• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Maruda śpi. Cieszy mnie fakt, że mój sąsiad z parteru jest pediatrą :-) On pewnie jest innego zdania... hehe Poprosiłam go do siebie, żeby zbadał mojego Kurczaka. Powiedział, że to normalna reakcja. Zaaplikował mu za naszą zgodą jakiś homeopatyczny czopek i jak ręką odjął póki co tfu tfu, żeby już się dziecko nie męczyło. ;-) Na odchodne nie chciał kasy, ale ze stojaka ściągnął Nero de Avola :-D

Mam mu raniutko wysłać smska z relacją z dzisiejszej nocy. Fajny ten mój sąsiad jednak :-) Od zawsze uważaliśmy go za nadętego buraka, a tu proszę :sorry2: aż głupio mi o tym myśleć.

PAULA, JOS, spokojnych, kolorowych :tak:

CAROLINE, JOS już pewnikiem noska spłaszczyła na poduszce hihi

MŁODAMAMUSIA, buziaczek dla przystojniaczka :-* Nie wiem jak K. wygląda, ale wydaje mi się, że Rafałek jest do Ciebie podobny.

Od nadmiaru wrażeń wieczornych nie chce mi się spać. Idę pod prysznic i spróbuję zasnąć

:szok: PAULINKO, moje oczy ujrzały wielowiekową, nieprzeczytaną wiadomość od Ciebie!!:szok: odpiszę jutro, oki? :sorry2:

Ostatnia edycja:
serg : super nowinki !!!!!! &&&&&&&&&&&&&& za domek ! super by bylo malenstwo mialo by gdzie sie bawic w piasku i pierwsze kroczki stawiac na powietrzu :)
a co do plci - to jestem rozczarowana :) Na takiej samiusiej koncowce chcecie wiedziec, jak juz tyle wyczekaliscie ??? :-)
No dobra, skoro chcecie :-D:tak: przynajmniej i ja sie dowiem i moj bejbik bedzie jedyna niespodzianka na watku! Ooo!! ;-):-)

Jos a kto powiedział, że się nowiną będę dzielić?... :-p Ja tylko napisałam, że będziemy pytać ;-) :-p

Młodamamusia
zakochałam się w zdjęciu z fioletową czapką! :-) Rafałek co raz większy przystojniaszka :tak: :-)

Na angielskim nieoczekiwany sukces :-) Belferka stwierdziła, że jednak jestem za dobra i przenosi mnie do grupy wyżej :szok: :cool2: I pomyśleć, że angielskiego uczę się dopiero w sumie 9 miesięcy a nigdy w życiu mi się wcześniej nie zdarzyło :-p A tutaj już na level1 idę :szok::rofl2: Czyli maturę zaawansowaną z angielskiego już bym zdała ;-) :zawstydzona/y:

o jezu czyżbym była pierwsza?

Libby-jak masz fajnie z pediatrą pod ręką;) a i czasami tak jest że ktoś nie wydaje nam się sympatyczny a po poznaniu zmieniamy zdanie-parę osób stwierdziło coś takiego o mnie nawet
i spokojnie kobietko-przy dwójce dzieci zrobiłam się jakoś bardziej cierpliwa-więc spokojnie czekam na twoją odp.;)

pozdrawiam resztę śpiochów i miłego dzionka-bo u nas coś ponuro...

aha Serg-myślisz że tak łatwo się wywiniesz?musisz nam powiedzieć kogo masz pod serduszkiem, wystarczy że Jos trzyma nas w niepewności;)

Ostatnia edycja:
DZIEŃ DOBRY :-)
Odliczam dni do przeprowadzki :-D już nie mogę...

libby BUZIAK !! Futrzak kosmicznie piękny :tak::-):-)

Coś mnie ktoś zapytywał..zaraz odszukam..
A już mam :) lili moja jest tak zapalczywa przy cycu, że łyka ogromne ilości powietrza, a potem potrafi odbić nawet kilka razy, jak zaśnie to po godzinie ją podnoszę na kolejne odbicie, jak się budzi to znowu najpierw odbija :szok: Wczoraj mnie wystraszyła dwa razy.. przy prawym cycu się tak zachłysnęła, że nie mogła oddechu złapać przez kilka sekund, purpurowa mi się zrobiła !!!! Za trzy godziny to samo !!! Więc ja ją prawie do góry nogami i poklepywałam, zaraz przeszło uuff.. Była mocno przestraszona moja maleńka.... Muszę się podszkolić w pierwszej pomocy, nigdy nie wiadomo.. odpukać...

mlodamamusia Ooo jakie ładne foteczki, nasi bb-chłopcy są przeuroczy :-):-D To z czapą świetne haha !! No i oczywista, że cały taki po mamusi ;))))))

libby ja synusia widzę pierwszy raz... jaka FRYZURKA !!! Jakie OCZYSKA !! :szok::-D

O hejka paulina jak się dzionek zaczął ??

Ostatnia edycja:
Hej Kocurku-no dzionek w sumie fajnie się zaczął - udało mi się sprzedać bluzę po synusiu na allegro-ciekawe czy reszta rzeczy pójdzie-sprzedaje 'męskie' rzeczy po Danielku-bo nie wiem czy Maja będzie chciała je nosić:-)
a tak poza tym to muszę się nafaszerować jakimiś lekami bo coś przeziębienie mnie bierze...
Maja śpi a my z Danielem wcinamy tosty i oglądamy bajki;)

Dżemdobry :rofl2:

Paulina no jeśli tylko Brzdąc pokaże co ma, to powiem ;-) :tak:

Myślałam, że mnie szlag trafi dzisiaj w nocy... Nie dość, że obudziłam się o 1:00 w nocy i spałam na raty wybudzana aktywnością KOCHANYCH TURECKICH SĄSIADÓW z piętra niżej, to nie uwierzycie, co mnie tak budziło... Normalnie dzisiaj to już przegięli ten cienki drucik i coś czuję, że wojna będzie... :angry::wściekła/y::angry:

Otóż wyobraźcie sobie, że szanowny Turecki Klub Mężczyzn Cierpiących Na Bezsenność zakupił sobie dla potrzeb rozrywki STÓŁ DO BILARDA i ustawił go - zgadnijcie gdzie?

Tak, DOKŁADNIE pod naszą sypialnią... :crazy::no::wściekła/y::angry::szok::angry:

Jakby ktoś z Was zapomniał, jakie dźwięki wydaje z siebie stół bilardowy w użytku, to ja dzisiaj w nocy zamierzam ustawić nagrywanie żeby udowodnić kochanej Właścicielce tego lokalu, że tych państwa należy wykopać na zbity pysk lub uciszyć...

reklama
Kocur-pingwiny to też nasz lubiony serial;) a mała na pewno się unormuje ze snem-Maja też spała jak popadnie a teraz ma już swój rytm;)

Serg-wcale ci się nie dziwię i też bym się wzięła za tych sąsiadów-a nawet jak by się nie udało to pocieszające jest to że i tak macie się wyprowadzić niedługo, prawda?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry