• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Asionek a bo niedługo zostanę tutaj jedyną staraczką :(

no co ty !!! a nawet gdyby co napewno sie na wydarzy :) to zgarniesz dla siebie szystkie fluidki i wtedy to juz nie ma bata zeby ciazy nie bylo ! :)

ASIONKU, w ciazy to co innego. :-) Szczegolnie w III trymestrze. I po co te wyrzuty sumienia?? Masz meza, niech sprzata, pierze, gotuje, prasuje a Ty lez, pachnij, pieknie wygladaj :-D Po porodzie nabierzesz powera.

.

moj maz pracuje w takich godz. , ze raczej nie za wiele porobi ... ale luz przynajmniej mam troche motywacji zebyc cokolwiek zrobic :))))

No dobra.......

Jedna kreska;(((((((((((((((((((((((
nic, zero, null:((((((((((((((((((

Jeszcze rano powtórzę, ale przynajmniej ciśnienie już ze mnie zeszło....znowu nic....

ja jednak potrzymam do rana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

Pochowłam dziś ojca o 14, potem była stypa, pogrzeb był "piękny", jeśli można tak to ująć w słowo, wpadłam do Was na chwilę, pewnie nie będzie mnie jakiś czas, musze sobie to wszystko jakoś poukładać i pogodzić się z losem

wyrazy wspolczucia :((( tule mocno !!!!!!

reklama
Ech Zizzi, nie takich wieści się spodziewałam :(((((

Palemko - bardzo mi przykro :( Przyjmij ode mnie wyrazy współczucia i pamiętaj, że tu jesteśmy i jak będziesz potrzebować to wesprzemy dobrym słowem.

Dobrej nocy Kochane :*

Asionek a bo niedługo zostanę tutaj jedyną staraczką :(

Dooopa blada! A ja to co?:)

No dobra.......

Jedna kreska;(((((((((((((((((((((((
nic, zero, null:((((((((((((((((((

Jeszcze rano powtórzę, ale przynajmniej ciśnienie już ze mnie zeszło....znowu nic....

Przykro mi:(

Pochowłam dziś ojca o 14, potem była stypa, pogrzeb był "piękny", jeśli można tak to ująć w słowo, wpadłam do Was na chwilę, pewnie nie będzie mnie jakiś czas, musze sobie to wszystko jakoś poukładać i pogodzić się z losem

zizi - :angry: przykro mi , ale mimo wszytsko mam jeszcze nadzieje, zasługajesz na to bardzo :tak:

Palemko przyjmij kondolencje najszczersze...nawet nie wiedziałam,że to aż tak daleko zaszło...Matko...nie wiem co powiedzieć,to strasznie przykre.
Jakbyś chciała porozmawiać to jesteśmy tu dla Ciebie.

Witam z Fervexem prosto z łóżka,jak widzę jestem pierwsza...
Muszę ok 10-11 zwlec się i zawieźć do banku papierki.
Made,Kocur???
Zizi siknęłaś ponownie?
Jos,co Cie tak mało?
Rurka wstawaj:)

reklama
Hej Kocurku! U mnie stres, bo Maciuś mocno zestresowany przedszkolem jednak...W nocy budzi się w z histeriami - przypuszczam, że to przez katar - nie może noskiem oddychać i gardełko mu wysycha. Ale odkąd jest w przedszkolu to katar nonstop pojawia się i znika. Już myślę, żeby go wypisać - ale jak ja dam radę z dwójką od samego rana....Już teraz chodzę niewyspana jak zombie - a co dopiero potem....

No i jak weszłam na forum to przeczytałam dwie smutne wieści i jakoś tak dodatkowo mnie zasmuciło.

Jeden pozytyw jest taki, że wczoraj wypiłam to lekarstwo na bakterie, nawet smaczne było (chociaż coś za te 42 zł!) - a dziś mniej mnie swędzi! Więc coś tam pomogło!

A co u Ciebie kochana??? Dwie śliwki na śniadanie tylko???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry