• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
sergi :shocked2::-p hehe długaśny ten ... WĄŻ ;))))) Ale ze zwierzaczków bardziej poprawiają mi nastrój koty :-D Jak się miewa moja ulubiona kocica??

mary jaki zgrabny brzuś..!! I kto by pomyślał, że 109??? Ja miałam 105, a piłkę dużo bardziej wypukłą.. ciekawe.. :-)

wiola powaliłaś mnie tym hydrantem :-D .. ojj ale to nic do śmiechu.. sorki :sorry2:

boogie haha ha..!!!!:-D no rewelacja !!!!:rofl2: Kawa bardzo wskazana, dziękuję !!
Mam przerwę, podelektuję się nią jeszcze kilka minut i trzeba lecieć z tym pakowaniem dalej.. czy to się kiedyś skończy ??? :dry:....

naga przemawia do mnie to co carola Ci napisała :) :) :)

jos kucharzyłaś dzisiaj ??? :-p

Ostatnia edycja:
jestem i ja :)
wieczor taki sobie wczoraj nocka dobra na szczescie :)

asionek : hehehe ale ciebie to ja bym jako szatana widziala :) hihihihi a ja jestem niepozorna
i takie ponoc najgorsze !!! :baffled::-):confused: hahahahahahahhaha)

no wiesz co az tak widac po mnie ?? :)))
masz racje cicha woda brzegi rwie :-D

Dziewczyny, muszę się pochwalić!!!
biggrin.gif
Jakieś 2 tyg temu byliśmy z G. oglądać dom do wynajęcia. Obecnie mieszkają tam nasi znajomi, ale starali się o kredyt na zakup swoich 4 ścian i do końca nie było wiadomo, czy im się uda. Upatrzyli sobie już dom który chcą kupić, wpłacili kaucję, ale ciągle czekali na ostateczną decyzję z banku i... UDAŁO SIĘ! Właśnie dostałam telefon, że otrzymali kredyt! W życiu tak nie cieszył mnie CUDZY kredyt
p.gif
Ale dzięki temu już niedługo będziemy z G. pakować swoje "szpargały" i przeprowadzimy się do domku jednorodzinnego!!! Z ogródkiem!
laugh2.gif
To już pewniak, że to nastąpi - teraz tylko czekamy na info, kiedy znajomych urzędowo-mieszkaniowe sprawy zostaną załatwione i będzie przeprowadzka! HURRRRRA!
shocked.gif
laugh.gif
rofl.gif

super !!! w koncu odpoczniecie od beznadziejnych sasiadow :)
no i dla dzidzi fajnie ogrodek i wiecej miejsca :)

Asionku kurka my około 5-6 już i tak wstajemy - więc dla mnie jakbym mogła spać do 4.28 to byłaby bomba!!!! Jak Ty to robisz????

!

maly ma dobre spanie i tyle :)
jaby nie brzuszek to wogole jakby dziecka w domu nie bylo :)

Mam nadzieję, że Bąbel doopki nie zasłoni nóżkami jak ostatnio... ;-)

Zmykam na angielski, będęwieczorkiem (koło 22:00 )

Papa :*

no to czekamy na wiesci oby male pokazalo co tam ma :))

witam sie wieczornie z maseczką na twarzy :-D ;-)

Jutro spacer z była od K... :-D a później szczepienie z małym :-)

a o to i moj przystojniak ;-)

Zobacz załącznik 400138Zobacz załącznik 400139Zobacz załącznik 400140Zobacz załącznik 400141

slicznosci :) fotka 1 rewelka !!

Maruda śpi. Cieszy mnie fakt, że mój sąsiad z parteru jest pediatrą :-) On pewnie jest innego zdania... hehe Poprosiłam go do siebie, żeby zbadał mojego Kurczaka. Powiedział, że to normalna reakcja. Zaaplikował mu za naszą zgodą jakiś homeopatyczny czopek i jak ręką odjął póki co tfu tfu, żeby już się dziecko nie męczyło. ;-) Na odchodne nie chciał kasy, ale ze stojaka ściągnął Nero de Avola :-D

Mam mu raniutko wysłać smska z relacją z dzisiejszej nocy. Fajny ten mój sąsiad jednak :-) Od zawsze uważaliśmy go za nadętego buraka, a tu proszę :sorry2: aż głupio mi o tym myśleć.

ale wam fajnie z takim sasiadem :)) tez bym chciala :)

DZIEŃ DOBRY :-)
Odliczam dni do przeprowadzki :-D już nie mogę...

libby BUZIAK !! Futrzak kosmicznie piękny :tak::-):-)

Coś mnie ktoś zapytywał..zaraz odszukam..
A już mam :) lili moja jest tak zapalczywa przy cycu, że łyka ogromne ilości powietrza, a potem potrafi odbić nawet kilka razy, jak zaśnie to po godzinie ją podnoszę na kolejne odbicie, jak się budzi to znowu najpierw odbija :szok: Wczoraj mnie wystraszyła dwa razy.. przy prawym cycu się tak zachłysnęła, że nie mogła oddechu złapać przez kilka sekund, purpurowa mi się zrobiła !!!! Za trzy godziny to samo !!! Więc ja ją prawie do góry nogami i poklepywałam, zaraz przeszło uuff.. Była mocno przestraszona moja maleńka.... Muszę się podszkolić w pierwszej pomocy, nigdy nie wiadomo.. odpukać...?

kurcze moj to samo ma !!
normalnie czasami jak sie dorwie to az sie zachlystuje jak pije , a mi serce staje ze strachu :szok:
tez ostatnio szukalam rad odnosnie pierwszej pomocy
trzeba wiedziec troche co i jak ...
glodomory male hehe

Jestem załamana , poddaje się :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Wczoraj pani doktor rozwiała wszelkie moje watpliwości. Ciąża , w którą zaszłam to "fuks"
Ona nadal twierdzi, że mam mnóswto zrostów i musze miec laparoskopie, bo na następną ciążę mogę czekac kolejne dwa lata, a lbo i 100 :-(

Szłam pełna nadziei, a wróciłam skulona , jak zbity pies...
Jesli chodzi o jajeczkowanie, jest wszystko okej, tak jak mówiłam, mam owulke w tym miesiącu z prawego jajnika, endometrium trochę cieńkie, a te plamienia to niewydolność ciałka żółtego, skutek poronienia w moim przypadku...:-(

Pobrała mi posiewy na bakterie, między innymi ta ureaplasmę. Dostałam *******one skierowanie do szpitala na HSG, badania typu crp hpv i inne, które muszaę zrobic przed HSG oraz badanie nasienia męża.

Jeśli na hsg wyjdzie mi niedrożność jakakolwiek, to mam mieć laparoskopie w przyszłym roku:zawstydzona/y:.

Jeśli nie, to podchodzimy do 3 inseminacji, ale tylko gdy nasienie męża wyjdzie w porządku.

Co ja sobie ***** myślałam, dlaczego ja wogóle zaszłam w ciążę i czemu ja musze przez to wszystko przechodzić, skoro nie mam na to najmniejszej ochoty:-(:-(:-(

Koszt wizyty jedyne 300 zł

Chciałabym napisać coś miłego, ale jakoś dziś nie mogę ...

Palemka nie ma co sie zalamywac !! wiec , ze ci ciezko , ale nie dostalas wyroku bezplodna bez szans !!
podleczysz sie i bedzie upragniona dzidzia :) przynajmniej wiesz co jest grane , a to juz duzo
i nie pisz , ze nie pasujesz , bo wlasnie ty powinnas tutaj byc !!
bedzie dobrze zobaczysz :)

Witam!

Melduję się w dwupaku, ale niunia strasznie ciśnie do dołu, aż boli! :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Skurcze cały czas, ale chyba jeszcze niezbyt regularne. Miałam jechać do miasta, ale zamiast tego muszę się położyć i odpocząć. A nocka jak zwykle - ból rąk taki, że... :sad:
!

odpoczywaj duzo !! :)

Wklejam mojego balonika, który wydaje mi się, że jest niżej...

Zobacz załącznik 400209
Zobacz załącznik 400210
i!

sliczny brzusio !!
i kurcze nie widac tych 109 cm !! ja mialam tez gdzies tyle , ale brzuch ogormny w porownaniu do twojego :)
i chyba jest nizej tak mi sie zdaje :)

hej

kocurek : ty sie nie podsmiewaj dobra? ! :) tak kucharzylam, ryz i kotlecika na szybko ( taki z paczki nic tylko na olej go dac i doprawic) hahahaha :)

asionek : hej :)
fajnie ze nocka ok, u mnie znow do d**y! byle do soboty byle do soboty !

carola : nie widac butow bo jets login twojego konta dfo wbicia, jak ja zamawiam wlasnie tego typu stronek z wyprzedazami to tez nigdy nie moge linka wleic bo sie login pojawia...

mlody padl w kilka minut i juz pochrapuje, ide sie polozyc tez!

reklama
Kochane ja dziś tylko pozdrowię, nie mam siły nadrabiać, Maciuś odmówił drzemki, więc i ja się nie zdrzemnę - a cały poranek załatwialiśmy wszelkie formalności związane z aktem urodzenia, becikowym, macierzyńskim - i okazuje się, że to dopiero początek góry lodowej....AAA i jeszcze w moich ankietach wykryto parę błędów i jakoś tak mi głupio...A nie mam jak pod kołdrę się schować....EHHH.....Zjadłam z nerwów łyżkę orzechów w miodzie - mam nadzieję, że się na brzuszku Martynki nie odbije...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry