sergeevna
Pysiołkowa Mama
Ja też się melduję z kawusią 
Dziękuję Wam bardzo za porady i dobre słowo odnośnie mojego "nerwa" na G. Wczoraj coś warknęłam na niego a on na to: "mam ciągle wrażenie, że masz jakieś pretensje do mnie..." No myślałam, że go uduszę! Powiedziałam, że owszem, ma dobre "wrażenie" - tutaj padł cały wykład i szanowny narzeczony ruszył 4 litery i coś tam posprzątał, oczywiście wziął się za "bzdury" a nie za "konkrety"
No nic, dzisiaj będzie miał listę rzeczy do zrobienia w czasie, kiedy ja będę na angielskim
Na karteczce mu napiszę co i jak 
Wiolka zdrówka kochana
Agapa co się dzieje?
Mlodamamusia trzymam kciuki, żebyś mogła wrócić do szkoły. To bardzo ważne jest!
Mary &&&&& za wyniki egzaminu i kolejne &&&&&& za ustny!
A co do porodu, to jeszcze 2-3 tygodnie i możesz rodzić ;-)
Jos, Carola, Palemka, Just, Asionek, Paulina, Lila, Ajas, Kocurro
wyłazić z krzaków 
Kocica moja przynosi mi ciągle myszkę i muszę jej rzucać a ona biega po mieszkaniu i aportuje ją do mnie spowrotem
I tak rzucam, a ona przynosi spowrotem i znowu rzucam... 

Dziękuję Wam bardzo za porady i dobre słowo odnośnie mojego "nerwa" na G. Wczoraj coś warknęłam na niego a on na to: "mam ciągle wrażenie, że masz jakieś pretensje do mnie..." No myślałam, że go uduszę! Powiedziałam, że owszem, ma dobre "wrażenie" - tutaj padł cały wykład i szanowny narzeczony ruszył 4 litery i coś tam posprzątał, oczywiście wziął się za "bzdury" a nie za "konkrety"
No nic, dzisiaj będzie miał listę rzeczy do zrobienia w czasie, kiedy ja będę na angielskim
Na karteczce mu napiszę co i jak 
Wiolka zdrówka kochana

Agapa co się dzieje?
Mlodamamusia trzymam kciuki, żebyś mogła wrócić do szkoły. To bardzo ważne jest!
Mary &&&&& za wyniki egzaminu i kolejne &&&&&& za ustny!
A co do porodu, to jeszcze 2-3 tygodnie i możesz rodzić ;-)Jos, Carola, Palemka, Just, Asionek, Paulina, Lila, Ajas, Kocurro
wyłazić z krzaków 
Kocica moja przynosi mi ciągle myszkę i muszę jej rzucać a ona biega po mieszkaniu i aportuje ją do mnie spowrotem
I tak rzucam, a ona przynosi spowrotem i znowu rzucam... 

i oczywiście z racji konsystencji mocno niestałej "wychodziły na spacerek"