• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Na szybko bo zaraz idę się myć - znowu w zimnej wodzie brrrr.....

Paulinka laktator super, herbatka pyszna :-) Ja Ci pisałam, że uwielbiałam laktator AVENT - dla mnie ważne, że mogę mleczko odciągnąć i np. wyjść na spacer bez paniki, że dzidzia akurat obudzi się głodna i co wtedy....

Asionku kurka my około 5-6 już i tak wstajemy - więc dla mnie jakbym mogła spać do 4.28 to byłaby bomba!!!! Jak Ty to robisz????

Kocurku ło matko ale masz faceta! Dwie doby bez spania! To by się ze mną nie dogadał hehe :-) Ja to taki śpioch jestem - ale tak z wieczora głównie - rano nie lubię długo spać. Co do laktatora to w pełni Cię rozumiem - ja się męczyłam na ten temat przy Maciusiu - teraz jakoś inaczej na to patrzę - jest to dla mnie duża wygoda...Już nie czuję się tak zamknięta ze swoimi czyczkami w domu :-) A u Oleńki kolki??? Czy po prostu gazy??? Odbija jej się po jedzeniu?? Bo Martynce ani razu się nie odbiło - więc nawet nie chce mi się jej nosić po jedzonku....

Palemko pamiętam pamiętam!!!! I wiem, że dzidzia Twoja zbliża się do Ciebie i do nas!!! Wykrakuję Ci to!!!!!! A i miałam napisać ostatnio, że zazdroszczę Ci tej flaszki sprzed paru dni! Jeszcze trochę i też będę pić!!!

Oliwka przy anginie to chyba najgorsze pierwsze 2-3 dni - potem coraz lepiej będzie - ale bardzo Wam współczuję...

Serg to się zrobiłam ciekawa teraz!!!! W piątek zaraz nam napisz jaka płeć!!!!!!!!

hejka
wrocilismy, zaczelo padac

serg : super nowinki !!!!!! &&&&&&&&&&&&&& za domek ! super by bylo malenstwo mialo by gdzie sie bawic w piasku i pierwsze kroczki stawiac na powietrzu :)
a co do plci - to jestem rozczarowana :) Na takiej samiusiej koncowce chcecie wiedziec, jak juz tyle wyczekaliscie ??? :-)
No dobra, skoro chcecie :-D:tak: przynajmniej i ja sie dowiem i moj bejbik bedzie jedyna niespodzianka na watku! Ooo!! ;-):-)

libby : sliczne malenstwo! a kotek wyglada groznie !!! :)

ciesze sie bo moje fanty dzis przyszly :) masa ksiazek dla poldka, kilka na urodziny dzieciom "na zapas"
no i moje kosmetyki BIO :) mam zapas wszystkiego na rok :))))))))
i jeszcze za jakas godzine poltorej maz sie przyczolga do domu z prezencikiem dla jozefinki :))) o takie dni moglyby sie zdarzac czesciej hehe ;)

A my z Ninką zajadamy lody:)
Bigos się znowu gotuje,już chyba ostatni raz:)
W domu unosi się zapach winka,dolałam sporo do bigosu:)
I już mi się święta przypominają...
K. z Oliwką na mecz pojechał...

Oliwka no od wczoraj u nas awaria ciepłej wody i ogrzewania! Masakra jakaś - jutro muszę chyba iść się wykąpać do mamy. Ale Martynki nie wykąpiemy póki ogrzewanie nie wróci....

Martynka uwaga nie śpi już chyba 2 godziny! Póki co leży sobie sama, nie trzeba jej nosić - ale ciekawe kiedy zaśnie, bo ja już gotowa, żeby się kłaść....

Jakby co to do jutra!!!!!!!!

reklama
Współczuję....
Ja z chęcią poleżę sobie z taką małą Martynką i pogadam z nią...popatrzę i poprzytulam...
ale bym chciała...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry