• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc palemko:-).
ewcia witaj dawno cie u nas nie bylo. co slychac? jak synus?
lil ja tez sobie postanowilam posiedziec ale mala pisac mi nie daje bo kwiatki mam jej rysowac

reklama
Palemka wierzę Ci Kochana...

Wiolka, mało czasu dlatego :)
a Mikołaj w miarę dobrze :) choć ostatnio coś marudny...

no i jesteśmy po chrzcie :)

cześć babki:)
byłam zawieść dzieci do przedszkola i od razu pojechałam do Lidla po spożywkę ,ale....ponieważ całkiem niedaleko jest moje ulubione centrum ogrodnicze to
a115.gif
:)))))))))))))
no i mam nowe nabytki-floksy różowe przepieknie pachnące i 2 rodzaje traw kwitnących-boszzzzz jakie cuda :))))
no i 1 doniczka i 1 kwiat domowy przybył ;)

Ewcia powitać i oczywiście ukochaj synka :)

Palemka- jak boli jajnik to znaczy ,że pracuje-dzia-łaj-cie :)))) a ja &&&& pozaciskam ;)

Jos- nie miej już focha co ??:)
c018.gif

Młoda -korzystajcie z pogody;)

Wiola- u mnie tak wieje,ze mało głowy nie urwie!!!

Lil cześć ..miłej wizyty.

Oliwka- jesteś dobrą mamą dlatego tak się martwisz...masz sytuację rodzinną nie halo to i stres masz ,ale..bedzie dobrze-mąż nie da Wam krzywdy zrobić.

buziaki 4all

Dzień dobry :)))))

A u nas Kochane pięknie jest :-)))) Przyszłam tylko na szybką kawkę i uciekam na spacerek, pogoda jak dla mnie wymarzona, słońce w pełni i rtęć poniżej 20 Celcjusza :)))))

No to piękna atmosfera tutaj!

Made miłego spacerku! Ile dasz radę chodzić? Mi od paru dni coś pod żebrem siedzi i chodzenie w ogóle odpada niestety. Stąd leżę i klikam!

Mama to dziś siedzisz w ogródku????

Wiolka ja tylko dlatego mogę pisać, bo mój Maciuś z babcią w piaskownicy siedzą - tak normalnie to przy nim w ogóle nie mogę z kompa korzystać, bo od razu każe sobie puszczać kaczkę dziwaczkę na youtube, albo mi klika co tylko może.

Lil - ciężko mi się już ruszać, staram się nie forsować, każdą jedną ławeczkę zaliczam i nie jest najgorzej ;))) Ja miałam problem z tymi żyłami i nie mogę dopuścić do zupełnego unieruchomienia, bo grozi mi powtórka. Jutro idę do lekarza, mam nadzieję, że szyja nadal łabędzia i da się namówić na USG :-p A Ty Kochaniutka odpoczywaj ile wlezie, wykorzystuj każdą okazję :-))))

mamitka - :-) coś czuję, że kasiorka wpłynęła na konto :))))))) Tak trzymaj - trzeba się rozpieszczać ;)))))

Made ja bym Ci jeszcze radziła masaże stóp robić - na krążenie super - ja mam taką piłeczkę z kolcami i mogłabym po niej stopą jeździć - ale oczywiście tego nie robię z lenistwa - ale Ty powinnaś! Działasz coś?

Made cześc słonko:)) tak,tak-menża wypłata :)))
pewnie,że trzeba się rozpieszczeć tymbardziej,ze z ogrodu korzystamy wszyscy-więc każdy oko nacieszy-nie kupuję tego tylko dla siebie :))
ależ ja uwielbiam wybierac te wszystkie roslinki.....mmmmmmmmmmm-nic mi wiecej nie trzeba jak wyjazd do Juki:)))to jest cudne miejsce jak się ma depreche-tyle piękności w koło ,że usmiech sam na usta wchodzi..

Lil nie kochana dzis i jutro do pracy jadę ,ale w czwartek sobie wkopię i będe podziwiać:))

Lilu - mój Pan i Władca działa :zawstydzona/y::-p:-):-):-) Od 12 tygodnia ciąży jestem na zastrzykach i prawdopodobnie jeszcze pół roku po porodzie...Mam co jakiś czas kontrole u naczyniowca i jakoś daję radę. Najważniejsze, że już nie odczuwam bólu przy chodzeniu ;) Tylko te zastrzyki doprowadzają mnie czasami do płaczu, moje ręce wyglądają jak po ciężkim starciu na ringu :))
No i chyba tyle tych moich zmartwień :-))))))))

reklama
ewcia doskonale rozumiem ten brak czasu...pamietam jescze jak to jest z niemowlakiem w domu, ale wpadaj do nas czasem i pisz co u ciebie.
mamita no to zaszalalas, ciebie trzeba odizolowac od sklepow odrodniczych bo dom w palmiarnie zamienisz:-)
lilus wiec odpoczywaj ile sie da...dobrze ze mame masz pod reka i ze pomoze z Maciusiem
made witaj. jak moze i pogodynka jestem ale z ciebie kurde mol to detektyw:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry