• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
made nic sie nie stalo ale grzebie na allegro, bawie sie z Iwcia i tak podczytuje co tam skrobiecie co chwile...a teraz robie dla meza obiado-kolacje schabowy i frytki

reklama
Wiolu - szukasz czegoś konkretnego na Allegro ?

Kurde, zjadłam całą paczkę pierniczków alpejskich :szok: a jutro wchodzę na wagę...Nie mogę się normalnie opanować :eek:

made wiesz jesien sie zbliza i musze Iwci kupic setry, bluzy i kurtke jakas. i tak patrez moze mi cos wpadnie w oko to kupie

a co do jedzenia to jak pisalyscie o obwodach brzucha poszlam i swoj zmierzylam.... wasze przy moim to pikus ... oczywiscie patrzac na to ze w okolo 30 tyg a ja w ciazy nie jestem i 2 lata po porodzie...

Wiola - a po lumpkach nie chodzisz ? Tam taniej niż na Allegro, i wysyłka Ci też odchodzi ;))) Czasami można naprawdę upolować cudeńka, zwłaszcza dla dzieciaczków.

Made z Iwcia tak ciezko po lumpach chodzic bo mi tak broi w takich sklepach ze masakra. teraz szukalam najlepiej jakiegos duzego zestawu ale nic fajnego i za przystepna cene nie widze.

Wiola - Ty to lubisz się tak dołować, wezmę pasa i Ci wleję po dupinie, jak babcię kocham :wściekła/y: Widziałam jak wyglądasz, i mimo tego, że jesteś tak bardzo niesprawiedliwa dla siebie, to ja zdania nie zmieniam, i uważam, że piękna Kobieta z Ciebie. Koniec kropka :)))
Wiolu, a nie możesz Iwonki zostawić z kimś na parę godzinek i wyskoczyć do lumpka ? Na Allegro to się już wycwanili, i takie ceny rzucają, że mózg staje...

made niby moge ja zostawic ...ale musialaby przyjechac tesciowa do mnie a ja bym pojechala do mista rowerem (4 km).
albo musiala by jechac z nami do miasta samochodem... a jedno i drugie roziazanie wiaze sie z ogladaniem niezadowolonej miny tesciowej ze zawracam jej glowe...
chociaz oficjalnie do mnie nic nie powie...ale za plecami potem marudzi

Wiola - wiem jak to jest....ale słuchaj, coś mi wpadło do głowy, ja jutro lub najdalej pojutrze, wybieram się do lumpka, jak chcesz to mogę wybrać Iwonce parę ciuszków, napiszesz tylko o jakie Ci konkretnie chodzi, jaki rozmiar, a ja mogę zrobić zdjęcie i Ci wysłać, sama zadecydujesz ;)))

I cześć i czołem:-D Zgadnijcie komu nie wyszedł test owulacyjny? TAKKKKKKKKKKK!!! miiiiiiiiiiii:-D:wściekła/y:

ale co tam, dzwoniłam do nowej ginki, super sympatyczna babka. Jutro o 20 wizyta.

reklama
rureczka - ja już od kilku godzin wiem, że Ci nie wyszedł :cool: :-p
Dobrze, że się umówiłaś na wizytę, może Cię kobitka uspokoi i powie co jest na rzeczy :tak: Bardzo mocno Ci kibicuję i chciałabym wkrótce zobaczyć wstawiony Twój test ciążowy z dwoma kreskami :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry