• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurku-mam trzy koty-dwie kotki i kocura, ale czekaj...no tak jedna z kotek to wredota i warczy czasami na nas;-)
dziękuje za komplementy-muszę czasami na was powymuszać bo mój mąż mówi mi że zawsze ładnie wyglądam-oj ci faceci...

reklama
kocurek, lil : HEJ i DZIEKUJE :)))))))))))))))

kocurek : i co z tego ze prawie mniej 10 lat jak tego nie widac ? :) bo ty wygladzasz na kilka lat mniej, a ja z moimi podkowami i zmarszczkami mimicznymi na kilka wiecej ;)
jeszcze w wieku 22-23 ludzie dawali mi 17-18 lat a pozniej jak poszlo to dzis mi daja 25 czyli ( do wczoraj) moj wiek tudziez ciut wiecej... ZALAMKA....
no pocieszenie dodam tylko ze w kasie z pierwszenstwem w piatek pani kasjerka delikatnie chciala mnie oddelegowac z tekstem ' to kasa dla nieplenosprawnych i kobiet w ciazy)
a ja sie dumnie wypielam i powiedzialam " Taaak? to sie dobrze sklada bo jutro zaczynam 33 tydzien" :)
czyms trzeba sie pocieszac :) hahahahahahhahahha

to G. zaszalal hehehehehe ale co tam nie codzien rodzi nam sie cora :) bardzo sie ciesze ze juz w weekend zamieszkacie w waszym wymarzonym domku :)
koniecznie wklej jakies fotki efektu koncowego :)

kurcze Jos-do kąpieli używam Nivei-płynu, potem kremujemy go Atopum-na atopowe zapalenie skóry-kurcze chyba muszę jakiś emolient do kąpieli kupić

Hej,Paula ja miałam przejścia z atopowym.
Do prania używam Ariel w płynie albo Perwoll,na zmianę,do płukania Lenor.Żadnych hipoalergicznych,nie ma co ''znieczulać'' skóry.
Krem: Linoderm Omega,żadne specyfiki do kąpieli atopowe,tylko oliwka w każdej ilości.
No i ten Linoderm w dużych ilościach 3-4 razy dziennie,nawilża jak nie wiem.
Pozbyliśmy się AZS.Czasami nawraca ale wtedy Linoderm i z głowy.Krem jest tani i dobry.

Ok,sytuację opanowałam.
Mała miała 39,7 strasznie się wystraszyłam a męża w domu niet bo się lekko sfochowaliśmy i pojechał sobie siedzieć do pracy.Ale napisałam mu sms-a i szybko wrócił.
W międzyczasie dałam Nince panadol,zimny okład i biegałam z nią na rękach a ona nieprzytomna prawie...
Po pół godzinie temperatura zeszła do 39,5 a po kolejnej pół godzinie do 38,6. Potem już 38,3 i 37,6 a dzisiaj rano nie ma już gorączki.
Ale strachu mi narobiła...
Przed chwilą mnie obudziła buziakiem w czoło...
Zastanawiam się skąd taka wysoka temperatura i to tak nagle...

Jos Kochana wszystkiego dobrego! Spełnienia marzeń!

carolinee to miałaś akcję... dobrze, że minęło, głaski dla córeczki :) :) :) :) :)
Ja się strasznie tych wysokich gorączek bałam.... sama miałam tyle razy 40 stopni malcem będąc, pamiętam to :/ Kamil też swoje zaliczył...

reklama
Karola-dzięki-a że gorączka tzn. że jakaś infekcja się wdarła ale gorączka to dobry objaw tzn. organizm walczy z infekcją, profilaktycznie podaj jej coś wzmacniającego
aha nasza wózkowa specjalistko;)-jaki wózek typu spacerowy poleciłabyś dla 9 mies.malucha? bo w kwietniu wybieramy się do teściów do Uk samolotem i potrzebuje coś mocnego, wygodnego i małego po złożeniu...ja miałam dla Daniela Chicco Simplicity-ale coś mi nie podchodzi, przymierzam się obecnie do Bebe Confort Loola Up-ale używane bo cholerstwo nowe jest drogie, albo myślę o zwykłym Coneco Saturn- bo wydaje się wygodne dla malucha

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry