młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
kurcze Carola zazdroszcze ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No, ale cóż, tego się spodziewałam...

Ledwo się już toczę z tą piłką z przodu! Na spacerkach wybieram trasy, gdzie mam tylko z górki.
Ufff, chciałabym się za jakieś 2 tygodnie rozpakować, ale też z drugiej strony chciałabym zdać ostatni egzamin, który mam 19.11., więc jak się mała wstrzyma, to też narzekać nie będę! ;-) Buziak dla Was!
No i bardzo mi przykro, ze @ przyszła... 

OK, idę jeść, a po południu szkoła rodzenia! 

Mary,ja mam ostatnio problem z dłońmi...na wieczór puchną mi lekko i bolą,też nie wiem co jest.
Może wybierz się na jakiś masaż?Albo męża poproś,niech ciepłą oliwką Ci wymasuje![]()

Asionku K pracuje . A jego rodzice to wogole sie nie oferuja nawet wziasc malego na spacer . Wiec wiesz a ja sie narzucac nie bede ;-)
Strasznie mi się chce spać....
I strasznie mi szkoda się kłaść..!!
Ale oczy się zamykają..................![]()

hejka
asionek : gdzie to napisane ze male dzieci nie brudza ???ja kupale to mialam od pepka po plecy
no takie moze ciut pozniej, ale te pierwsze tez byly niczego sobie
a dzis mam 1/2 talerza zupy na stole podlodze moich i L. ubraniach
i mowie PIER***E nie mma sily, ide sie polozyc bo maly juz zasypia, zupe sprzatne jak wstane, wole wygrac teraz 5min drzemki![]()
Heheh,uroki macierzyństwa...czyż to nie jest piękne?
Ale nawet nie wiecie jak mi tego brak.Tej kupy po pępek,wylatującej z ubrań...przebierania niemowlaka okupanego jak nie wiem na środku sklepu ''Zara''haha,fajnie było
I tych uśmiechów,bulgotania i potrzeby bliskości.... eeeeeeeeee,zaraz się popłaczę.
Mój przedszkolak leży obok mnie i pisze MAMA,TATA,NINA,OLIWIA. Nauczyła się i teraz pisze bez opamiętania))
Ale jestem z niej dumna!![]()