• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewula ja jestem anty karmienie piersią więc co do odciągacza nie pomogę.Butelki Chicco antykolkowe super,Avent ok,Nuby mega świetne (też antykolkowe).
Podgrzewacz miałam ale uzyłam ze 2 razy...jakoś wolałam swoje sposoby podgrzewania:)

A sterylizator?Chyba zbędny gadżet...garnek z wrzątkiem,wrzucasz smoczki i umyte butelki,wyparzasz w tym porządnie i gotowe:)

Co do smoczków do ssania i butelkowych to wiem,że dzieciątka się szybko przyzwyczajają dlatego ja używałam różnych i nie miałam problemu,że np dziecku nie odpowiada nowo zakupiona butla innej firmy:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
pysia, oliwka, made dzięki za opinie. Przyznam, że ja jestem dość wygodna więc jśli coś ma mi zaoszczędzić czas to ja chcę to mieć:-) ale tyle tego ze mózg staje i wiem ze nie zawsze wszystko sie przydaje chcę więc sparwę dobrze przemyśleć.

a co sądzicie o łóżeczkach? szczebelkowe? czy takie jak turystyczne? u mnie w rodzinie zdania podzielone? a jakie są wasze doświadczenia?

pysia a na lakiery to była ostatnio promocja w biedronce;)

pysia - to ja się pomodlę żeby Ci ten pomarańcz zaczął odpryskiwać :-D))))))))

rureczka - taką postawę to made b. lubi :tak: Buziaki Kochana, i sikamy dalej :-))))) Zapchajmy smuteczki ciastkami, czekoladą czy miską budyniu :-D)) Oby poszły precz !!!

My miałyśmy mini łóżeczko na pierwsze 3 miesiące (kupa kasy i śliczne cudo ale na krótko:))
Potem szczebelkowe a na koniec turystyczne ale to już w ok 2 lat.
Teraz gdy będę miała dziecko zdecydowanie kupię turystyczne z wkładem dla niemowlaka...takie doczepiany wkład jest...jak gondolka mniej więcej,super sprawa

Ewula,jutro wejdę do znajomej do sklepu to sfotografuję i obczaję cenę itp:) Bo nie znam producenta i nie wiem jak szukać:)

A ja zdecydowanie namawiam do tradycyjnych, drewnianych łóżeczek :) Mam lekkie zboczenie na punkcie zdrowotności, i wysłuchawszy kilkunastu argumentów jestem za drewnianym.
Turystyczne - owszem, ale tylko okazjonalnie.

pysia - to maluj pazura :-D)))))) Jeszcze nie powiedziałam AMEN :-):-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry