rruurrkkaa
Mama Misiatków
Made dzieki, ale muszę Cie zmartwić, jeszcze sobie poczekamy

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

To napisz tylko jaki Iwonka nosi rozmiar, ja porobię fotki, poproszę o przetrzymanie do następnego dnia, wstawię zdjęcia na BB i załatwione
:-):-) 
Witam ponownie
made ogłaszam wszem i wobec, że nawet młody listonosz, który wpadł z przesyłką do mnie dziś nie przeszedł obok moich pazurków obojętnie, a wręcz przeciwnie - gdy podpisywałam się, powiedział:"ło ale super paznokcie"
Później to chodziłam już dumna jak paw po domu no tylko tego ogona mi brak![]()
Made hehe to było w zeszły poniedziałek - jak szłam na badanie krwi - czyli to był chyba 27 tydzień. Ale jakbym goły brzuch Wam pokazała to jest o wiele większy - OOOOOLBRZYMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam go nie na boki - tylko do przodu - jakbym piłkę miała - jedno wiem - niewygodny taki brzuch do noszenia!!!!! Mam wrażenie, że na boki byłoby wygodniej!!!!
made dzięki...jedyne co dziś poprawiło mi humor choć i tak tylko na moment...te słowa ,że nic tam nie widzi grrrr....chodzą mi cały czas po głowie.
Wstawiłabym sobie sama ,ale znów gdzieś kabel od telefonu zapodziałam...
Zobacz załącznik 379874Marcepankowa fasolka![]()
Kurde, zjadłam całą paczkę pierniczków alpejskicha jutro wchodzę na wagę...Nie mogę się normalnie opanować
![]()
I cześć i czołemZgadnijcie komu nie wyszedł test owulacyjny? TAKKKKKKKKKKK!!! miiiiiiiiiiii
ale co tam, dzwoniłam do nowej ginki, super sympatyczna babka. Jutro o 20 wizyta.
&&&& za jutroI cześć i czołemZgadnijcie komu nie wyszedł test owulacyjny? TAKKKKKKKKKKK!!! miiiiiiiiiiii
ale co tam, dzwoniłam do nowej ginki, super sympatyczna babka. Jutro o 20 wizyta.