• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Sergi a policja ?

To UK... Tutaj się nie zgłasza na policję takich rzeczy :sorry2: Musiałabym iść do urzędu miasta zgłosić "atisocial behaviour", wtedy urzędnik poinformuje mnie listem, kiedy przyjdzie zamontować czujnik pomiaru hałasu w moim mieszkaniu (na 24 godziny) ale oczywiście koledzy imprezowicze też muszą zostać o tym poinformowani listownie. W związku z tym wystarczy, że sobie jedną nockę odpuszczą imprezowanie a ja nie będę miała im jak udowodnić :wściekła/y: A wtedy mogę zapłacić karę za bezpodstawne wezwanie urzędnika... :angry:

Mówiłam już, że UK to popieprzony kraj?

Witam!

Melduję się w dwupaku, ale niunia strasznie ciśnie do dołu, aż boli! :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Skurcze cały czas, ale chyba jeszcze niezbyt regularne. Miałam jechać do miasta, ale zamiast tego muszę się położyć i odpocząć. A nocka jak zwykle - ból rąk taki, że... :sad:

Nagapalma - przykro mi...

Pozdrawiam wszystkie!

jestem rozjechaną kupą, nic tu po mnie, staraczką już nie jestem:-(
Hej,ale to chyba nie najgorsze wieści???
Wiesz,że coś jest nie tak i że można zacząć leczyć.
Nie usłyszałaś,że to nie możliwe.
Nie usłyszałaś, że wszystko ok jak wiele dziewczyn,które nie mogą zajść w ciążę a lekarze im mówią,że wszystko jest dobrze.
Weź się w garść STARACZKO,zrób te badania i jak trzeba to laparo.
A potem ładnie się zamelduj z II KRESECZKAMI NA TEŚCIE!
Wcześniej też się melduj:) Ale z uśmiechem bo jak czytałam Twoje posty to Ninka mnie pytała:mamusia a dlaczego tu są smutne minki,co się stało,przykro mi jest...
Witam resztę Pań,mam migrenę.

czesc dziewczyny .. ja dzis posiedze w krzaczorach

palemko zgadzam sie ze slowami karoli...nie uslyszalas ze sprawa jest beznadzieje i ze nie ma szans w ogole na maluszka...rob wszytskie badania kochanajak bedzie potrezba to laparoskopie tez i czekamy na twoja fasolke.
nie zalamuj sie prosze , jest nadzieja na fasolke , musicie niestety jeszcze troche o nia powalczyc

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry