• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kocurek : hahahahhahaha :)))))))))))))

ja za to uciekam na drzemke o ile sie da... mlody juz zasnal
a jak sie nie da to choc poleze i porozmyslam o ostatnich 26 latach :)
do pozniej :)

reklama
Dzięki laseczki, pani w aptece radziła tak jak Wy. Kupiłam dodatkowo hallsy i będziemy się kurować. Dodatkowo pojawił się katar, wiec to chyba przeziębienie. Zmykam do wyrka na drzemkę, a później zabieram się za papierkologie to pracy :/

Miłego dnia :))

rureczka kuruj się..!! :))))

pysiu węgielki powiadasz... uroczy ten Twój elfik - właśnie tak jakoś z elfem mi się skojarzył jak go zobaczyłam ;-)
hmm ja miałam czarne jak diabeł (babunia mawiała) od początku i ciemne już zostały, a Ola ma teraz ciemnoszare i nie wiem co będzie dalej.. :))
O a Kamil miał granatowe za noworodka, a potem takie jak ja :)))) Wnoszę, że tatuś Twojego synka ma ciemnobrązowe oczy, zgadłam..?? :-D

Ostatnia edycja:
Ja już w sumie po drzemce, choć jeszcze się chce....Ale Maciuś już wstał.....

Pysiu witaj :-) A powiedz co Ty dziś serwujesz na obiad? Zbieram pomysły co mam na obiad zrobić jak się rosół skończy :-)

Wioluś Ty dziś byłaś na usg??? Kurcze w biegu nie doczytałam chyba!

Kocurku i co mała wciąż nie śpi???? Kurcze moja wciąż ciągle śpi - a ja zamiast się cieszyć już mam stracha, że sobie w nocy znowu odbije...Wiem, że to się kiedyś ureguluje i na to czekam!!

Rureczka zdrówka!

lili śpi :))) ale niezbyt głęboko, stęka trochę i się kręci.. A wczoraj to miała jazdę, jak po kilku kawach :szok: Tylko trzy krótkie drzemki w ciągu dnia :confused: Potem w nocy też oczy jak 5 złotych po karmieniu:sorry2: Musiała spać ze mną w łóżku, bo w wózeczku nie chciała zasnąć..
Zamienimy się na dzieci na jeden dzień..?? Skończę to pakowanie wreszcie :-p:-p:-p

reklama
hej moja mała łapie drzemkę, potem mąż wraca z pracy i mykamy do jego chrześnicy na urodzinki, później tempo ekspresowe czyli powrót do domu,kąpiel łobuziaków i położenie ich spać;)

Karola a widzisz jednak infekcja-dobrze że ją wzięłaś do lekarza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry