• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
made :-) pomysl prawie ze idealny... poza kilkoma szczegolami : nie bede zmuszac kobiety w 33 tyg ciazy do noszenia moich zakupow , oraz moj tel nie obslugoje mms tzn nie mam ustawionych i nie wiem jak sie to robi.

rureczko bedzie dobrze. doczekamy sie naszych fasolek

rureczka - gdzie się podział Twój optymizm ??? Będzie dobrze Kochana :))))

Wiola - ale ja mam bardzo pojemny kosz pod wózkiem, a poza tym nie idę sama :-p To napisz tylko jaki Iwonka nosi rozmiar, ja porobię fotki, poproszę o przetrzymanie do następnego dnia, wstawię zdjęcia na BB i załatwione :-p:-):-)
Zawsze jest jakieś rozwiązanie :)))

Ostatnia edycja:
Made z każdym kolejnym testem optymizmu coraz mniej. Ale to nic, może jutro magicznie się okaże, że jednak nie jestem zepsuta i wszystko ze mną ok...

Wiola - pa pa :-))))

rureczka - wierzę, naprawdę....i bardzo mi przykro, że to tyle trwa u Ciebie, mam nadzieję, że ta nowa pani doktor przyspieszy ten proces :))))

Witam ponownie
made ogłaszam wszem i wobec, że nawet młody listonosz, który wpadł z przesyłką do mnie dziś nie przeszedł obok moich pazurków obojętnie, a wręcz przeciwnie - gdy podpisywałam się, powiedział:"ło ale super paznokcie" :zawstydzona/y:
Później to chodziłam już dumna jak paw po domu no tylko tego ogona mi brak:zawstydzona/y:

uuuu to listonosz spostrzegawczy musi byc :) super komplement od razu humorek lepszy nie ?? :)

Made hehe to było w zeszły poniedziałek - jak szłam na badanie krwi - czyli to był chyba 27 tydzień. Ale jakbym goły brzuch Wam pokazała to jest o wiele większy - OOOOOLBRZYMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam go nie na boki - tylko do przodu - jakbym piłkę miała - jedno wiem - niewygodny taki brzuch do noszenia!!!!! Mam wrażenie, że na boki byłoby wygodniej!!!!

a ja nie widzialam fotki :(((
moj ma 99 cm .... i tez do przodu idzie , a nie na boki :)

made dzięki...jedyne co dziś poprawiło mi humor choć i tak tylko na moment...te słowa ,że nic tam nie widzi grrrr....chodzą mi cały czas po głowie.
Wstawiłabym sobie sama ,ale znów gdzieś kabel od telefonu zapodziałam...

Marcepanek nie doluj sie palantem
na tak wzesnym etapie ciazy moze byc tak , ze nie widac jeszcze nic

no , a tutaj za to jak byk 3 tc :) mialam taki sam tescik ehh wspomnienia :)
umow sie za jakis tyd. moze wiecej do swojego gina :)

Kurde, zjadłam całą paczkę pierniczków alpejskich :szok: a jutro wchodzę na wagę...Nie mogę się normalnie opanować :eek:

ehh tez sie opanowac nie moge
takie ssanie mam od kilku dni , ze szok
najgorsze , ze na slodkie mi sie wlaczylo jak nigdy i az mnie skreca hehe

I cześć i czołem:-D Zgadnijcie komu nie wyszedł test owulacyjny? TAKKKKKKKKKKK!!! miiiiiiiiiiii:-D:wściekła/y:

ale co tam, dzwoniłam do nowej ginki, super sympatyczna babka. Jutro o 20 wizyta.

glowa do gory gin cos zaradzi napewno :)

reklama
I cześć i czołem:-D Zgadnijcie komu nie wyszedł test owulacyjny? TAKKKKKKKKKKK!!! miiiiiiiiiiii:-D:wściekła/y:

ale co tam, dzwoniłam do nowej ginki, super sympatyczna babka. Jutro o 20 wizyta.
&&&& za jutro

A ja pojechałam z mężem do Tchibo i zgadnijcie co kupiłam?Tenisówki:)))) heheh różowe,przecenione
No i z nowej kolekcji spodnie dresowe 3/4 i bluzę,2 podkoszulki na ramiączkach,zestaw 3 małych doniczek z ziemia i nasionami do hodowli ziółek:))) I kilka drobiazgów,jest kilka fajnych rzeczy przecenionych dla dzieci,też wzięłam
A jutro do KappAhl po rzeczy dla małych jadę bo jest nowa kolekcja i są świetne kurtki i buty:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry