• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja też się melduję z kawusią :tak:

Dziękuję Wam bardzo za porady i dobre słowo odnośnie mojego "nerwa" na G. Wczoraj coś warknęłam na niego a on na to: "mam ciągle wrażenie, że masz jakieś pretensje do mnie..." No myślałam, że go uduszę! Powiedziałam, że owszem, ma dobre "wrażenie" - tutaj padł cały wykład i szanowny narzeczony ruszył 4 litery i coś tam posprzątał, oczywiście wziął się za "bzdury" a nie za "konkrety" :sorry: No nic, dzisiaj będzie miał listę rzeczy do zrobienia w czasie, kiedy ja będę na angielskim :-p Na karteczce mu napiszę co i jak :-p

Wiolka zdrówka kochana :tak:
Agapa co się dzieje?
Mlodamamusia trzymam kciuki, żebyś mogła wrócić do szkoły. To bardzo ważne jest!
Mary &&&&& za wyniki egzaminu i kolejne &&&&&& za ustny! :tak: A co do porodu, to jeszcze 2-3 tygodnie i możesz rodzić ;-)

Jos, Carola, Palemka, Just, Asionek, Paulina, Lila, Ajas, Kocurro :laugh2: wyłazić z krzaków :rofl2:

Kocica moja przynosi mi ciągle myszkę i muszę jej rzucać a ona biega po mieszkaniu i aportuje ją do mnie spowrotem :laugh2: I tak rzucam, a ona przynosi spowrotem i znowu rzucam... :cool2:

reklama
Cześć, u mnie dzisiaj dzień zaczął się beznadziejnie, chodzi o pracę, ludzie przechodzą samych siebie:wściekła/y::crazy:
Poza tym szykujemy się na najgorsze z teściem( niestety:-(), ma przerzuty do kręgosłupa:-(

Palemko niestety @ przyszła, dzień po Twojej....

Witajcie. Dziś napłodziłyście mniej więc mam szanse tu sie wbić z postem.
Asionek Wielkie Gratki synka bo nie miałam okazji. Mam nadzieję, ze płacze ustąpią i nie będzie żadnych kolek.
marry witaj skarbie, ty już na wylocie jesteś właściwie
Jos no twardzielka z ciebie:-D
paulinka jak u was?
agapa mam nadzieję, ze to nie grypka bo lipcówki powala stadami:tak:
mlodamamusia a może załatw sobie indywidualne bo naprawdę szkoda
sergee buzi i sorki za nachalność:-D
Witam wszystkie niewymienione i serdecznie pozdrawiam

Mary juz ci malo zostalo :) dasz rade !!

Wisienka dziekuje :)

Asionek no mało zostało . Ale kurcze nie mam z kim zostawić Rafała .
Mary dziękuje ;*

a rodzice twojego K ?? albo on sam ?? kurcze szkoda naprawde ...

Melduję się że żyję, ale nie najlepiej się czuję

a co sie dzieje :( ??

Cześć, u mnie dzisiaj dzień zaczął się beznadziejnie, chodzi o pracę, ludzie przechodzą samych siebie:wściekła/y::crazy:
Poza tym szykujemy się na najgorsze z teściem( niestety:-(), ma przerzuty do kręgosłupa:-(

Palemko niestety @ przyszła, dzień po Twojej....

przykro mi bardzo :( bede trzymac &&&&&&&&&&&& za tescia !!

kurcze juz 3 razy malego od rana przebieram hehe
a to kupala walnie , dwa razy mnie , siebie i wszystko na okolo obsikal hehe , a mowia , ze male dzieci sie nie brudza .. taaaa

hehe asionku ja dziś od rana też trzy razy przebierałam, kup było 4 :szok: i oczywiście z racji konsystencji mocno niestałej "wychodziły na spacerek" :-p

DZIEŃ DOBRY :-)
Dziecko mi usnęło :-D
Od 5 rano nie spało :-D:eek::-D

pysiu ja brałam witaminki FALVIT MAMA w pierwszym i drugim trymestrze tylko, potem jadłam takie ilości warzyw i owoców, że już nie brałam tabletek. Teraz jakoś od dwóch tygodni wróciłam do nich. A mała mi się nie rozkopuje jak śpi, na razie ;-) Za to wierzga nóziami jak nie śpi i to mocno, że szok !!

jos pamiętałaś o tych klockach :sorry: Buziak !! Mam nadzieję, że moja obecna kruszyna też będzie miała zacięcie budowlane haha :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry