WIOLKA1509
Fanka BB :)
a mi sie te rozowe w kropki podobaja:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Torebka przyszła))
I jako bonus od znajomej dostałam kurtkę,wysłała mi z jakiegoś pokazu mody bo została w moim rozmiarze.
Ale nigdzie nie mogę znaleźć co to za firma...Cinti...
W necie wyczytałam,że włoska i że buty robią...
Kurteczka śliczna,dosyć długa,jasna z kapturem...
asionek : nie moge dzwonic do tesciowej i sie wyzyc...Nie teraz... w soboite jedziemy na wakacje do niej, pozniej ona ma przyjechac ok. 20.11 wiec ze tak powiem jatrzenie jej teraz byloby bardzo niedyplomatyczne
za chwile ebdzie mi bardzo potrzebna ... no nic...padnie na kogos innego
super ze sie wysypiasz! ja tez juz czekam tylko na to i przede wszystkim wlasnie TO SIKU przeklete !!!!!!!!!!!!

hej
widziałam że Wisieńka się odzywała tu na forum- więc moja droga, u nas oki, byłyśmy u neurologa, Maja nie ma WNM za to usg główki wykryło małą torbielkę przestrzeni przezroczystej, która w 99% przypadków ponoć sama zanika-trzeba to tylko kontrolować...niby w porządku a i tak nie czuję się z tym za fajnie. poza tym mała jest słodka-ostatnim przebojem są jej paluszki i mata edukacyjna, guga do nas, śmieje jak szalona, a od wczoraj kiedy trzymam ją na rękach w pozycji półleżącej to mi sama się ciągnie i siada...w nocy śpi różnie, wczoraj mieliśmy fajną akcję-wykąpaliśmy i nakarmiliśmy ją ok 19.30. ok. 1 obudziła się na jedzenie ale ja jako matka wyrodna na śpiocha dałam jej smoka-potrzebowałam jeszcze pięć minut snu
no i zasnęłyśmy do 4 rano...czyli moje dziecko spało 8,5 godziny bez jedzenia
fajnie żeby tak zostało
pozdrawiam resztę:-)