• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paulina no dzięki Bogu tak, mamy się wyprowadzić. I tylko to mnie przy "życiu" trzyma :dry: Sęk w tym, że daty wyprowadzki jeszcze nie ma... Równie dobrze może nam to zająć tylko 2 tygodnie, a równie dobrze - o zgrozo :no: - po porodzie dopiero... :crazy:

Kocurek Gabrysiątko dokopie :rofl2: Akurat ostatnio w kopaniu zdobywa kolejne poziomy zaawansowania! :rofl2::-D:-)

reklama
Jestem załamana , poddaje się :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Wczoraj pani doktor rozwiała wszelkie moje watpliwości. Ciąża , w którą zaszłam to "fuks"
Ona nadal twierdzi, że mam mnóswto zrostów i musze miec laparoskopie, bo na następną ciążę mogę czekac kolejne dwa lata, a lbo i 100 :-(

Szłam pełna nadziei, a wróciłam skulona , jak zbity pies...
Jesli chodzi o jajeczkowanie, jest wszystko okej, tak jak mówiłam, mam owulke w tym miesiącu z prawego jajnika, endometrium trochę cieńkie, a te plamienia to niewydolność ciałka żółtego, skutek poronienia w moim przypadku...:-(

Pobrała mi posiewy na bakterie, między innymi ta ureaplasmę. Dostałam *******one skierowanie do szpitala na HSG, badania typu crp hpv i inne, które muszaę zrobic przed HSG oraz badanie nasienia męża.

Jeśli na hsg wyjdzie mi niedrożność jakakolwiek, to mam mieć laparoskopie w przyszłym roku:zawstydzona/y:.

Jeśli nie, to podchodzimy do 3 inseminacji, ale tylko gdy nasienie męża wyjdzie w porządku.

Co ja sobie ***** myślałam, dlaczego ja wogóle zaszłam w ciążę i czemu ja musze przez to wszystko przechodzić, skoro nie mam na to najmniejszej ochoty:-(:-(:-(

Koszt wizyty jedyne 300 zł

Chciałabym napisać coś miłego, ale jakoś dziś nie mogę ...

hej porannie

palemko... Nie wiem co powiedziec, wiec nie bede nic mowic... :-(:-(:-(

serg : ale mnie zalatwilas! myslalam ze jak bedzie sie wywiadywac o plec, no to bedziecie sie dzielic nowina ;) a tu mi kolezanka pazurki bardzo szybko i profesjonalnie spilowala ;)
gratki wyzszego poziomu!!! zazdroszcze ci takiego poziomu angielksiego... to co sie dzieje z moim po latach niepraktykowania, to po prostu wstyd... az sie boje sprawdzac co jeszcze jestem w stanie poprawnie powiedziec/napisac... :/
a co do sasiadow to no comment, ja ktora wiecznie nie spie i nie cierpie halasu na takich to bym juz obijmorde z bylej jugoslawii wyslala...

dziewczyny PADAM... ale w sensie doslownym... normalnie dzis myslalam ze siadne na lawce i nie wroce, poczekam na podlka az przedszkole sie skonczy na lawce na dworze... pwostrzymalam sie tylko dla tego ze a/ ZIMNO JAK CHOLERA b/ trzeba otworzyc drziw pani od koszul ktora nota bene powinna tu byc lada moment...

tzreba wprowadzic w polsce nowy system monetarny, np. 10 i 20 zl przerobic na monety.... bo u mnie powiedzenie "oczy jak 5zl" juz sie nie sprawdza ... nie po kolejnej nocce z 2 razy 2-2,5 godizny snu... Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
zyje tylko mysla ze maz dzis wzial wolne popoludnie i musze dociagnac do 15, jutro wzial wolny dzien, wiec jutro bedzie luz i w sobote wsadzi nas do pociagu i bed emiec 12 dni wakacji... a pozniej... bede sie martwic pozniej :)

reklama
Palemko bardzo mi przykro... Ja też nie wiem, co poradzić... :-( Tylko tyle powiem, że trzymam kciuki za Was i ciągle wierzę w to, że się uda... &&&&&&&

Just oj, możliwe, że Gabrysiątko jakiś sabotaż już szykuje, bo tak się rozbija po nocach w brzuchu, jakby konstruowało supertajny sprzęt do utylizacji... :-p

Jos a Ty nie sypiasz, bo Polduś rozrabia, czy "po prostu" spać nie możesz?... :-( A co do angielskiego, to owszem, język co raz lepiej mi "idzie", ale na przykład niemiecki którego się uczyłam 12 lat (!!!) to już całkiem wyleciał z głowy. No nie umiem nawet najprostszego zdania sklecić poza "Guten Tag? Wie heisst du?" :-p O francuskim już nie wspomnę :sad: Ale najważniejsze pamiętam: "Je ne comprends pas" :-p

A co do obijmordy z byłej Jugosławii to bym się bala wyslać - nie daj Boże by jeszcze dołączył do nich i został w imprezującej ekipie? :sorry2::no:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry