• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej,wróciłam:)
Porazili mnie prądem,zamrozili a na koniec kazali na ''gazeli'' 10minut trzaskać...ufff,biedny mój kręgosłup...i tak codziennie do końca miesiąca:)
Asionek,to dobry znak jak kupki robi,gorzej jakby zastój miał biedaczek...
Szybko minie:)
Kocie,wypocznij:)

Just,u nas też przymrozek.
Czekam do 15 jak na szpilkach,przyszła moje torebka i śpiworek Ninki i jedna tajemnicza paczka:szok:
O 15 pojadę na pocztę bo listonosz nie raczył sprawdzić czy w domu jestem...

reklama
hejka

kocurku : pamietam bo mi zaimponowalas + ziarenko zazdrosci tej cierpliwosci do chlopiecych zabaw sie zasadzilo ;)
idz odpoczywac jak masz okazje!!!!

asionek : gdzie to napisane ze male dzieci nie brudza ??? :) ja kupale to mialam od pepka po plecy :)
no takie moze ciut pozniej, ale te pierwsze tez byly niczego sobie
a dzis mam 1/2 talerza zupy na stole podlodze moich i L. ubraniach
i mowie PIER***E nie mma sily, ide sie polozyc bo maly juz zasypia, zupe sprzatne jak wstane, wole wygrac teraz 5min drzemki :)

mary : wspolczuje tych nocek, ale juz faktycznie niedlugo...

zizi : przykro mi... :(

mloda :a nie da sie jakos pogadac z nauczyciekami i czegos wymyslecf ????
szkoda roku powtarzac!

wiolka: jak elfik i porcelana ? :)

kupilam tusz Milion lashes wmasnie w takim bordo kolorze jak kredka ostatnio zakupiona...ale dzis nie mam sily sie malowac, bedzie na jutro :)
zgrywam zalegle zdjecia ( bedzie sie robilo samo w czasie drzemki) a pozniej ladnie zloze zamowienie na wywolanie dla nas i rodiznki bo juz kurka dawno nie wywoalywalam i troche sie tego nazbieralo... :////

do pozniej !

carola : hej :) ja tez czekam na moje paczki z fantami i doopa, narazie cisza... w pierwszej kolejnosic przyjda ksiazki a pozniej kosmetyki bio :) a pozniej posciel i reczniki :)
a dzis przyszel katalog z zabawkowego specjalnie na gwiazdke to bed emiec co robic, gdyby tylko jesczze poldek mi go zaraz po otworzeniu w 1/4 formatu zupa nie zalal... wrrrrrrrrrrrrrr

papapapapapappaa

Heheh,uroki macierzyństwa...czyż to nie jest piękne?
Ale nawet nie wiecie jak mi tego brak.Tej kupy po pępek,wylatującej z ubrań...przebierania niemowlaka okupanego jak nie wiem na środku sklepu ''Zara'':) haha,fajnie było :)
I tych uśmiechów,bulgotania i potrzeby bliskości.... eeeeeeeeee,zaraz się popłaczę.

Mój przedszkolak leży obok mnie i pisze MAMA,TATA,NINA,OLIWIA. Nauczyła się i teraz pisze bez opamiętania:)))
Ale jestem z niej dumna! :):tak:

Młodamamusia,bez sensu...Porozmawiaj z K. W końcu jest ojcem...niech pomoże,zostało Ci kilka miesięcy,nie poddawaj się!
Może jakaś sąsiadka?Mama jest w domu to tylko ktoś do pomocy na kilka godzin.Na wszystkie zajęcia nie musisz chodzić,bylebyś się pokazywała i zaliczała.
Rozmawiałaś z dyrektorką?Niech pomogą trochę...
Ja mam pozwolenie od swojej dyrektorki na zabieranie Ninki na zajęcia...wiem,że trochę inaczej jest u mnie bo to prywatna szkoła ale wydaje mi się,że wystarczy chcieć,trochę pomocy i się da:))
To taka moja rada a zrobisz oczywiście jak uważasz za stosowne.

Caroline ja chciałam indywidualne po porodzie powiedzieli ze nie ma mowy z enauczyciele nie beda do mnie jeździć. Mam w klatce sąsiadki same babcinki młodzi tez są ale to ich przez pół dnia nie ma w domu sa w pracy . a K roboty nie rzuci bo z czego bedziemy zyć ?

kurcze od wczoraj od godziny 14 do teraz jeszcze nic nie jadłam . .. :szok:
a młody o 6 nie śpi .

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry