• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
libby : nie wiem czy mowimy o tym samym bo nie wiem jak to sie po PL nazywa ale tez sie wlasnie czaje na takie urzadzenie 3 pojemnikowe na pare co sie zarelko robi :) zdrowo :)
a dla synka mialam babycooka tez zarelko na parze wymierzone od razu 1 sloiczek , 1 porzadna porcja :) przepailil sie niestety przy spieciu, ale teraz zamierzam na liscie prezentow na narodizny umiescic nowego babycooka bo to super sprawa naparwde!!!!!
obiad w 15minut i zdrowy :) wystarczy wlac troche wody do 1 pojemnika i wrzucic warzywa do 2go, zamknac odczekac 15min i zmiksowac w tym samym urzadzeniu :)

reklama
dobry ;-)

dzisiaj byłam sobie w Metro i kupiłam bluzke z długim rękawem ah jak mi sie podoba :-D i tak w szafie mam jedną bluzkę z kr. rekawem jedną z dł. i bluze z Adidasa i to jeszcze w metkach :-D he ;-)
i byłam z mama u lekarza z ta ręką i okazało sie ze te druty co miała w reęce miały tam jeszcze zostać za szybko zostały wyciągnięte...

Libby moj kuzyn mylił dzien z nocą.
Carolina ja własnie oglądam na tvp 1 operacje malutkich dzieciątek i tez wyję :-( Moja babcia miała takie prądy .
Rureczko śłiczna fasolka ! niech sie chowa zdrowo w brzusiu !;*
Paulina narobiłas mi smaka na leysy paprykowe i kupiłam dzisiaj i teraz chrupie ;-)

marcepanek , Jos , Just , Kocurku ,Asionek , Naga , Wiolka , Made , Mary , Sergi , Ewula , Pysia , LIL , i reszta wspaniachych wielki CMOK ;*

Ostatnia edycja:
JOS, mówimy o tym samym :-) a o babycook`u nie słyszałam. Zaraz poszukam na necie. Ja mam parowar Morphy Richards modelu nie znam, ale ma 3 pojemniki oddzielne, a nie jeden na drugim. Zapachy nie przechodzą. Naprawde fajna sprawa.

MŁODAMAMUSIA, hejka ;-)

Zmykam na spacerek

Ja mam parowar Tefal,nówka:) od roku stoi jeszcze nie użyty:)
Jakoś nie mam serca do tego.Mąż mnie namówił i zezwoliłam na zakup bo myślałam o szybkowarze a tu parowar...kupiony na darmo.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry