaurem to dziś było to samo - Maciuś włożył dzidzię pod kocyk i potem jeszcze włożył tam krówkę i mówi: "Żeby dzidzia troszkę się pobawiła. Potem dzidzia mi odda zabawkę" A jak się obudził to się mnie pyta gdzie jego dzidzia - a ja na to, że wciąż pod kołderką - wyciągnął dinozaura i był bardzo szczęśliwy hehe :)))

Ostatnia edycja:
marcepanku - trzeba było mu powiedzieć, żeby Ci pokazał monitor, to sobie sama sprawdzisz jak jemu brakuje kompetencji ;))) I się nie denerwuj dziadem, ja zawsze mówię, ze jak facet zły, to znaczy, że żonę głowa bolała :-))))

Chyba faktycznie dla świętego spokoju pójdę do jakiegoś innego jeszcze bo wyłysieje zaraz przez to...
lil nie wiem według om to chyba jest już 6tyg i 1dzień ,ale ja liczę tydzień miej z racji późniejszego zapylenia :zawstydzona/y:

Marcepanku to ja radzę Ci uzbroić się jeszcze tydzień w cierpliwość i wtedy iść do ginka. Już na pewno będzie coś widać - a kiedy Twój ginek wraca?

Pysia no już niedługo przekonasz się co dzieci potrafią wymyśleć i będziesz miała cyrki w domu :) Czasem naprawdę można się uśmiać - ale to też bardzo wzrusza, bo widzisz, że Twoje dziecko ma niesamowitą wyobraźnię....

Made zobaczymy hehe :)) Ja się nastawiam na zazdrość dużą, bo Maciuś to takie nasze oczko w głowie...No i widzę jak traktuje małe dzieci, które nas odwiedzają - niekoniecznie po bratersku hehe :)

Pysiu ja radzę zapisywać co Twoje dziecko będzie mówiło - ja niestety z lenistwa nie zapisuję i wiele rzeczy już zapomniałam....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry