E
EEnil
Gość
Za dużo?Nie
Nic nie obiecuję ale jak coś wyszukam to dam znać.
Nic nie obiecuję ale jak coś wyszukam to dam znać.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Do tego wszystkiego wyrobili się z rozpatrzeniem wniosku przed terminem, a tu to bardzo rzadkie!

:-):-):-) Nie po to się człowiek kształci przez lata, by potem nie mieć tego nawet zatwierdzonego! ;-);-)
Poza tym byliśmy na zakupach, bo w sobotę mam babyshower, więc trzeba było zakupić nieco słodkości! :-):-):-):-) 

asionek : hej
nie kazali sie tobie zjawic u pediatry jak maly bedzie mial rowny tydzien ?????
hehe, wiedziałam
Coś w ciepłej tonacji, coś jasnego, z klasą, ale nie jakoś sztywniacko. Najlepiej sukienkę, która zatuszuje brzuszek. Rozmiar 38/40 niestety. Biodra mam szerokie (jeszcze!) i biust D (to akurat na +).
Po kościele w restauracji będziemy, więc warto byłoby wziąść pod uwagę karmienie piersią, choć niekoniecznie :-)
Nie za dużo wymagań?
ASIONEK, chciałam zadać to samo pytanie co JOS. A u pediatry pytaj się o wszystko. Jaka szczepionka, na co, ile wkłuć, czego możesz spodziewać się po i jak ewentualnie pomóc synkowi jak już coś się będzie działo, czy żywe wirusy czy nie, jaka różnica i dlaczego takie a nie inne? Bądź mądrzejsza ode mnie- unikniesz takiej nerwówki
A jak tam samopoczucie? Jak brzuszkowe sprawy synka?
Właśnie mnie skurcze zaaatakowały okropnie bolesne!
Takie pojawiają się parę razy na dzień... Ufffff, mam powoli nadzieję, że mała niedługo wyjdzie! mary : hejdziekuje u mnie ok
dzis mega sukces udala sie drzemka jakies 45min wiec jak nowonarodzona
nie prosze o wiecej hehe
a u ciebie widze samopoczucie skurczoweoby mala juz nieldugo zdecydowala dac mamie odpoczac i opuscic brzuchola!
![]()
Domyślam się, ze samopoczucie dzięki temu lepsze!
Oby więcej takich drzemek! U mnie jak najbardziej skurczowo, ale jeszcze niezbyt regularnie, na co mam nadzieje w najbliższych dniach...
W zasadzie mam takie przeczucie, ze niunia zdecyduje się na wcześniejsze wyjście...
No, ale przeczucie przeczuciem.