• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Syneczki gratulacje!!!!!!!!!!!!

Rureczka mmmmmmmmmmm wspaniały poranek............

Mamuś ja zamiast herbatki zrobiłam sobie sok z marchwi i kiwi - trochę się przy tym narobiłam, więc od razu się rozbudziłam hehe :-D

Made dawaj znać po wizycie co i jak!!!!!!!!!!!

reklama
jestem i ja :)

Wiola , Mama to ja mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za cykl :)))

Rureczka co taka szczesliwa od rana ?? :)))

czesc wszystkim
a u mnie od rana nieciekawie, Iwa kaszlec zaczela i wymiotowac sluzem , juz mi 3 razy zwymiotowala.wydaje mi sie ze znowu krtan .podalam jej leki i zobaczymi...
jedyna przyjemnosc od rana to przytulanki z mezem tuz przed jego wyjsciem do pracy:-)

uuu jaka pobudka :) ehhh kedy te czasy byly , ze i mnie tak maz budzil ... teraz to zarastam powoli hehe

Hej Kobitki :))))

Ja tylko na chwilkę, bo zaraz golenie, malowanie pazurów i takie tam niewielkie poprawianie urody :-) Lecę na 13:00 do lekarza, a czasu coraz mniej.
Miłego dnia życzę i do później. Buziaki :-D))))

udanej wizyty i czekamy na relacje :)

DZIEWCZYNY NIE DALEJ NIŻ 30 MINUT TEMU ZROBIŁAM TEST CIĄŻOWY WYNIK JAKI MI POKAZAŁ TO DWIE ŚLICZNE KRECHY !!!!!!!!
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

No t druga to bladziocha jeszcze bo okres miał przyjść wczoraj max dziś i nie robiłam z porannego moczu a takiego zbieranego przez 30 minut po śniadaniu ale jednak jest
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Oby teraz przy tej nadżerce się pięknie zagnieździła moja zygotka
biggrin.gif
po obiedzie biegnę po drugi test i witaminki a co trzeba potwierdzić wspaniała nowinę
laugh.gif
a 22 ginekolog
biggrin.gif

Chciałam się podzielić i już Wam tyłka nie zawracam, wiem że smęciłam dlatego nie wbiłam się w waszą grupkę.
Trzymak kciuki za Was wszystkie a i tak będę podczytywała systematycznie.

gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))

ide sie plumkac :)

syneczki - a widzisz :-D !!! Grtulacje !!! Witaminki na tym etapie nie są potzrebne, raczej kwas foliowy !!!

Mam dołka, pojechałam do koleznaki, trochę jej nie widziałam, no i zobczyłam - jej brzuch - ma termin na 27 stycznia tak jak ja miałam, tylko, że ja jestem w środku pusta ... :(

Ostatnia edycja:
reklama
mloda - mam do niej numer, zaraz napisze ... ostatni raz rozmawiałam z nią jak wyszłam od lekarza, który zonajmił mi, że dziecko sobie umarło, wtedy nieszczęśnie sol zadzwoniła i spytała jak tam ciężarna ? Ja wybuchłam płaczem i tyle my pogadały :(
Napisze do niej t dam znac co u nie , bidna trafiła w nieodpowiedni moment ...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry