WIOLKA1509
Fanka BB :)
takiego faceta to chyba wykastrowac powinni jak mozna robic cos takiego dzieciom.?

..jakim trzeba byc podlym czlowiekiem?

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

asionek nie wiesz co czynisz piszac te slowa;
ja juz sie doczekac nie moge kiedy maly bedzie bardziej aktywnynarazie to spi przez wiekszosc czasu zeby nie powiedziec caly czas hehe.
ja mialam i mam nadal dziecko bardzo aktywne od pierwszego dnia zycia i powiem ci ze zazdroscilam wszystkim mamusia ktore sobie spokojnie spacerowaly z wozkami, albo odkladaly dziecko do lozka i cisza dziecko spi...Iwa na spacerach byla bomba zegarowa wychodzilam jak mala byla najedzona na maksa i spiaca, a i tak czasem po 10 min wracalismy do domu bo tak plakala w wozku ze az sina sie robila, a lozeczko moje dziecko nie wie do tej pory co to jest? wydawalo sie ze spi twardo a kiedy odkladalam ja do lozeczka ryr od poczatku, kiedys lukasz ja 20 min do lozeczka odkladal milimetr po milimetrze jak poczula materac oczy wielkie i placz.jak miala 9 miesiecy to lozko jej kupilam zeby z nami nie spala
kochana dziekuj Bogu za kazda chwile spokoju i snu synusia
Ok,jak wygrzebię dam znać
Kuw...wa!!!!!!! Co za cholerny pojeb!!!! Przepraszam ale przeczytałam artykuł i mnie trzęsie!
Dekalog IV: Tylko nie mów nic nikomu - Onet Wiadomości

niedługo będę mistrzynią ... o cholera... do wykrzyknika nie sięgam palcem