• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mary sliczny brzuszek i albo ty masz maly brzuch jak na ten tydzien albo ja mialam wielki z Iwa . wydaje mi sie ze ja wiekszy mialam . ile masz cm?
a samopoczucie ?hmmm jak oszczany hydrant , za przeproszeniem:-)

mary sliczny brzuszek i albo ty masz maly brzuch jak na ten tydzien albo ja mialam wielki z Iwa . wydaje mi sie ze ja wiekszy mialam . ile masz cm?
a samopoczucie ?hmmm jak oszczany hydrant , za przeproszeniem:-)

Wiola - ja mam teraz 109 cm. Też mi się wydaje, że część dziewczyn na tym etapie ma większe, ale nie wiem, czy to o czymś świadczy szczególnym. Wg położnej wszystko w normie. ;-) Życzę lepszego samopoczucia, sama mam podobne jak Ty...

Sergeevna - już niedługo!

Mary i tym się właśnie pocieszam :tak: ;-) hihi...
Heh, wiesz, nie zapomnę już chyba zeszłorocznego sylwestra i tego telefonu z życzeniami... Tak sobie przypominam o tym od czasu do czasu... ;-) No i "wykrakałam" nam, że w tym roku już w trójeczkę :tak: :laugh2: :zawstydzona/y:

mary 109 cm to tak normalnie... a wielkosc brzucha chyba o niczym nie swiadczy...
a ja tobie zycze zebys juz niedlugo sie rozsypala i zeby te bole rak po porodzie przeszly

Wiola - ooo, dziękuję, kochana!!! Ufff, już czasem mi tak ciężko, ze hoho, zwłaszcza ze względu na ręce, które bolą okropnie i nie mam w nich czucia! :-( Ale też cała reszta dolegliwości już męczy na tym etapie... No, ale tak to jest i w sumie już nie dużo do końca. ;-) Buziak!

Sergeevna - a no wykrakałaś! :-D:-) Może mi datę porodu wykraczesz? :-D

Mary no tak mi się w oczy rzuciła data 17 listopada... ;-)

U siebie stawiam na jeden z 3 terminów - 3 lub 13 lub 20 grudnia ;-) Nie wiem czemu, ale tak jakoś mi się "czuje"... ;-)

Sergeevna - no, ja mam nadzieję, ze urodzę albo w październiku, albo w okolicy terminu. Egzamin mam 19.11. i liczę, ze córcia albo zaczeka, albo się wyraźnie pośpieszy! ;-)

Uciekam leżeć. Miłego dzionka wszystkim!

reklama
Heja. Posiedzę dzisiaj w krzakach. Czuję się jakoś nie tak. Meldnę Wam tylko, że noc po czopku w miarę. Mały budził się co godzinę lub półtorej, to na żarełko, to kupala walnął przez sen. Ma 38,4 gorączki- dostał czopek na zbicie. Zobaczymy za godzinkę czy spada. Nie marudzi już tak jak wczoraj. Myślę, ze główka go bolała :-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry