• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jestem po pracy...jesooo dzis się narobiłam ,ze hoho

manicure hybrydowy
zabieg na twarz z masażem +peeling całego ciała
zabieg na twarz +algowa maska
3 henny z epilacją

do tego obsługa solarium bo fryzjerka owszem jest po urlopie ,ale tata Jej zmarł(50lat) i organizuje pogrzeb-kremację...

Marcepanek dzięki za mms'a-raz jeszcze gratki szczęściaro:)))

Oliwka- super,ze gin taki konkretny:)no i zakupy udane ;)

Asionek cześć ;))

Made -powitać wieczornie;)

Wiola- smacznego...bo pewnie z mężem zjesz..

Agapa witaj -jak tam u Ciebie-synek czy córka??

Rurka- &&&&&&&&&&&&&&& za jutro!!

witam wszystkie wieczornie :)))

Oliwka kochany ten Twój mąż :))

a mi tak muli net,że
a032.gif
a037.gif
!!!!!!

co to jest za nazwa tego testu co marcepanek robiła?

kupiłam mlodemu karuzele;-) jutro wstawie foto :-)

młody od 20.30 śpi ciekawe czy przespi cala noc.

Ja tymczasem uciekam nyny;-)
dobranoc;*
ucałujcie dzieciaczki i poglaskajcie brzuszki !!;***

Krótko mówiąc DZIĘKI LASKI!!! ;-)
mlodamamusia
test zwie się Clearblue DIGITAL ,ale są dwa rodzaje tych cyfrowych ten co ja robiłam pokazujący tygodnie i jest jeszcze taki co pokazuje plus lub minus.

Ja dziewczyny wszystko rozumiem ,że teraz może być jeszcze za wcześnie ,choć jak byłam w ciąży tej przed Nikolą w 4tyg mój GIN pokazał już mi groszka. Ale to już nawet nie o to chodzi. Bardziej boli to ,że zapłaciłam za wizytę 100zł (50zł wizyta +50zł USG) a on nawet nie przyłożył się do swojego obowiązku za który przecież płacę...normalnie pacjentka za pacjentką jak do rzeźni...nie wiem może się bardzo spieszył no ale AŻ TAK BARDZO? Wizyta łącznie z USG nie trwała dłużej niż 5minut licząc z moim rozebraniem i ubraniem się...

Dobra nie ważne uciekam bo znów smęcę...

Mama hej :;) widze pracowity dzionek :)

&&&& za jutro

A ja pojechałam z mężem do Tchibo i zgadnijcie co kupiłam?Tenisówki:)))) heheh różowe,przecenione
No i z nowej kolekcji spodnie dresowe 3/4 i bluzę,2 podkoszulki na ramiączkach,zestaw 3 małych doniczek z ziemia i nasionami do hodowli ziółek:))) I kilka drobiazgów,jest kilka fajnych rzeczy przecenionych dla dzieci,też wzięłam
A jutro do KappAhl po rzeczy dla małych jadę bo jest nowa kolekcja i są świetne kurtki i buty:)

fajne zakupy :) no i maz fajny , ze namawia :))

co to jest za nazwa tego testu co marcepanek robiła?

kupiłam mlodemu karuzele;-) jutro wstawie foto :-)

młody od 20.30 śpi ciekawe czy przespi cala noc.

Ja tymczasem uciekam nyny;-)
dobranoc;*
ucałujcie dzieciaczki i poglaskajcie brzuszki !!;***

to czekamy na foteczke :) dobrej nocki wam zycze :)

Krótko mówiąc DZIĘKI LASKI!!! ;-)
mlodamamusia
test zwie się Clearblue DIGITAL ,ale są dwa rodzaje tych cyfrowych ten co ja robiłam pokazujący tygodnie i jest jeszcze taki co pokazuje plus lub minus.

Ja dziewczyny wszystko rozumiem ,że teraz może być jeszcze za wcześnie ,choć jak byłam w ciąży tej przed Nikolą w 4tyg mój GIN pokazał już mi groszka. Ale to już nawet nie o to chodzi. Bardziej boli to ,że zapłaciłam za wizytę 100zł (50zł wizyta +50zł USG) a on nawet nie przyłożył się do swojego obowiązku za który przecież płacę...normalnie pacjentka za pacjentką jak do rzeźni...nie wiem może się bardzo spieszył no ale AŻ TAK BARDZO? Wizyta łącznie z USG nie trwała dłużej niż 5minut licząc z moim rozebraniem i ubraniem się...

Dobra nie ważne uciekam bo znów smęcę...

ja ci sie nie dziwie , ze jestes zla i rozzalona :/ tez bym byla
niestety coraz wiecej lekarzy co na kase leca i maja gdzies pacjentke ... przykre to :(

reklama
Dzień dobry!!!!!!!!

Mierzyłam się z rana w pasie i jest 103 cm - więc bez jedzenia ciut mniej niż wieczorem. Ale na wadze o zgrozo - już 12 kg na plusie, co czuję na twarzy, na nogach, w tyłku - wszędzie....

Marcepanek - masakra ten lekarz - skoro on Cię prywatnie przyjął to w szoku jestem - takich wizyt to ja nawet na nfz nie miałam! Wystaw mu odpowiednią opinię w internecie - czasem jest taka możliwość!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry