• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jos podaj mi na PW Swój email to Ci zaproszenie wyślę:) Na to i do Markafoni:)

Zobacz załącznik 400256
A to butki:)

super buty i jaka cena fajna :)))
wygrzebuj sie szybko z dolka !

Kochane ja dziś tylko pozdrowię, nie mam siły nadrabiać, Maciuś odmówił drzemki, więc i ja się nie zdrzemnę - a cały poranek załatwialiśmy wszelkie formalności związane z aktem urodzenia, becikowym, macierzyńskim - i okazuje się, że to dopiero początek góry lodowej....AAA i jeszcze w moich ankietach wykryto parę błędów i jakoś tak mi głupio...A nie mam jak pod kołdrę się schować....EHHH.....Zjadłam z nerwów łyżkę orzechów w miodzie - mam nadzieję, że się na brzuszku Martynki nie odbije...

kurcze lipa z tymi papierami , ze tak latac trzeba :/ ja juz chyba wszystko zalatwilam :) a bardziej moj maz hehe
ankietami sie nie przejmuj !! kazdemu zdarza sie blad ,w koncu i maszyny sie myla ... :)
odpoczywaj sobie ile sie da !! :)

Dziękuję Pysiu ;-)
Dzisiaj już lepiej się czuję, gorączka spadła do 37, gardło mniej boli, pozostał katar. Byłam u pracodawcy, dałam zaświadczenie o ciąży, powiedziałam o zwolnieniu i nadzwyczaj dobrze to przyjął :-D

zdrowka duzo !!
i super , ze w pracy dobrze przyjeli zwolnienie :)napewno ci ulzylo :)

Kocurek kurcze juz za chwile na nowym domku bedziecie :) ale fajnie !!

Pysia my sie jakos zgrac musimy !! ja sie tak nie bawie , ze twojego malego nie widzialam jeszcze :(((

reklama
hej

U MNIE FENOMEN PROSZE ZANOTOWAC : UDALO MI SIE ZDRZEMNAC BEZSTRESOWO W CZASIE DRZEMKI SYNKA!!!!! JAKIES 45 min z jego dwugodzinnej drzemki, ALE 45min PRAWDZIWEGO SZCZESCIA :)

rureczka :a nie mowilam, z etak bedzie !? jak zajdziesz to sie propozycje pracy posuypia? ;)
super ze dobrze podeszli do zwolnienia, taka wyrozumialosc to dzis rzadko spotykane...

jestem ;-)

nawet miła ta była K... ale cos mi sie zdaje ze cos kombinuje :-D
juz po szczepionce dzielnie ja zniosl . Wazy 8100 g i 71 ma cm ;-). A lekarka sie zdziwiłaa ze lekarka maly umi tak raczkami wywijac a on tak zawsze robi. Chyta sobie różki od poduszek :-D

carolinee ładniutkie buty ;-)

hej

U MNIE FENOMEN PROSZE ZANOTOWAC : UDALO MI SIE ZDRZEMNAC BEZSTRESOWO W CZASIE DRZEMKI SYNKA!!!!! JAKIES 45 min z jego dwugodzinnej drzemki, ALE 45min PRAWDZIWEGO SZCZESCIA :)

rureczka :a nie mowilam, z etak bedzie !? jak zajdziesz to sie propozycje pracy posuypia? ;)
super ze dobrze podeszli do zwolnienia, taka wyrozumialosc to dzis rzadko spotykane...

wow no to super , ze pospalas :)
jestem ;-)

nawet miła ta była K... ale cos mi sie zdaje ze cos kombinuje :-D
juz po szczepionce dzielnie ja zniosl . Wazy 8100 g i 71 ma cm ;-). A lekarka sie zdziwiłaa ze lekarka maly umi tak raczkami wywijac a on tak zawsze robi. Chyta sobie różki od poduszek :-D

carolinee ładniutkie buty ;-)

rosnie jak na drozdzach :)

carola tulę mocno :* A butki czaderskie i za taką cenę - wow...:szok:
Asionek bo jak ja tu jestem to Ty łazisz nie wiadomo gdzie :-D

kurcze no zawsze cos mnie od kompa oderwie :) teraz z babcia gadalam hehe
moze strzalke mi puscisz ?? ;-)

KOCURKU, ja to nawet nie będę się łudzić, że mój synuś przynajmniej kolor oczu będzie miał po mnie. Z moimi jasnymi ślepiami przy piwnym kolorze mojego Pana nie mam wątpliwości.
:tak:

RURECZKO, i od kiedy na L4?

Pysia my sie jakos zgrac musimy !! ja sie tak nie bawie , ze twojego malego nie widzialam jeszcze :(((

hehe, tego szkraba tylko wybrani widzieli. Ja się do nich nie zaliczam :dry:
:-D

JOS, gratulacje przespanej drzemki :-D:-D

MŁODAMAMUSIU, dobrze robisz: przyjaciół trzyma się blisko, wrogów jeszcze bliżej... hehe

CAROLINE, wow za tą cenę takie butki? A może wyszperasz gdzieś po taniości kreację na chrzciny? Plisssss
:-D

U mnie już trochę lepiej. Teraz na tapecie pytanie po co tak naprawdę szczepić? Naczytałam się i mam mieszane uczucia co do infantix hexa, ale w porównaniu z innymi i tak wychodzi dobrze. No, może też te 5w1, bo przecież na żółtaczke szczepią obowiązkowo. Co do samych szczepień, to nadal jestem za. Tylko, żeby moje maleństwo już się tak nie męczyło...:-(

Ostatnia edycja:
Libby no ja wybrancem nie jestem hehe
zreszta twoje foty tez przegapilam :(( pech

co do szczepien to ja nie mam zielonego pojacia co i jak :(
ide 31 .10. na wizyte pierwsza do pediatry i dowie sie wszystkiego mam nadzieje !

reklama
hehe, wiedziałam :-D:-D:-D

Coś w ciepłej tonacji, coś jasnego, z klasą, ale nie jakoś sztywniacko. Najlepiej sukienkę, która zatuszuje brzuszek. Rozmiar 38/40 niestety. Biodra mam szerokie (jeszcze!) i biust D (to akurat na +).
Po kościele w restauracji będziemy, więc warto byłoby wziąść pod uwagę karmienie piersią, choć niekoniecznie :-)
Nie za dużo wymagań?

ASIONEK, chciałam zadać to samo pytanie co JOS. A u pediatry pytaj się o wszystko. Jaka szczepionka, na co, ile wkłuć, czego możesz spodziewać się po i jak ewentualnie pomóc synkowi jak już coś się będzie działo, czy żywe wirusy czy nie, jaka różnica i dlaczego takie a nie inne? Bądź mądrzejsza ode mnie- unikniesz takiej nerwówki

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry