młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Sergi a policja ?
Palemko nie mów tak !!;*
Palemko nie mów tak !!;*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sergi a policja ?
Musiałabym iść do urzędu miasta zgłosić "atisocial behaviour", wtedy urzędnik poinformuje mnie listem, kiedy przyjdzie zamontować czujnik pomiaru hałasu w moim mieszkaniu (na 24 godziny) ale oczywiście koledzy imprezowicze też muszą zostać o tym poinformowani listownie. W związku z tym wystarczy, że sobie jedną nockę odpuszczą imprezowanie a ja nie będę miała im jak udowodnić
A wtedy mogę zapłacić karę za bezpodstawne wezwanie urzędnika... 

Skurcze cały czas, ale chyba jeszcze niezbyt regularne. Miałam jechać do miasta, ale zamiast tego muszę się położyć i odpocząć. A nocka jak zwykle - ból rąk taki, że...
Hej,ale to chyba nie najgorsze wieści???jestem rozjechaną kupą, nic tu po mnie, staraczką już nie jestem:-(
Mary jaki piękny!!!!![]()

Zastanawia mnie czy on jest faktycznie niżej, ostatnio tak usłyszałam, ze brzuch mi sie obniżył...