hej
u nas wieczor maskakra maly okropnie plakal

od 7 znowu stekanie i kwilenie

teraz zasnal biedak moj maly ....
asionek dziękuję... z moim małym ok

)) Brzuszek czasem boli ale zwykle są to chwilowe napady, które szybko mijają

Co do pępka dobrze zrobiłaś, ja miałam gaziki nasączane spirolem i ładnie się goiło i już w 5ty dzień kikut nam odpadł, więc szybko

A co do rozpinanych bluzek to pierdzielę - nie mam rozpinanych i żyję... i karmię
super , ze u was ok
w domu to luz z bluzkami gorzej jak chce wysc z malym , bo ciezko podwijac pod brode bluzki w miejscu publicznym
hejka
asionek : nie bede powtarzac o pepuszku dziewczyny juz powiedzialy, wszystko OKI

co do kanapy to dziekuje ALE ALE uprzedzam ze wyglada ladnie na zdjeciu i z daleka, kupiona w sieciowce taniej FLY, a tanio to znaczy mimo wszystko 1000 euro 4 lata temu! wygodna jest szeroka, ALE oparcia sie zalamuja,kiedys sobie na oparciu usiadlam ( tak tez prasuje w ciazy) i normalnie dziura sie zrobila, znaczy taka wneka...zarwane! i to nie po latach uzytku tylko jakos po kilku m-cach!!! takze z czystym sercem nikomu kanap marki FLY nie polece

bo jakos bardzo bardzo srednia...
dzieki za info

masz racje co do zajmowania sie dzieckiem
moj tez wsumie nie za bardzo ma co robic ... nosic jak maly ma bole brzuszka moze co najwyzej
cyca za mnie nie da wiec bez sensu wstawanie w nocy jego
jak przewijam noca tez juz go nie buddze bo po co nas dwojka ??

mysle , ze wlasnie pozniej rola ojca jest wazniejsza i wiez zacisnia sie bardziej
Jos dziękuję, ale żeby to takie proste było... Niestety zawsze muszę się prosić i tłumaczyć z tego, dlaczego o coś proszę. G. widzi, że mi co raz ciężej, że chodzę i sapię jak ciężarówka, że sprzątanie łazienki i wdychanie domestosów to nie dla mnie, a mimo wszystko niestety "samo się" nic nie zrobi, jeśli ja pupy nie rusze i nie zrobię

No szlag mnie trafia jakiś....
faceci tacy juz sa niestety
ja tam wolalam w sama wszystko powoli zorbic niz czekac na wolne mojego , a pozniej poprawiac po nim hehe
teraz robi wiecej , bo zwyczajnie mi czasu nie starcza
cyc ciagle , pieluchy , cos ogarnac , spacer itd.
juz teraz sie boje co bedzie za tyg. jak moj wroci do pracy
Asionku najdałam sie za Ciebie i nie bardzo ta PIZZa mi siadła na żołądku . Popiłam sokiem truskawkowym i na szybko KARmi

i massakra :-)
o matko jaka mieszanka hehe
jest tu ktoooo ???????????
już pół butelki obaliłam , a Wy nadal nic ????????????????
post pod postem z premedytacją 

ja to sobie moge pomazyc o jakims drinku

ale na zdrowko
hej Karola- a mi mąż przywiózł z delegacj drzewko bonzai i boję się że znów wykończę jakąś biedną roślinkę
bonzai ciezko sie chowa , ale powodzenia , ja swoje usmiercilam hehe
ja z checia sie napije
Co za człowiek wymyślił ta instrukcje

Postanowione do 2 listopada nie chodze do szkoły . Mama 2 idzie do lekarza i sie okaze co dalej
Mloda malo ci tej szkoly zostalo szkoda by bylo zawalic