• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pysia,śpiworek jest pomarańczowy,to ten ostatni z kwiatkiem:)

Palemko ja jestem,dopiero teraz.
Też mam @ i mdłości...ale ja Bromka biorę,to dlatego.
Dostałam pięknego kwiata:))) Ciocia męża była u nas w odwiedzinach i przywiozła:)

reklama
Palemka-trzymasz jeszcze pion?;)
hmm no dziwne te twoje objawy dodatkowe...naprawdę zmierzające w kierunku odwrotnym niż @, nie łudzisz się troszeczkę, tak ociupinkę? ja i tak wierzę że się tobie uda

hej Karola- a mi mąż przywiózł z delegacj drzewko bonzai i boję się że znów wykończę jakąś biedną roślinkę;)

Hej dziewczyny staram się wlatywac ale nie ogarniam juz forum za bardzo a wy tu nadprodukcję macie.:-DPozdrawiam wszystkie serdecznie i porsze bardzo piszcie mi Pw jak któras urodzi.
Joos ja nadal marzę o whisky, bądz twarda:-D

dzień dobry just - za inkę dziękuję, łyknęłam już kawę z mlikiem :tak:

zizi - czy Ty czasem nie miałaś testować ???:tak::tak::tak:

wisienko - czesc , ciekawe kiedy ja Ci dam znać, że rodzę :-D:-D:-D:-D:-D hahahhahahahahah, za 100 lat :-D:-D:-D

Witam się poniedziałkowo i tyle :-)

witam sie i ja
a ja nie wypije z wami ani inki ani kawy bo ma swoja miete:-)

chyba przeziebienie mie bieze , glowa mi peka ,czuje ze nos mam pelen tak jakbym zaraz katar miala dostac.

just moze zdjecie Remika na dobry poczatek dnia?jak samopoczucie?
palemko a jak u ciebie? jak pierwsze zajecia ?
kocurku ty chudzino 36 rozmiar? juz od 3 lat nie pamietam jak to jest sie miescic w ten rozmiar:-/
jos pasuje ci brzuszek i co ty gadasz o tylku...jestem pena ze jak urodzisz to chwila moment i bedziesz taka jak przed ciaza jak nie chudsza
asionek jak synus?
mary za wyniki egzaminu&&&&&&&&&&&&&&&&
serge fajnie ze sie pojawilas
lil milo czytac ze mala spi i daje wam sie na spokojnie przyzwyczaic do nowej sytuacji
karola mnie korci ten twoj spiworek, tylko pytanie czy Iwa bedzie chciala w nim spac, teraz w ciagu jednej nocy z 5 razy ja przykrywam:-)

reklama
Co za człowiek wymyślił ta instrukcje :szok::szok:

Postanowione do 2 listopada nie chodze do szkoły . Mama 2 idzie do lekarza i sie okaze co dalej

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry