• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
WIOLKA !!! cicho! zreszta i tak juz za pozno, juz kupilam
:) a czarne (chamy!!!) okazalo sie ze nie 11e tylko 14e ale i tak mi sie podobaja :) hyhy
a ty sobie wiolka nie mysl ze tak nagle wyskoczysz z krzakow i bedzies zmi nielad w glowie wprowadzac :) hihi*

jak sie czujesz? jak elfik??????
a u ciebie juz nieldugo koniec I trymestru :)

hej

widziałam że Wisieńka się odzywała tu na forum- więc moja droga, u nas oki, byłyśmy u neurologa, Maja nie ma WNM za to usg główki wykryło małą torbielkę przestrzeni przezroczystej, która w 99% przypadków ponoć sama zanika-trzeba to tylko kontrolować...niby w porządku a i tak nie czuję się z tym za fajnie. poza tym mała jest słodka-ostatnim przebojem są jej paluszki i mata edukacyjna;), guga do nas, śmieje jak szalona, a od wczoraj kiedy trzymam ją na rękach w pozycji półleżącej to mi sama się ciągnie i siada...w nocy śpi różnie, wczoraj mieliśmy fajną akcję-wykąpaliśmy i nakarmiliśmy ją ok 19.30. ok. 1 obudziła się na jedzenie ale ja jako matka wyrodna na śpiocha dałam jej smoka-potrzebowałam jeszcze pięć minut snu;) no i zasnęłyśmy do 4 rano...czyli moje dziecko spało 8,5 godziny bez jedzenia;) fajnie żeby tak zostało;)

pozdrawiam resztę:-)

jos no dobra no ...siedze juz cicho...:-)
powoli dolegliwosci ciazowe slabna ,juz nie wymiotuje, pozostal sam odruch wymiotny.
Iwa broi jak zawsze, maly wulkan energii. w sobote przez ten wulkan wrocilismy z imienim tesciowej po 2 h , ciagle plakala i marudzila .
a co do trymestru to fakt:-)jak dojde do 20 to wtedy czas zacznie mi jeszcze szybciej leciec.
a tak w ogole jutro mam pierwsze usg:-)

Carola ile bys chciala za ten spiworek?

Wiola,nic:) Z chęcią oddam:)
Dzisiaj idę z mężem na ''polowanie'',poszukamy zimowych rzeczy z zeszłego roku,od razu spróbuję odkopać kozaki.
Mogę Ci wysłać za jednym zamachem,śpiwór i butki.

Torebka przyszła:)))
I jako bonus od znajomej dostałam kurtkę,wysłała mi z jakiegoś pokazu mody bo została w moim rozmiarze.
Ale nigdzie nie mogę znaleźć co to za firma...Cinti...
W necie wyczytałam,że włoska i że buty robią...
Kurteczka śliczna,dosyć długa,jasna z kapturem...

fajnie , ze kolezanka o tobie pomyslala :) kurteczka musi byc super :)

asionek : nie moge dzwonic do tesciowej i sie wyzyc...Nie teraz... w soboite jedziemy na wakacje do niej, pozniej ona ma przyjechac ok. 20.11 wiec ze tak powiem jatrzenie jej teraz byloby bardzo niedyplomatyczne :)
za chwile ebdzie mi bardzo potrzebna ... no nic...padnie na kogos innego ;)

super ze sie wysypiasz! ja tez juz czekam tylko na to i przede wszystkim wlasnie TO SIKU przeklete !!!!!!!!!!!!

nie no w takim wypadku nie dzwon :-D
niedlugo i ty sie wyspisz i przestaniesz okupowac wc :)))
kalosze super te czarne wlasnie do wsytkiego ci beda pasowac :) te kolorowe slodkie , ale ciezko by bylo cos do nich dobrac ...

hej

widziałam że Wisieńka się odzywała tu na forum- więc moja droga, u nas oki, byłyśmy u neurologa, Maja nie ma WNM za to usg główki wykryło małą torbielkę przestrzeni przezroczystej, która w 99% przypadków ponoć sama zanika-trzeba to tylko kontrolować...niby w porządku a i tak nie czuję się z tym za fajnie. poza tym mała jest słodka-ostatnim przebojem są jej paluszki i mata edukacyjna;), guga do nas, śmieje jak szalona, a od wczoraj kiedy trzymam ją na rękach w pozycji półleżącej to mi sama się ciągnie i siada...w nocy śpi różnie, wczoraj mieliśmy fajną akcję-wykąpaliśmy i nakarmiliśmy ją ok 19.30. ok. 1 obudziła się na jedzenie ale ja jako matka wyrodna na śpiocha dałam jej smoka-potrzebowałam jeszcze pięć minut snu;) no i zasnęłyśmy do 4 rano...czyli moje dziecko spało 8,5 godziny bez jedzenia;) fajnie żeby tak zostało;)

pozdrawiam resztę:-)

torbiel napewno sie wchlonie !! bede trzymac mocno &&&&&&&&&&&&&&&& !!
niezle mala pospala :)
ja juz sie doczekac nie moge kiedy maly bedzie bardziej aktywny :) narazie to spi przez wiekszosc czasu zeby nie powiedziec caly czas hehe

carol chetnie przygarne:-)
jos a ty jak sie czujesz?ostatnio tak o tobie myslalam jak ty dasz sobie rade z 2 maluchami i z tym twoim lekkim snem...? oj mam nadzieje ze druga pociecha bedzie szybko i ladnie noce przesypiac

asionek nie wiesz co czynisz piszac te slowa;
ja juz sie doczekac nie moge kiedy maly bedzie bardziej aktywny :) narazie to spi przez wiekszosc czasu zeby nie powiedziec caly czas hehe.
ja mialam i mam nadal dziecko bardzo aktywne od pierwszego dnia zycia i powiem ci ze zazdroscilam wszystkim mamusia ktore sobie spokojnie spacerowaly z wozkami, albo odkladaly dziecko do lozka i cisza dziecko spi...Iwa na spacerach byla bomba zegarowa wychodzilam jak mala byla najedzona na maksa i spiaca, a i tak czasem po 10 min wracalismy do domu bo tak plakala w wozku ze az sina sie robila, a lozeczko moje dziecko nie wie do tej pory co to jest? wydawalo sie ze spi twardo a kiedy odkladalam ja do lozeczka ryr od poczatku, kiedys lukasz ja 20 min do lozeczka odkladal milimetr po milimetrze jak poczula materac oczy wielkie i placz.jak miala 9 miesiecy to lozko jej kupilam zeby z nami nie spala

kochana dziekuj Bogu za kazda chwile spokoju i snu synusia

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry