• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
wiolka : dzieki :) ja zmeczona jestem ale co zrobic, trzeba dociagnac
a spanie to pierwsze 2-3m-ce sie nie nastawiam, oby drugie spalo tak jak poldek tzn. nocki przepsane CALE od 2m-cy i 3tyg... to i tak bedzie super dobrze :)
a moj sen to tylko znalezienie domku mi pomoze, bo ja ogolnie wybudzam sie przez halas, a nie to ze mam taka typowa bezsennosc
w bloku czy kamienicy zawsze sie zdarzy ze ktos puknie itp wiec mnie to wybudza ... na to narazie narzekam w zyciu 1000 razy bardziej niz na dzieci ;) bo poldek ma taki wygar do spania, ze do jesczze kilka m-cy temu byly nocki po 13-14 godzin teraz jets 12 bo przedszkole, no i zawsze poki co ( oby trwalo jesczze troche) mamy drzelki po obiedzie zaraz :)
a ja z ta moja nadwrazliwoscia na halas to najklpeiej jakbym na wiesc wyjechala i to taka gdzie pierwszy sasiad 3km dalej ;)
to moje takie ciche marzenie trudne do zrealizowania (szkola dzieci, praca... wszystko daleko!)

carola : ja czytac wybacz nie bede, bo za bardzo reaguje na tegi typu rzeczy a chce dzis spokojnie zasnac, korzystac z emeza nie ma i moge sie polozyc wczesnie :)

asionek : dziex za pocieszenie i OBYS MIALA RACJE :)

asionek nie wiesz co czynisz piszac te slowa;
ja juz sie doczekac nie moge kiedy maly bedzie bardziej aktywny :) narazie to spi przez wiekszosc czasu zeby nie powiedziec caly czas hehe.
ja mialam i mam nadal dziecko bardzo aktywne od pierwszego dnia zycia i powiem ci ze zazdroscilam wszystkim mamusia ktore sobie spokojnie spacerowaly z wozkami, albo odkladaly dziecko do lozka i cisza dziecko spi...Iwa na spacerach byla bomba zegarowa wychodzilam jak mala byla najedzona na maksa i spiaca, a i tak czasem po 10 min wracalismy do domu bo tak plakala w wozku ze az sina sie robila, a lozeczko moje dziecko nie wie do tej pory co to jest? wydawalo sie ze spi twardo a kiedy odkladalam ja do lozeczka ryr od poczatku, kiedys lukasz ja 20 min do lozeczka odkladal milimetr po milimetrze jak poczula materac oczy wielkie i placz.jak miala 9 miesiecy to lozko jej kupilam zeby z nami nie spala

kochana dziekuj Bogu za kazda chwile spokoju i snu synusia

a ja myslalam , ze wszytskie male dzeici tak spia ... w takim razie ciesze sie bardzo i juz nic nie mowie :)
oby mu sie nie odmienilo !! :)))

Ok,jak wygrzebię dam znać:)

Kuw...wa!!!!!!! Co za cholerny pojeb!!!! Przepraszam ale przeczytałam artykuł i mnie trzęsie!

Dekalog IV: Tylko nie mów nic nikomu - Onet Wiadomości

matko :-(:wściekła/y: brak slow

asionek ja tez zanim mialam wlasne dziecko myslalm ze wszystkie dzieci takie malutkie ciagle spia, niestety zycie zweryfikowalo moj tok myslenia:-)

jos co do chalas napewno bylo by ci lepiej na wsi .. no ale dojazd wszedzie to masakra, tym bardziej ze ty prawa jazdy nie masz. a wszedzie taksowkami to na dluzsza mete tez nie tanie rozwiazanie...ale moze czegos sobie byscie poszukali na obrzezach miasta?

kocurku jak Olenka ?

a pospała wiolu :)))))) i ja też się zdrzemnęłam, ale od dwóch godzin znowu nie śpi.. cudem udało mi się obiad przygotować, teraz rączki okupuje, znaczy jedną hehe, bo drugą stukam - i to ze znakami diakrytycznymi :-D:-p niedługo będę mistrzynią ... o cholera... do wykrzyknika nie sięgam palcem :shocked2:
A zaraz, przecież mam shifta po drugiej stronie hehe !!!!!!!

Ostatnio nic mi się nie chce ,ale widząc taką cudną wiadomość trzeba się wyłonić z krzaków ;-)
Rurka ogromne gratulacje!!!
Ja powiem tylko ,że u mnie na 80% będzie synuś ,ale Gin nie daje sobie na razie nic odciąć bo 100% pewności będzie miał na połówkowym za 4tyg ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry