• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pysia - z tym kupowaniem to się nie spiesz, bo ja kupiłam , a jeszcze dostałam trzy w prezencie :-)))))

Lilu - nie no, nie chodzi o to, ze jakoś specjalnie mi to spać nie daje, ale nie chciałabym żeby z tego powodu cierpiał ;)
Patrząc na niego, myślę, że to taka maleńka kopia mojego małża, niby wygadany, kontaktowy, a w rzeczywistości typ samotnika :)) Ot, taka przekora :-))))

Ostatnia edycja:
reklama
Made a ja nie dostałam żadnego w prezencie hehe :)) Można kupić sobie jakiś super, a jak się od kogoś dostanie to schować dla innych na prezenty hehe :)

Pysiu a gdzieś w internecie ten album??

Made to jedyny słuszny sposób pozbywania się rzeczy niepotrzebnych :) Niech inni się cieszą :))) A mój Maciuś z charakteru do żadnego z nas niepodobny!

pysiu - niestety nic :-D))))) Natomiast mam pudełko, w którym jest wszystko co związane z Mańkiem, od karty ciąży, wyników badań, pierwszych zdjęć, opasek szpitalnych, wyrwanej karteczki ze szpitalnego łóżeczka z wszystkimi jego danymi, aż po ostatni pogryziony smoczek :-)))))
Ale....moja córka ma taki album, UZUPEŁNIONY od deski do deski :-D

Pysiu no ale właśnie na allegro to nie widać, co jest w środku - a warto to wcześniej sprawdzić, bo czasem zawartość jest bardzo uboga i nieciekawa. Wiem, bo wszystkie księgarnie 3 lata temu obeszłam i ciężko było mi coś ciekawego znaleźć.......

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry