jestem
a powinnam nie odezwac sie! wredniarki jetsescie! nikt nie zauwazyl z emnie nie ma, nie zapytal !
(oprocz just ale nie droga bb) FOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCH!!!!!
nadrobilam a teraz postaram sie o nikim nie zapomniec :
marcepanek : GRATULACJE !!!!! To na pewno ciaza

Kciuki za jutrzejsza wizyte, napisz koniecznie co i jak !!!!
oliwka : ja bym poszla do dermatologa jednak... sa specjamne kremy a poldek ostatnio nawet- syrop "na wysypke" dostal choc niewiedzielismy co to i skad to i zeszlo po 2 dniach !!!! wiec moze warto...?
ewula : co do sprzetu to ja powiem tak, na pewno mozna sie I BEZ obejsc, i moze jestem konformistka i wygodnicka ale ja mialam kazdy z tych sprzetow i ... kazdy mi sie przydal i to bardzo! i sobie bez nich zycia nie wyobrazam. mOze jedynie bez steztylizatora : faktycznie garnek i woda i to samo, tylko ze na gazie szybko a u mnie elektryka i 15-20 min po nocnej butelce na pewno nie spedzalabym nad piecem... tylko szybko pod koldre

wiec tak :
sterylizator : ja akurat dostalam w prezencie baby moov, super sprawa jak dla mnie, oplukac butelke, wlozyc wlac dozownik wody odpowiendik, zmakbnac wlaczyc guzikczek i isc spac, po 10min butelki i smoczki wysterylizowane

laktator : ja tez nie szlam do pracy, dopiero w kwietniu na uczlenie a laktator przydal mi sie od razu. maly spal a i mi cycyuhcy az rozrywalo, mleko samo lecialo... wiec sobie je "upuszczalam"

ale to nie musisz kupowac na zapas tylko wrazie co na szybko zamowic, zobaczysz ile bedzies zmiec mleka
podgrzewacz : jak dla mnie konieczne. uzywam do dzis, zwykly okragly chicco, butelka podgrzana w paredziesat sekund. Tesciowa kupila na wakacje
aventa i podgrzewa wolno... maly ma ponad 2,5 roku a podgrzewacz sluzy nam do dzisiaj 2-3 raz dziennie

( no i mozna w nim tez podgrzewac gotowe sloiczki

)
butelki : ja mialam avent i od 3 tyg zycia odcigalam mleo do butelki, w styczniu mialam sesje zimowa i mnie nie bylo przez tydzien w ciagu dnia, mama pogrzewala malemu odciagniete melko i nie bylo problemu ani razu, zlapal od pierwszej proby, jakos mu ksztal smoczka pasowal a niby nie byl jak TT zblizony do sutka...
lozeczko : nie bede sir rozpisywac, powiem tylko jak MADE i ASIONEK : my tez tylko drewniane i dobry materac. turystyczne = wakacje
just : remik piekny, wuielbiam 2ga fotke!!! pirat tez fajny chlopaczek

szkoda ze tata wyjechal... wiem jak to jest po wyjezdzie rodzicow... Jutro bedzie juz lepszy humorek, zobaczysz !!
rurka : kciuki za owulke, tez mysle ze dopiero bedzie w 11-12 dc
mama : to mowisz ze sie w pracy wynudzilas???

oj tam oj tam, platne godizny odpoczynku
mlodamamusia, kocurro : gdzie jestescie ???
dziewczyny a JOS dzis zaszalala, pojechala z tesciowa i szwagierka na shopping do Avignon

i wrocila z mega grubym swterem z kapturem podszytym futerkiem Zara, swterekiem narzuta w pasy w jesienne kolory Naf NAf, butkami plaksimi w szpic kolor Nude André

koszulkami naramkami pod bluzke na jesien/zime Esprit

i i i iiiiiiiiiii.... 30ml MY Insolence Guerlain

wlasnie sobie niucham nadgarstki i sie delektuje

a poldeczek dostal od babci ksiazeczke o misiu co spedza wakacje u babci i dziadka

))))
aha co do pzytycia to ja mam aktualnie 49,5 czyli 3kg na plusie w tym tyg przekrocze magiczne 50

i wtedy juz pojdzie jak boomerang

)))) widze po brzuchu ze "sie zaczyna"

))