• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
joss Oooo..! to z Was taka rebelia.??? A nie wyglądacie hihi :-p

wiolu nie obgryzać proszę i tak nie pisać, bo nie pokażę fotek !!! ;)))))))))) Kochana moja, ja sama sobie zazdroszczę :sorry2: gdzie MNIE z NAUCZYCIELSKĄ pensyją, a nawet z dorabianiem byłoby na to stać....... :sorry2: Ja tam będę tylko SWOJE "zapracowane" kurze zamiatać :-p

wiem jos wiem :*

Hej liluś a czyli nie wiesz o co chodzi hehe :-p:rofl2:

reklama
wiolka : super ze z dzidzia wszystko OK :)

sorx ze post pod postem ale tak mi cos ta edycja nie dziala ze juz 3 razy edytuje i pisze wiolce to samo zdanie i kupa! nie wysyla! wiec jest nowy post :)

kocurek : hahahahaha no nie wygladam a juz na pewno F. nie wyglada :) hahahahhahahaa
ale uwierz mi pozory myla... :) hahahahahhahahahahahahaha
w wieku 15 lat jezdzilam auto stopem na koncerty, az mi ktoregos dnia pewien facet bron wyciagnal zeby mnie nastraszyc! mial corke w moim wieku i pwoiedzial ze nie chcialby zeby ona jezdzila autostopem i z ema nadzieje, ze po dizsiejszej podrozy mi sie autostopowania odechce :)
odechcialo sie :)
ale rok pozniej w wieku lat 16 juz bylam nielegalnie na przystanku woodstock :) zakolczykowana i z tatuazem :)

Cześć dziewczyny :-)

Ja dzisiaj pozaglądam do Was zza krzaków, bo mam w pracy urwanie głowy...

Ale weszłam pożyczyć Jos wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!! Sto lat!!!!:-)

kocie co ty gadasz? a czy to wazne na czyje konto wplywaly pieniadze z ktorych postawiliscie dom? wcale:tak:wazne ze za kilka dni bedziesz mieszkac w swoim wlasnym upragnionym domku.
a co do pieluchy fakt to dylemat jak nic:-):-):-):-):-)
jos dzieki:-)

reklama
jos WOW :surprised:

paulina Dobra, to najpierw przebiorę, dzięki :)))) A potem zwykle znowu trzeba zmienić pieluchę ;))) No ale i tak takiej okupanej nie będę karmić, nie mogę jakoś :rofl2: na razie jeszcze śpi...

Dzięki wiola :)))))) Ja tak już mam... - JA i MOJE poczucie niezależności eehhhh....

ajas witaj :-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry