młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
naga to napisz jej ze tęsknimy no !.;* ze ma pozdrowienia i caluski ode mnie i Rafałka;*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Asionek bo były super przyjemne przytulanki![]()
syneczki - a widzisz!!! Grtulacje !!! Witaminki na tym etapie nie są potzrebne, raczej kwas foliowy !!!
Mam dołka, pojechałam do koleznaki, trochę jej nie widziałam, no i zobczyłam - jej brzuch - ma termin na 27 stycznia tak jak ja miałam, tylko, że ja jestem w środku pusta ...![]()

Może by się baran jeden ocknął jakbyś mu nie zapłaciła????Krótko mówiąc DZIĘKI LASKI!!! ;-)
mlodamamusia test zwie się Clearblue DIGITAL ,ale są dwa rodzaje tych cyfrowych ten co ja robiłam pokazujący tygodnie i jest jeszcze taki co pokazuje plus lub minus.
Ja dziewczyny wszystko rozumiem ,że teraz może być jeszcze za wcześnie ,choć jak byłam w ciąży tej przed Nikolą w 4tyg mój GIN pokazał już mi groszka. Ale to już nawet nie o to chodzi. Bardziej boli to ,że zapłaciłam za wizytę 100zł (50zł wizyta +50zł USG) a on nawet nie przyłożył się do swojego obowiązku za który przecież płacę...normalnie pacjentka za pacjentką jak do rzeźni...nie wiem może się bardzo spieszył no ale AŻ TAK BARDZO? Wizyta łącznie z USG nie trwała dłużej niż 5minut licząc z moim rozebraniem i ubraniem się...
Dobra nie ważne uciekam bo znów smęcę...
syneczki - a widzisz!!! Grtulacje !!! Witaminki na tym etapie nie są potzrebne, raczej kwas foliowy !!!
Mam dołka, pojechałam do koleznaki, trochę jej nie widziałam, no i zobczyłam - jej brzuch - ma termin na 27 stycznia tak jak ja miałam, tylko, że ja jestem w środku pusta ...![]()
Mój ma zaległości przez remont i siedzi dzisiaj do 19-20Wiola u mnie okbrzuszek rosnie mam jakies 99cm
Mloda super fotya maly jaki juz duzy
) slodziak
kurcze moj zadzwonil , ze ma tyle pracy ,ze nie da rady wrocic na przerwe :/ wrrr
a teraz gora dwie strony nadrabiania ... :-(