• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem i ja -dzieci w przedszkolu,ja mam juz ciepłe bułeczki,zaraz robie śniadanko..kawa błogo pachnie-
c015.gif

na temat pogody sie nie wypowiadam bo szkoda gadać
e070.gif

Marcepanek przez Twój test miałam dzis sen ,że sama testuję ;)) ale ,ale ...ja sikałam na test ,który -uwaga-z moczu wykrywał betę :)) hahahaha iiii..wyszło mi 100 :)
wariactwo te sny..

Młoda- pozdrawiam równiez ;)

Asionek no pracowity dzień wczoraj..zobaczymy jak dziś ..

Lil wizyta coraz bliżej ;))

pozdrawiam 4all:)

reklama
czesc wszystkim
a u mnie od rana nieciekawie, Iwa kaszlec zaczela i wymiotowac sluzem , juz mi 3 razy zwymiotowala.wydaje mi sie ze znowu krtan .podalam jej leki i zobaczymi...
jedyna przyjemnosc od rana to przytulanki z mezem tuz przed jego wyjsciem do pracy:-)

Wiolka no no no ;-) Twoje późne pojawienie się na BB w pełni usprawiedliwione!!!!!!

Buziaki dla Iwci - widzisz taka zmienna pogoda i dzieci chorują - Maciuś też od rana kicha, ale myślę, że chory nie będzie.

Lil jak juz mi sie śni ,że testowałam to pewnie lipa:sorry:zawsze tak jest...
a Ty narazie na kg nie patrz-pewnie ograniczaj słodkie ,ale wiesz jak jest-swoje waży dziecko ,wody,macica,piersi powiększone,woda zatrzymana...

Wiola jak masz diphergan to podaj Małej-działa przeciwwymiotnie..
no i mówisz przytulanki były:-):-)
mój chciał sie wczoraj poprzytulac ,ale padłam:sorry::confused2:

kinga : HEEEEJ ! 100 Lat zycze!!!! jak sie urodzinki udaly??? :) Jak filipek? Gotowy na nowy rok przedszkolny ???? :)
dziękuję słońce :*
U mnie oki! za 10dni testuję wiec kciuki mocno 3maj i módl się o fasoleczkę :))))) urodziny udały się! ;) Fiol jeszcze żyje wakacjami. Narazie niech się cieszy jeszcze hehe :D

pozdrawiam

Mama jak podalam jej leki to przestala i wymiotowac i kaszlec...mam nadzieje ze leki zdusza chorobe w zarodku.
Lukasz tez wczoraj chcial ale zanim Iwa zasnela to on juz tez spal a mi nawet budzi go sie nie chcialo i tez poszlam szybko spac:-p;-)

Lil co slychac od rana?
Prawie Iwe ucalowalam ale byla szybsza i mi uciekla:-p

Wiolka czyli Iwcia szaleje od rana :-D To chyba jednak zdrowa będzie!!!!!!!!!
A u mnie dziś lipnie jakoś, parę dni chodzić nie mogłam i się czuję jakbym już rok w łóżku siedziała - bez sił kompletnie....Chyba, że to pogoda tak działa....

Mama w zimę będę chudnąć hehe, a może Ty wtedy tyć od dzidzi będziesz :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Wiola no to git ,ze już nie kaszle i nie wymiotuje...
a powiedz mi kochana ,który Ty masz d.c.??? ja teraz policzyłam i mam 17d.c...

Lil- hahaha:)) no może ja bedę tyć ;) dzięki za &&& kochana:) a Ty nie bedziesz chudnąć -córa z Ciebie wyssie z mleczkiem a poza tym przy dwójce troche polatasz i kg same zlecą-na prawde nie martw się tym :**

Ostatnia edycja:
reklama
lil biega i skacze ... ale nie jest taka jak zawsze bo co chwile marudzi i sie tuli .

mama a ja ma dzis 23dc.ale nie czuje sie jakos specjalnie ... wiec znowu bedzie lipa. trzymam &&&&&&&&&&&&&&za wpadke:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry