• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Asionek bo były super przyjemne przytulanki :zawstydzona/y::-D

aaa no i wszystko jasne :))

syneczki - a widzisz :-D !!! Grtulacje !!! Witaminki na tym etapie nie są potzrebne, raczej kwas foliowy !!!

Mam dołka, pojechałam do koleznaki, trochę jej nie widziałam, no i zobczyłam - jej brzuch - ma termin na 27 stycznia tak jak ja miałam, tylko, że ja jestem w środku pusta ... :(

nie smutaj sie , niedlugo i ty znowu bedziesz nosic malego szkraba pod sercem !!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

Pysia no tez bym dumna lazila :)

Mloda , a gdzie obiecana fota karuzelki ?? :)

asionek własnie robiłam porządek z fotkami :-)

Kazruzela:-)
karuzela.jpgkaruzela 1.jpg

i coś jeszcze :-D

mam 2 miesiace. 5.08.2011.jpgMama i rafcio. 9.08.2011.jpgMamusia i rafcio. 9.08.2011.jpgRafal 9.08.2011.jpgRafalek 9.08.2011.jpgRafcio 8.08.2011.jpg

ale sie wkurzyłam .
W połowie lipca jak mineło 6tyg po porodzie dzwoniłam do gin . A piguła mi mowi ze moja gin jest na urlopie i ze mam dzwonic w sierpniu to dzwonie dzisiaj a ona do mnie ze dopiero we wrzesniu bedzie .. I znowu mam dzwonic i sie ugadać.. ahhh

Załączniki

• Rafcio i mama. 9.08.2011.jpg
    Rafcio i mama. 9.08.2011.jpg
    11,4 KB · Wyświetleń: 44
  • Rafik 9.08.2011.jpg
    Rafik 9.08.2011.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
Wiola u mnie ok :) brzuszek rosnie mam jakies 99cm :)

Mloda super foty :) a maly jaki juz duzy :)) slodziak

kurcze moj zadzwonil , ze ma tyle pracy ,ze nie da rady wrocic na przerwe :/ wrrr

Krótko mówiąc DZIĘKI LASKI!!! ;-)
mlodamamusia
test zwie się Clearblue DIGITAL ,ale są dwa rodzaje tych cyfrowych ten co ja robiłam pokazujący tygodnie i jest jeszcze taki co pokazuje plus lub minus.

Ja dziewczyny wszystko rozumiem ,że teraz może być jeszcze za wcześnie ,choć jak byłam w ciąży tej przed Nikolą w 4tyg mój GIN pokazał już mi groszka. Ale to już nawet nie o to chodzi. Bardziej boli to ,że zapłaciłam za wizytę 100zł (50zł wizyta +50zł USG) a on nawet nie przyłożył się do swojego obowiązku za który przecież płacę...normalnie pacjentka za pacjentką jak do rzeźni...nie wiem może się bardzo spieszył no ale AŻ TAK BARDZO? Wizyta łącznie z USG nie trwała dłużej niż 5minut licząc z moim rozebraniem i ubraniem się...

Dobra nie ważne uciekam bo znów smęcę...
Może by się baran jeden ocknął jakbyś mu nie zapłaciła????
Ja płacę 120-150zł a teraz mam jeszcze 2 wizyty gratis,monitoring w tym...rozmowa minimum 10minut,porządne badanie,pokazanie na usg wszystkiego,objaśnienie,potem plan działania itp,rozmowa...nie wyobrażam sobie innej wizyty u ginka...

syneczki - a widzisz :-D !!! Grtulacje !!! Witaminki na tym etapie nie są potzrebne, raczej kwas foliowy !!!

Mam dołka, pojechałam do koleznaki, trochę jej nie widziałam, no i zobczyłam - jej brzuch - ma termin na 27 stycznia tak jak ja miałam, tylko, że ja jestem w środku pusta ... :(

Jeszcze i Tobie urośnie brzuszek,zobaczysz Kochana:)

Wiola u mnie ok :) brzuszek rosnie mam jakies 99cm :)

Mloda super foty :) a maly jaki juz duzy :)) slodziak

kurcze moj zadzwonil , ze ma tyle pracy ,ze nie da rady wrocic na przerwe :/ wrrr
Mój ma zaległości przez remont i siedzi dzisiaj do 19-20 :(((

Wczoraj przeszłam badania dla kierowców,dzisiaj byłam na prolaktynie,moje wyniki zawiozą rano do lekarza,jutro przez 14 mam wizytę i monitoring.
Byłam na szybkim pedicure i brewkach,teraz w domku siedzę,chyba się prześpię trochę,wieje tak strasznie...

reklama
Oliwka dokładnie pamiętam jak zawsze nie było mnie kilka godzin na forum a musiałam nadrabiać po kilkanaście stron ! :szok: a teraz gora dwie strony nadrabiania ... :-( :szok:

CIOTKI DO ROBOTY !! :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry