• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa!
W zeszłym roku byliśmy 5dni,spędziliśmy boski czas:)
Teraz wybieramy się tylko na 3 dni ale i tak warto:)
Koszt to 1633zł za naszą 4,wszystko w cenie:))))

Jest BOSKO! Piękny hotel, 4*,jedzenie 1-wsza klasa,zajęcia i opieka dla dzieci,baseny i spokój:)
Święty mikołaj z prezentami:)
Dla nas popołudnia przed kominkiem,ahhhh ale się rozmarzyłam:)))
Wakacje sobie odpuściliśmy ale na wyjazd świąteczny choćby spod ziemi wykopiemy:) haha
Jeszcze tylko czekamy na opinie z RODK i sprawę w sądzie żeby wszystko było ok z Oliwką.
No i musimy złożyć wniosek o święta z nami bo mała strasznie chce jechać.

Jestem z powrotem od lekarza. Moja lekarka nie jest w stanie nic mi niestety poradzić na te moje problemy z bólem w rękach... :no2: No, ale cóż, tego się spodziewałam... :sorry:

Asionek - no, faktycznie mało już do końca, na pewno dam radę! :tak:

Wisieńka - na wylocie to dobrze powiedziane. :-D Ledwo się już toczę z tą piłką z przodu! Na spacerkach wybieram trasy, gdzie mam tylko z górki. :laugh2: Ufff, chciałabym się za jakieś 2 tygodnie rozpakować, ale też z drugiej strony chciałabym zdać ostatni egzamin, który mam 19.11., więc jak się mała wstrzyma, to też narzekać nie będę! ;-) Buziak dla Was!

Zizi - współczuję ciężkiego dnia w pracy... Czasem tak bywa. :sorry: No i bardzo mi przykro, ze @ przyszła...

Carolineee - super z tym wyjazdem! ;-)

Sergeevna - współczuję tych przejść z G., ale na pewno się ułoży, zobaczysz! A ja faktycznie za 2-3 tyg. z chęcią mogę się już rozpakować, ale jak wspomniałam, ze względu na egzamin niunia mogłaby się wstrzymać do terminu... :tak:

Jos - dzięki! Miłego zgrywania zdjęć!

A u nas w sklepach już full świątecznych bibelotów! Jeeeeju, jak tu wcześnie z tym zaczynają! :szok::shocked2::zawstydzona/y: OK, idę jeść, a po południu szkoła rodzenia! :happy::happy::happy:

Mary,ja mam ostatnio problem z dłońmi...na wieczór puchną mi lekko i bolą,też nie wiem co jest.
Może wybierz się na jakiś masaż?Albo męża poproś,niech ciepłą oliwką Ci wymasuje:)

Mary,ja mam ostatnio problem z dłońmi...na wieczór puchną mi lekko i bolą,też nie wiem co jest.
Może wybierz się na jakiś masaż?Albo męża poproś,niech ciepłą oliwką Ci wymasuje:)

Carolineee - a byłaś z tym u lekarza? Bo w ciąży to jest normalne z tego, co wiem, ale w innych przypadkach przyczyna może być inna. Z tego, co udało mi się poczytać, u części osób przyczyną jest niedobór magnezu, szczególnie jeśli masz dużo stresu i te bóle są na tle nerwowym, ale wiesz, lepiej może to sprawdzić! :tak:

Asionku K pracuje . A jego rodzice to wogole sie nie oferuja nawet wziasc malego na spacer . Wiec wiesz a ja sie narzucac nie bede ;-)

to moze niech K z nimi pogada ?? w koncu twoja szkola bardzo wazna i chyba im tez powinno zalezec na tym zebys skonczyla ...

Strasznie mi się chce spać....
I strasznie mi szkoda się kłaść..!!
Ale oczy się zamykają.................. :)

ja juz drzemke zaliczylam z malym , oczy same sie zamykaly :/
widze twoja mala tez czadu z kupami daje :-D

hejka

asionek : gdzie to napisane ze male dzieci nie brudza ??? :) ja kupale to mialam od pepka po plecy :)
no takie moze ciut pozniej, ale te pierwsze tez byly niczego sobie
a dzis mam 1/2 talerza zupy na stole podlodze moich i L. ubraniach
i mowie PIER***E nie mma sily, ide sie polozyc bo maly juz zasypia, zupe sprzatne jak wstane, wole wygrac teraz 5min drzemki :)

no wlasnie mi kazdy mowil , ze strasze to tak sie brudza ( to akurat sama wiedzialam hehe ) , a takie male tylko lezy i sie nie brudzi ... i po co mi tyle ubranek kupowac malych , wyrosnie szybko i nie zdarze nalozyc
a wyszlo tak , ze ubranka 54 za duze , ale ok jeszcze nie jest zle :) i schodza w zastraszjacym tepie :) pralka lazi non stop
i jak narazie maly napewno wychodzi wszystko i to nie raz zaloze , bo jeszcze sa spore na niego , a do 62 to jeszcze minie czasu zanim dorosnie :)

Heheh,uroki macierzyństwa...czyż to nie jest piękne?
Ale nawet nie wiecie jak mi tego brak.Tej kupy po pępek,wylatującej z ubrań...przebierania niemowlaka okupanego jak nie wiem na środku sklepu ''Zara'':) haha,fajnie było :)
I tych uśmiechów,bulgotania i potrzeby bliskości.... eeeeeeeeee,zaraz się popłaczę.

Mój przedszkolak leży obok mnie i pisze MAMA,TATA,NINA,OLIWIA. Nauczyła się i teraz pisze bez opamiętania:)))
Ale jestem z niej dumna! :):tak:

jeszcze bedziesz miala takie bobo i bedziesz psioczyla na te kupy hehe
dobrze bedzie :)
super wyjazd sie szykuje !!

Mary milej SR :)

jestem
mlody jeszcze spi, juz 2h, a mnie trafilo bo i tak co 20min wstaje na siku to o spaniu moge pomarzyc... na dodatek widze ze porblem z transferem zdjec, nic sie nie zrobilo przez 2 godizny, pewnie za duzy format maja i nie chce ich zakceptowac...KURKA SIWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jestem zmeczona i odechciewa mi sie wszystkiego, F. w Zurichu, wraca jutro wieczorem pozno
katalog zabawek luknelam wyslali dla wieku od 0-2, a nie 2-5
normalnie mnie dzis cos trafi !!!!!!!!!!!!!! a to dopiero poniedzialek ... byle do soboty 12h00, byle do soboty... :)

carola : super wypad wam sie szykuje!!!!! tez bym chciala... !!! mam nadzieje, ze O. uda sie z wami pojechac...

wpiedzielilam pol paczki choco bons... a co tam... jeszcze sobie zaraz kawe strzele bo padam!

asionek : nie no zart! dobrze ci mowili, ame sie troche brudza, ale to pikus w porownaniu ze starszymi ;)
a ja liczylam wczoraj bodizaki na 54cm i mma ich 14 i jeden jakis jakby ciut mniejszy, moze 50? mam nadzieje, ze sie przydadza... z poldkiem calkiem dlugo uzywalam 54cm, bo tez sie urodzil 50cm to w 62cm by normalnie plywal :)
zazdroszcze drzemki, mnie sie nie udalo a mlody dalej chrapie i chrapie...od 12h30... a mnie trafia i nawet na mezu sie dzis nie wyzyje wieczorem bo go nie ma !!! to na kim????????????

Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
Zadzwonic do tesciowej ??? :)

Ostatnia edycja:
reklama
Jos no ja w koncu spie normalnie , a nawet lepiej :)
uff czasy niespania w ciazy skonczyly sie w koncu i latanie na siku co minute :)
tobie juz malo zostalo tez !!
ciuszki napewno ci sie przydadza :)

dzown do tesiowej :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry