• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No nie Boogie,ma za dobrze!!!! :)

Jos,jakie zlituj się?Wsiadaj w samolot i dawaj na bigos,akurat na jutro ''dojdzie'' :):-)

Dzięki dziewczyny :-) taki słodziak po tatusiu. Wcale do mnie nie podobny.

Musiałam całego posta usunąć, bo nie potrafię samych zdjęć.

Tak więc... to co nazywaliśmy do tej pory płaczem okazało się być tylko delikatnym postękiwaniem o różnej tonacji. Dzisiejszy, prawie 40 minutowy, koncert wieczorny to zweryfikował. Szkoda mi mojego Okruszka :-( Nastawiłam się na ciężką noc, bo młody nie zasnął, tylko padł ze zmęczenia i śpi popłakując. :-(:-(

hej wieczornie

Libby-a ja Maciusia nie widziałam;( a może po tym szczepieniu marudny-nam Majka dziś wieczorem też pomarudziła ale chyba po wizycie u cioci moniki i julki-dużo zamieszania:-)

Karola- co nie wymyślą dla maluchów-ale podaj mi nazwę bo młody też za bardzo nie chce brać-a tak to może się uda;)...

My też nie wiedzieliśmy.Ninka zwykle łykała Acidolac i to bez problemu a tu dzisiaj pani w aptece zaproponowała mężowi te misie:) Ninka zachwycona,chciałaby wszystkie zjeść... :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry