• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wiola -dzięki i ...wzajemnie ;))

Lil dziękuję ,dziękuję-łapię i &&& i ~~~~~u mnie za 9 dni sie okaże ..na tamten cykl nie liczyłam bo przytulania nie było ,teraz cos tam podziałaliśmy więc zawsze jakas szansa jest..

Wiola a czy Ty łykasz folik???

mama szczerze? w pierwszych miesiacach staran jeszcze lykalam ale teraz juz dalam sobie z tym spokuj.

lil dziekuje za &&&&&&& i fluidy..(nie mam takiego znaczka na klawiaturze:-))

hej rureczko co tam?

Wiola masz ten ~~ znaczek-jest obok 1 :))
ja tez nie łykam foliku -nic nie łykam:-D:-D

Rurka- heloł-a cóż to taka radość-tez się z menżem tuliłaś :-D??

Hej Rureczka!

Ja chyba idę zrobić sobie herbatkę czy coś, bo padnę pyskiem na klawiaturę. A tyłek to już mam kwadratowy od pozycji półsiedzącej.

Hej Kobitki :))))

Ja tylko na chwilkę, bo zaraz golenie, malowanie pazurów i takie tam niewielkie poprawianie urody :-) Lecę na 13:00 do lekarza, a czasu coraz mniej.
Miłego dnia życzę i do później. Buziaki :-D))))

DZIEWCZYNY NIE DALEJ NIŻ 30 MINUT TEMU ZROBIŁAM TEST CIĄŻOWY WYNIK JAKI MI POKAZAŁ TO DWIE ŚLICZNE KRECHY !!!!!!!!
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

No t druga to bladziocha jeszcze bo okres miał przyjść wczoraj max dziś i nie robiłam z porannego moczu a takiego zbieranego przez 30 minut po śniadaniu ale jednak jest
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Oby teraz przy tej nadżerce się pięknie zagnieździła moja zygotka
biggrin.gif
po obiedzie biegnę po drugi test i witaminki a co trzeba potwierdzić wspaniała nowinę
laugh.gif
a 22 ginekolog
biggrin.gif

Chciałam się podzielić i już Wam tyłka nie zawracam, wiem że smęciłam dlatego nie wbiłam się w waszą grupkę.
Trzymak kciuki za Was wszystkie a i tak będę podczytywała systematycznie.

A dlatego, że maż mi sniadanko do łóżka zrobił, mamy w planie nie opuszczać dzisiaj domu przynajmniej do popołudnia :))

Mamitka przytulanki będą później :D

Wiolcia przykro mi, że Iwusia chora :((

Lil smacznej herbatki:)

Made powodzenia w lasnowaniu, zdaj relacje jak wrócisz i ofkors fotki :D:D

Syneczki wielkie gratulacje !!

reklama
Ja chyba idę zrobić sobie herbatkę czy coś, bo padnę pyskiem na klawiaturę. A tyłek to już mam kwadratowy od pozycji półsiedzącej.

Lil hahahaha- mam to samo dlatego własnie sie ruszyłam i poodkurzałam i ogarnęłam salon..jeszcze na górę musze skoczyć..
smacznej herbatki:)

Syneczki-gratki!!!!!!!też tak chcę :)

Rurka- no to macie z mężem dobry plan:))

Made powodzenia na wizycie słonko:))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry