• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dobrze,że gorączka zeszła,mam nadzieję,że dzisiaj nie będzie tak samo...
Jestem padnięta,pół nocy nie spałam:(

Mierzę temperaturę a tam ponad 38:szok: wyślę Łukasza po pracy jeszcze po rutinoscorbin i coś na zbicie gorączki. Mam nadzieję, że szybko przejdzie! Ehh jak nie urok to ...

Oliwka oj współczuję, że mała ma anginę :-( To bardzo przykra choroba dla dziecka :-(Zdrówka życzę!!!! I Tobie więcej snu!!!

Paulinka to masz fajne atrakcje przed sobą dziś! Zazdroszczę! Ja jeszcze trochę poczekam zanim wyjdę z małą z domu. W sumie to nie wiem kiedy zacząć...

Kocurku
a mała od początku tak nic nie spała???? W szoku jestem :szok: Czytałam, że takie noworodki to do 20 godzin na dobę śpią!!! Wiem, że są różne dzieci - ale żeby tak prawie nic nie spać! Ty albo G tak macie?? Bo w sumie ja śpioch jestem - może kurczak ma to po mnie...A jak w ogóle Twoja przyjaźń z laktatorem??? Ja już ze swoim się zaprzyjaźniłam :-)

Lil-jeszcze trochę i będziesz też wychodzić z malutką na imprezy;), w sumie powoli możesz ją werandować-na razie nie jest tak strasznie zimno, a laktator dobrze działa? mi on życie ratował;)

Tylko nie laktator !! :szok: Wrzuciłam na dno któregoś pudła i nie chcę go znać !! Nigdy nie używałam i nie będę .. brrrrrrr..!!!!!!!!!! Na samą myśl robi mi się słabo ... Mam fobię :baffled:

lilu może od początku tak nie było.. ale jak już zaczęła dobrze widzieć to odmawia zamykania oczków ;))))))))))))))))))))))
Myślę, że częściowo jest to jednak spowodowane dyskomfortem brzuszkowym, ale nie na tyle silnym, żeby płakać :) :) wystarczą mamy ręce, cyc, smoczek albo chodzenie ;) :) :) :)
A G. i owszem od lat podejrzewam o lżejszą postać ADHD :))))))))) ;)))))))))) wstaje przed świtem i już go nie ma :szok: i robi tysiąc rzeczy na raz :-D i w ogóle czasem nie śpi po dwie doby:sorry2: Zgodnie chcemy, żeby nasza córeczka była bardziej po mnie :-D Ale może już jest pozamiatane...:-p

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!!!! :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:'

widzę, że był poruszany temat "spacerujących kup" :-pno to powiem Wam, że Remik pobił wczoraj swój własny rekord :szok: do 13 od 8 miał na stanie 4 UWAGA opis zawiera drastyczne sceny!!! potężne, żółte kupy... to była chyba cała spacerująca wycieczka, tylko w ratach :szok: :confused: :sorry2:

Carolla zdrówka dla Ninki, ucałuj Robaczka od Boogie :tak:

Lilu robisz zimowe zapasy mleczka??? :-p:-D

Kocurku pewnie, że mam jeszcze Inkę :tak: czyżbyś:TU TEKST Z OBRAZA :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
dobry
laugh.gif

wyobraźcie sobie ze własnie prowadze korespondencje z byłą dziewczyną K ... z ktora sie kiedyś tak pożarłam ze nie powiem bo dostała odemnie
biggrin.gif

Just pokaz Remika !

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry