młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
widze je
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Paulinka ja jestem! Ale zaraz kolejna drzemka chyba - ledwo uśpiłam Maciusia - muszę to z siebie wyrzucić - ale ZROBIŁ SIĘ TAKI NIEDOBRY - nie poznaję go!!!!! Kopie mnie, rzuca rzeczami, nie chce się kłaść spać, choć ledwo żyje, krzyczy, nie słucha - nie wiem co jeszcze dodać, ale się pytam co mogę jako matka karmiąca wziąć na uspokojenie i jak ujarzmić małego buntownika???? Maciuś nigdy taki nie był - czy tak wygląda właśnie zazdrość o młodsze rodzeństwo????
moze jakis bunt 3 latka .. ?? albo jeszcze nie przywykl do nowego lokatora w domudzieci roznie reaguja ... w kazdym razie zycze ci zeby Macius szybko stal sie znowu aniolkiem
Asionku nocka nieprzespana to masakra, ale ja sobie myślę, że czasem ból brzuszka nie ma aż tyle wspólnego z naszą dietą - dla maluszka jest po prostu szokiem, że nagle jego jelitka zaczynają pracować - nagle jakiś bączek idzie - a dziecko odczuwa to jako skręt kiszek - dlatego powtarzam mojej niuniu - nie pękaj mała - puść śmiało bąka i od razu będzie Ci lepiej!!!!!! Tak czy siak za 2-3 miesiące zapomnimy o problemach z brzuszkiem i to jest mocno pocieszające! A na razie możemy sobie tutaj we własnym gronie ponarzekać i trzymać za siebie nawzajem kciuki :-)
no wlasnie tutaj tak mowia , ze dieta nie ma nic wspolnego z bolami brzuszka
wiadomo nie mozna przesadzac i jesc tony kapuchy czy pic litrami melko , ale w rozsadych ilosciach kaza jesc
dzisiaj znowu sie pytalam poloznej i ona mowi , ze mam jesc normalnie
maluchy tak jak pisze glupiego baka odczuwajaokropnie bolesnie i dla nich to szokto wszystko jezcze nie pracuje jak nalezy i stad bole ...
moj maly pomimo , ze ja juz prawie nic nie jem dalej ma bole wiec mam w nosie wracam chyba do normalnego jedzenia , ja tez sily musze miecw szpitalu jadlam wszystko ogromne 4 posilki dziennie , desery , jogrty 4 na dzien i maly ani uczulenia czy alergii nie mial , ani bolu brzuszka ... takze ja juz sama nie wiem
trzeba przetrwac i tyledobrze , ze sama nie jestem
))
Aha a nam dziś pępek odpadł! HURA! Ale mamy problem z drugą częścią ciała - pupka się fatalna zrobiła - cała odparzona mimo, że stosuję bepanthen i sudocrem - co jeszcze mogę robić??? Maciuś w ogóle nie miał problemów z pupką![]()
lili nocka całkiem znośna, dziękujemy))))) Ola budzi się co ok. 3-4 godz. i cyc plus przewijanie plus chodzenie, rozmawianie i usypianie zajmują nam do dwóch godzin za każdym razem. Mało śpi, lubi sobie świat obserwować, rozgląda się na wszystkie strony niestety nawet w nocy
))))))))) W związku z czym do wyspanych nie należę
Nie jest źle, brzuszek rzadko dokucza, poza bączkami, ale to przecież norma![]()
A ja ciągle na diecie ryżykowo-płatkowo-mlecznej, poza tym ziemniaczki, rosołek, gotowany kuraczek, marchewka, ciemny chlebek (ale niedużo), a okazjonalnie jajeczko, ogórek i jabłko surowe i słaabiuutka kawka raz dziennie :-) Nie będę sprawdzać na ile dieta jest skutecznabo dobrze jest jak jest
Buziaki dla Was dziewczyny..!!!
normalnie nigdy nie bylam mega czyscioszkiem , a teraz az mnie trzesie 
Kobietki,miałyście kiedyś takie zabiegi,przede wszystkim mam na myśli te prądy...niby na plecy,odcinek lędźwiowy ale po zabiegu czuję jakby mojej jajniki speeda dostały,czuję jakby zaczęły ''pracować'' no i @ dziwna jest...
, zaraz kąpanie, karmienie i spanie.
.
Ninka ładna pannica.